Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ 50-57

Το μόνο θετικό από το παιχνίδι η συμμετοχή των Αραλάγιου και Φώτη με την ανδρική ομάδα.
Τα πήγαν πολύ καλά και μάλιστα τη στιγμή που στο παρκέ ήταν ο Σπανός με τους νεοφώτιστους και τους Ζάρα -Καραογλανιάν-Καραλανίδη ο Αρίωνας έπαιζε πολύ καλύτερα. Είχε ρυθμό στο παιχνίδι του, ταχύτητα καλύτερες επιλογές. 
Οι μικροί μαζί με την εμπειρία του Σπανού προσπάθησαν περισσότερο .










Τι σόι πρωτάθλημα είναι αυτό όταν οι ομάδες με το ζόρι κατεβαίνουν ή καλύτερα μαζεύονται για να παίξουν.
Επτά ηρωικοί παίκτες (χωρίς τον προπονητή τους Λ.Μαγιάννη) μαζεύτηκαν  για να παίξουν με τον Αρίωνα.
Και όχι μόνο εκπλήρωσαν την τυπική τους αποστολή αλλά κέρδισαν κιόλας .Χειρότερο παιχνίδι δεν μπορούσε να κάνει ο Αρίωνας.
1ο δεκάλεπτο έβαλε ένα καλάθι. 2-17 με τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να έχουν τρομερή ευστοχία από κάθε σημείο.
Αλλάζει η εικόνα στο δεύτερο δεκάλεπτο και στο ημίχρονο  ο γηπεδούχος κατάφερε να μειώσει στους 4 πόντους 24-28.


Λογικά έπρεπε οι παίκτες του Αρίωνα να εκμεταλλευθούν την απουσία πάγκου των φιλοξενουμένων να πιέσουν έτσι ώστε η κούραση των αντιπάλων να γίνει σύμμαχός. Το ακριβώς αντίθετο έγινε μιας και οι παίκτες  της ΑΓ.Βαρβάρας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό ευστοχίας .Αξίζει όμως να τονισθεί η προσπάθεια που έκαναν οι μικροί όπως προανέφεραν στο δεκάλεπτο αυτό που έδειξαν πως τουλάχιστον έχουν όρεξη για μπάσκετ.
Θα πρέπει να σκεφτεί πολύ ο Χ.Π για τις επιλογές του την επόμενη χρονιά αν υπάρξει τέτοια και μιλάω για όλες τις ομάδες γιατί δεν βλέπω να κουνιέται φύλλο..................
Σε κακή ημέρα ο Μιχαηλίδης. τραυματίστηκε γρήγορα ο Ταχτσίδης και δεν μπόρεσε να προσφέρει.
Ο Μπακιρτζής επίσης σε κακή μέρα.
Από την Αγ.Βαρβάρα  εξαιρετικός ο Χαρζάνης όπως και ο Σουλίδης
ακολούθησαν οι Ζωτίδης Μπανάσας.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
02-17,22-11, 14-19, 12-10
Συνθέσεις
ΑΡΙΩΝΑΣ(Παπαδόπουλος)Φώτης2
,Μιχαηλίδης 9(1),Καραλανίδης,Ταχτσίδης2
Ζάρας3,Ντράγκαν4,Καραογλανιάν6
Αραλάγιος9,Αρβανιτίδης,Σπανός11,Μπακιρτζής

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ(.)Ράμνος 2,Μπανάσας12(2)
Σουλίδης5(1),Ζωτίδης2,Χαριζάνης14
Σουλίδης17(2)Μυτικόπουλος2.

Ο ψηλός και ο ψηλότερος..
τα πήγαν μια χαρά .




















Aπόσπασμα από το παιχνίδι



  Βλαχόπουλος Γιάννης
Λογιστικό γραφείο

 
 
O      Λογιστική παρακολούθηση
 
O      Φορολογικός σχεδιασμός
 
O      Οργάνωση & επίβλεψη λογιστηρίων
 
 
 


4 σχόλια:

  1. ωραιο το ματσακι αλλα και συμαντικη και οι εμπειρια των 2 παιδων που αποκομισα μεσα απο τον αγωνα.. αλλα πανω απο ολα θα πρεπει να θυμουνται το εξης .. Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης ... και πανω απο ολα Ου μοιχεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι συμφωνω με τον προλαλησαντα αλλα θελω να σημπληρωσω το σημαντικοτερο ολων το οποιο παρελειψε 'Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υπό κάτω της γης, ου προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια θα συμφωνησω με τον 8¨14 αλλα θα ηθελα να θιξω ενα θεμα που απασχολει πολλους ανθρωπους σημερα! Οι αγωνες δεν θα πρεπει να γινοναι Σαββατα διοτι Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου.Επισης Ουτε Κυριακι διοτι η Κυριακη ειναι Μερα Θεου και ολοι οι ανθρωπου θα πρεπει να πηγαινουν στην εκκλησια ..! Καλο καλοκαιρι παιδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορω παρα να συμφωνισω απολυτα με τον προλαλησαντα. το υπεροχο σχολιο του ειναι μια πηγη εμπνευσης και συνετισμου απεναντι σε καποιους προπονητες (ο θεος να τους κανει!!) που φερονται απανθρωπα στα παιδια βαζοντας αγωνες τις ωρες που οι περισοτεροι εφηβοι θα περνουσαν γαληνια και ισηχα στην ζεστασια τησ εκλησιας! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!Δεν σκεφτηκε κανενας απο εσας να οργανωσει μια συναθροιση στον εκλησιαστικο χωρο για ηρεμια κια γαληνη??? Ελπιζω τα λογια μας να ακουστουν. Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή