Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Νέα των ομάδων. Ασπίδα , Ολυμπιάδα.

Περιμένοντας  την επίσημη απόφαση της Εκασαμαθ για τη νέα χρονιά που όλα δείχνουν ότι θα είναι μια κατηγορία αλλά χωρίς δύο ομίλους οι ομάδες κάνουν τις δικές τους κινήσεις.


Στο σύνολο τους οι  ομάδες είναι σχετικά μουδιασμένες από τις δυνατότητες   που έχουν .
Χρονιά σημαντικών αλλαγών για την Ασπίδα.Μετά την είσοδο ως προπονητή του Παναγιώτη Πεχλιβανίδη (τμήματα προετοιμασίας 2η ομάδα παιδικού) ένας άλλος Παναγιώτης ο Παπαδόπουλος έκανε την είσοδό του στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας. Ο μέχρι και τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς προπονητής της Χρυσούπολης ανέλαβε μαζί με τον Δ.Παναγιωτόπουλο τόσο την ανδρική όσο και την Εφηβική ομάδα.

Πολύ ορεξάτος και με μεγάλη ικανοποίηση ανέλαβε τα δύο τμήματα.Μαζί του όμως στην Ανδρική ομάδα  ήρθαν και τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν την προηγούμενη χρονιά στην Χρυσούπολη και είναι οι Αποστόλου Άλκιβιάδης .Χ.Χαραλαμπίδης και ο γνωστός Σταυριανός. Στην ομάδα συνεχίζει ο Τατάρης και μαζί με τους περίπου 10 παίκτες της προηγούμενης χρονιάς (υποδομές) δηλώνει ότι σκοπός και των δύο ομάδων είναι να ευχαριστηθούν όλοι παίκτες και προπονητές το μπάσκετ και ότι προκύψει σε αποτελέσματα. Σίγουρα τα σενάρια για μια μόνο κατηγορία χωρίς την ύπαρξη δύο ομίλων δεν βοηθάνε αλλά και έτσι δηλώνει ετοιμοπόλεμος.
Να συμπληρώσω  ότι παρέμεινε ο Καλαματιανός έφυγε ο Καψάλης και στην θέση του ήρθε ο Κωττάκης.
Σε ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα που θα 'έχουν οι μικροί που δίνουν εξετάσεις την χρονιά που έρχεται και πως θα το αντιμετωπίσει τόνισε πως λόγω της ύπαρξης δύο ομάδων θα γίνονται συνολικά 5 προπονήσεις οπότε κάποια παιδιά που θα χρειαστεί να διαβάσουν θα έχουν την επιλογή να κάνουν τουλάχιστον δύο προπονήσεις.

Αυτά για την τοπική ομάδα και ο λόγος στην Ολυμπιάδα.

Είχα την δυνατότητα για μια κουβέντα σε καλό κλίμα (λίγο τσίπουρο λίγο παραλία) με τον προπονητή της Μάριο Ξανθίδη.
Φαίνεται ότι η προηγούμενη πολύ καλή πορεία της Ανδρικής ομάδας δεν θα έχει την ίδια συνέχεια.
Ήδη μετράει την πρώτη μεγάλη απώλεια αυτή του Τελούδη που γύρισε στον Έθνικό.
Μεγάλη απουσία και Βενιτουράκη που τελείωσε το στρατιωτικό του και γύρισε στην Αθήνα.
Τις δύο σημαντικές απώλειες τις αναπλήρωσε με την έλευση των Αξεχίρογλου (από ομάδα της Λάρισας Γ΄Εθνική) καθώς και την επιστροφή του Χάρη Μπατμά.
Απώλειες είχε και στο μέτωπο της παιδικής ομάδας με την επιστροφή στον Εθνικό των Θυμιανίδη και Πασσιά.
Τόσο ο Μ.Ξανθίδης όσο και ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Β.Χαλκιάς σε προηγούμενη επικοινωνία που είχα μαζί του δήλωσαν πολύ συγκρατημένοι για την νέα χρονιά και η όλη προσπάθεια θα επικεντρωθεί   στο να βγει η αγωνιστική χρονιά χωρίς απώλειες κάθε είδους. Ο προγραμματισμός που έγινε και όσο αυτός είναι εφικτός περιορίζει πολύ τις δυνατότητες και περνάει στην  λογική του "ανάλογα με τις εξελίξεις θα προσπαθήσουμε να λύνουμε τα προβλήματα"
Ακούγεται πολυ΄λογικό γιατί κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά και κανένας δεν μπορεί να δηλώσει ότι έχει καταστρώσει πλάνο που θα δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα όταν προβλέπεται πολύ ρευστή χρονιά.

Αυτές για τις δύο ομάδες .
Γίνεται μια προσπάθεια να μάθω ότι είναι δυνατόν για το σύνολο έτσι ώστε η προσπάθεια προβολής που τόσο έχει ανάγκη η κατηγορία να είναι ακόμη καλύτερη την νέα αγωνιστική χρονιά.
Παράκληση στους προπονητές των ομάδων να κάνουν ένα κόπο να ενημερώσουν !!!!!!!!!!!!!!!

Σε νεώτερη ανάρτηση τα νέα του Εθνικού -Φιλίας- Σπαρτακου.




2 σχόλια: