Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ουδέν νεώτερο από το μέτωπο.............


Μπορεί να τελείωσε το πρωτάθλημα Ανδρών τόσο της  Α΄ όσο και στην Β κατηγορία Ανδρών αλλά το όλο κλίμα που επικρατεί μόνο καλό δεν είναι.

Η ανασφάλεια για το τι θα γίνει από την νέα αγωνιστική χρονιά 2011-2012 και η σιγή ασυρμάτου μπερδεύει ακόμη περισσότερο.
Πόθος όλων όσων εμπλέκονται είναι να γίνει τουλάχιστον για τις δύσκολες επόμενες χρονιές που ακολουθούν οι αλλαγές που κατά καιρούς προτάθηκαν .
 Μια κατηγορία με δύο ομίλους.
Τα συν και και τα κατά τα γνωρίζεται.
Μαθαίνω πως οι ομάδες από την μεριά τους έχουν στείλει κάποιες και οι υπόλοιπες  ετοιμάζονται να στείλουν επιστολές με τις οποίες ζητούν την παραπάνω ρύθμιση και αιτιολογούν το πως και το γιατί.
Αν δεν γίνει κάτι πολλές ομάδες δεν θα μπορέσουν να πάρουν μέρος και πάμε για πρωταθλήματα παρωδία σαν αυτό που ζήσαμε σαν Β΄Ανδρών.
Είναι στο χέρι των ομάδων να πιέσουν εκεί που πρέπει και όσο πρέπει .Ας καλέσουν επιτέλους έκτακτη Γενική Συνέλευση (με τα δύο τρίτα των ομάδων) για να συζητήσουν την κατάσταση.
Στο κάτω κάτω οι υπεύθυνοι της όποιας τοπικής ομοσπονδίας είναι εκεί για να ακούνε τα προβλήματα και να δίνουν λύσεις.........
Αναμονή  για νεώτερα............



5 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθούν να φτιάξουν και 5η ομάδα τον Ηρακλή Καβάλας και τι σύμπτωση να είναι πάλι παράγοντες από εκεί για να γίνει ένα ακόμη γελοίο πρωτάθλημα.
    Ξεροκεφαλιά εγωισμός και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ για ποιους μιλας.ειμαι απο Καβαλα .αλλα για να κανουνε αντρικο τον Ηρακλη πρεπει να εχουν ενα χρονο εφηβικο,ετσι δεν ειναι?αρα με τα λεγομε να σου φιλε μου δυσκολα να γινει μια κατηγορια.παντως φταιμε και οι ομαδες που δεν τους καθαριζουμε τους ''κυριους''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω άλλο !!!!!!!!!
    Δημοκρατία έχουμε ελεύθερη βούληση τι άλλο χρειάζεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή