Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ..... ΕΘΝΙΚΟΣ

Στην κρίση υπάρχουν ευκαιρίες .....
Αν 'οχι τώρα πότε????????
Αυτή είναι η άποψη του προπονητή του Εθνικού Γιώργου Κανδύλη στην ερώτηση ποιοί είναι οι στόχοι του Εθνικού για την νέα χρονιά.


Μαρουλάκης-Τελούδης
Καραπαναγιώτης
Ας πάμε από την αρχή. Αντίθετα με άλλες ομάδες ο Έθνικός βλέπει σαν μεγάλη ευκαιρία την χρονιά που έρχεται για να κάνει το μεγάλο βήμα. Η επιστροφή του Σ.Τελλούδη τόσο σαν παίκτη αλλά και σαν δεύτερου προπονητή (ο άλλος ρόλος του Τελούδη είναι υπεύθυνος της ακαδημίας) σίγουρα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να βλέπει κάτι παραπάνω.Και δεν φτάνει μόνο ο Τελούδης.Στην ομάδα ήρθαν και δύο παίκτες της Θύελλας Καραπαναγιώτου και Δουλής.Και οι μεταγραφές έκλεισαν για την ώρα με τον Βαγγέλη Ξένο που αγωνιζόταν σε ομάδα Γ΄ Εθνικής στην Θεσ/νίκη.

xanthibasket:Γιώργο καλά τα νέα για τον Εθνικό.Ποιοί είναι οι στόχοι.

Γ.Κανδύλης
Γ.Κ Η άνοδος .Πιστεύω ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία μας φέτος.'Έχουμε δυναμώσει σε κάθε γραμμή πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και αποφασίσαμε  " αν όχι τώρα πότε "?????.

xanthibasket:Ακούγεται ότι και μια ακόμη ομάδα μάλλον η ΑΓ.Βαρβάρα μπαίνει μετά τις μεταγραφές που έκανε δυνατά για την άνοδο.

Γ.Κ Θα έχουμε φαίνεται τότε πολύ δυνατό αντίπαλο κατί πολύ καλό πιστεύω .Μακάρι να υπάρχουν δυνατές ομάδες για να έχει και την ανάλογη ποιότητα το πρωτάθλημα.

xanthibasket. Έχετε λάβει καμιά επίσημη ανακοίνωση από την Εκασαμαθ για το τι τελικά θα γίνει.

Γ.Κ . Μέχρι τώρα τίποτα δεν ήρθε. Εμείς σαν Εθνικός στείλαμε τις προτάσεις μας και ζητήσαμε αυτό που τόσο καιρό λέγεται σαν καλύτερη λύση .Μια κατηγορία δύο όμιλοι.

xanthibasket:Φήμες κάνουν λόγο για μια κατηγορία μεν αλλά με ένα όμιλο.Αυτόματα ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα εάν πάμε σε αυτή τη λύση??

Γ.Κ. Το οικονομικό που θα προκύψει από τις πολλές μετακινήσεις. Μακάρι να γίνει η πραγματικότητα η πρώτη περίπτωση γιατί τα προβλήματα θα είναι πολλά για όλες τις ομάδες στην δεύτερη περίπτωση.

xanthibasket: Οικονομικά σε ποιά κατάσταση είναι η ομάδα.

Γ.Κ . Στην δύσκολη κατάσταση που περνάνε όλες οι ομάδες πιστεύω ότι είμαστε σε καλή μοίρα . Έχουμε την υποστήριξη της ομάδας (ΕΘΝΙΚΟΣ) καλό προγραμματισμό και μένει στο χέρι μας να δείξουμε στο γήπεδο τις δυνατότητές μας. Ξεκινάμε την προετοιμασία στις 18 Αυγούστου με πολύ όρεξη και μακάρι όλα να πάνε καλά.

xanthibasket:Ευχαριστώ πολύ Γιώργο ραντεβού στα παρκέ.



Υ.Γ Η ανάρτηση γράφτηκε πριν τις όποιες εξελίξεις .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου