Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΑ ................

Δύο φιλικά παιχνίδια έγιναν στην Ξάνθη σήμερα Σάββατο 17-09-2011.
Πρώτο μεταξύ των παιδικών ομάδων της πόλης Αρίωνας -Ασπίδα  και το δεύτερο μεταξύ των ανδρικών ομάδων της Ασπίδας και της Χρυσούπολης.













 
Για το πρώτο παιχνίδι λίγα λόγια.


Είναι το δεύτερο στην σειρά φιλικό παιχνίδι και μια εβδομάδα πριν το τουρνουά στις 24-25-09-2011 που θα γίνει σε δύο γήπεδα στην Ξάνθη.
Καλό παιχνίδι πολύ πάθος από τους παίκτες και όλα δείχνουν ότι θα κάνουν την διαφορά για φέτος.






-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στις 18,00μμ στο ΔΑΚ  ξεκίνησε το παιχνίδι μεταξύ της Ασπίδας και μιας εντελώς διαφορετικής Χρυσούπολης  και ο λόγος η απουσία του Ν.Αμπελακιώτη που έβλεπε το παιχνίδι από τον πάγκο λόγω επέμβασης. Είναι αλήθεια ότι είχε δηλώσει πως θα σταματήσει αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό!!!!!!.Περιμένει πότε θα αποθεραπευτεί για να γυρίσει και να προσφέρει όσο μπορεί στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα και με την ανανέωση τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στο ρόστερ της.


Νέος προπονητής ο coach Λογοθέτης και μια μεγάλη προσπάθεια στην μετά Αμπελακιώτη εποχή.
Από την άλλη η Ασπίδα πλήρης σε υλικό με δύο προπονητές με πολύ διάθεση και όρεξη από παλιούς έμπειρους παίκτες αλλά προπάντων από τα νέα της παιδιά έδειξε καλά σημάδια. Δυστυχώς η πολύ ζέστη ήταν αρνητικός παράγοντας στην προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων αλλά και για όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Είχαν χαλάσει τα κλιματιστικά !!!!!!!!!!
Συνέχεια στα φιλικά αύριο με δύο σπουδαία παιχνίδια σε επίπεδο εφήβων με το παιχνίδι της Ένωσης με την Ασπίδα στο ΔΑΚ αλλά και την δυνατής αναμέτρησης μεταξύ Αρίωνα και Αγ.Βαρβάρας σε επίπεδο Ανδρών.

Και φυσικά λίγες μέρες έμειναν ως την Τετάρτη ........................................











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου