Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Παμπαίδες Α΄ ΓΑΣ -ΑΣΠΙΔΑ

Άργησα αλλά δεν ξέχασα.

Όταν τα μηχανήματα του διαβόλου (Η/Υ Δίσκοι) 
κολλήσουν .......... φωτογραφίες δεν υπάρχουν.......










Νίκη και πρώτη θέση για τον ΓΑΣ (που έχει μόνο μία ήττα) με αντίπαλο την Ασπίδα.
Δίκαιη νίκη για τον ΓΑΣ που είχε αρκετούς 96αρηδες στην σύνθεσή του.
Από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό του και δημιούργησε μια διαφορά μεγάλη  πιστεύοντας ότι τελείωσε το παιχνίδι.Οι μικροί της Ασπίδας ανασυντάχθηκαν και με όπλο την καλή άμυνα μειώσαν  τη διαφορά  χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Πολύ σημαντική η απουσία του Τσίλογλου με αποτέλεσμα το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού να πέσει όλο στον μικρό Ερμείδη που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Στο σημείο αυτό μέτρησε η διαφορά ηλικίας και εμπειρίας που σαφέστα είναι υπέρ του ΓΑΣ που κατάφερε να ξαναπάρει τα ηνία του σκορ δημιουργώντας και πάλι μια μεγάλη διαφορά.
Δυο λόγια για την διαιτησία και για τακτική που επικρατεί και έχει μοναδικό αποτέλεσμα να κάνουν κακό στους νέους διαιτητές.
Δεν κρίνω αν ήταν καλοί σαν διαιτητές αλλά να παίζουν δύο άπειροι στο ίδιο παιχνίδι δεν βοηθάει κανένα.
Η καλύτερη λύση με πρακτικά αποτελέσματα θα ήταν να παίζει ένας σχετικά έμπειρος διαιτητής μαζί με ένα πρωτάρη έτσι ώστε να παίρνει εμπειρίες ο νέος να ακούει οδηγίες συμβουλές και το καλύτερο ο παλιός να είναι και η ασπίδα προστασίας του. Αλλιώς και΄με γρήγορα τα νέα παιδιά χωρίς να φταίνε στο κάτω κάτω.Κάποια στιγμή οι παίκτες και των δύο ομάδων απορούσαν με αυτά που σφύριζαν .
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου