Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Παιδικό Τελική Ασπίδα -Πανσερραϊκός

Πριν ξεκινήσω για τα παιχνίδια  μια δήλωση που έστειλε με μήνυμα ο προπονητής του Πανσερραϊκού
Σ.Ποργιόπουλος.

Αντιγράφω όπως στάλθηκε:
"Αλλοίωση πρωταθλήματος από Αρίωνα.Επίσης ο διαιτητής Λαφτσόπουλος μας πήρε το πρωτάθλημα".


Θα συζητηθεί για πολύ καιρό το παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους.
Μετά την κακή εμπειρία που είχα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου αφήνω το σχολιασμό σε όσους ήταν παρόντες.
Από τη μεριά μου δυο λόγια όπως έκρινα το παιχνίδι.
Πολύ κακό παιχνίδι και ο λόγος ήταν η τρομερή πίεση που είχαν οι παίκτες και των δύο ομάδων.
Πιο χειρότερα δεν μπορούσε να γίνει.
Λάθη και πάλι λάθη χαμηλό σκορ και από ποιότητα την έψαχνες.
Στο 06,00 το σκορ ήταν 01-05!!!!!!!!!!!!!!!
Η ομάδα των Σερρών μέσα σε όλα αυτά ήταν καλύτερη.
Είχε επιβάλει τον ρυθμό της έφτιαξε μια διαφορά από την αρχή 07-12 το πρώτο 13-19 το δεύτερο με κάπως καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι και το ημίχρονο να κλείνει 20-31.
όλα έδειχναν πως η ομάδα των Σερρών θα καθάριζε τη νίκη και μαζί την πρώτη θέση.
Δεν αλλάζει τίποτα και στο τρίτο δεκάλεπτο για την Ασπίδα που είναι από κακή έως πέρα βρέχει.Παλεύουν οι Σκούπρας-Ελευθεριάδης και στα αμυντικά του καθήκοντα ο Παπαδάκης γιατί
στο σκοράρισμα δεν τα πάει καθόλου καλά.
Μια ανάσα από τον Πιστόλα που μπαίνει και δίνει κάποιες λύσεις
που όμως δεν βοηθούν πολύ γιατί η συνολική εικόνα της ομάδας
είναι κάκιστη.
Η διαφορά από 11 πάει στους 13 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.
Κανένας δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε το παιχνίδι.
Μια μικρή παρένθεση και μια υπενθύμιση.
Αυτό το έργο το είχα ξαναδεί και εκεί θα πρέπει να κοιτάξουν όσοι θέλουν να δούνε γιατί έχασε ο Πανσερραϊκός.
Πριν από μερικές εβδομάδες στην Καβάλα είχε γίνει το παιχνίδι μεταξύ των εφηβικών ομάδων της Ένωσης και του Πανσερ/κού. Ο φιλοξενούμενος με ηγέτη τον Καραμπέκη πετούσε μέσα στο παρκέ.
Μόνο που ο προπονητής του δεν τον προστάτευσε και βγήκε με 5ο φάουλ. Η μεγάλη διαφορά που είχε εξαφανίστηκε και στο τέλος έχασε!!!
Ακριβώς η ίδια ιστορία και εδώ.
Ο καλύτερος παίκτης του Πανσερραϊκού ο Χορτομάρης βγαίνει με 5ο φάουλ.
Αλλάζει ριζικά η εικόνα του παιχνιδιού.

Χάνεται το σκοράρισμα για τον φιλοξενούμενο το σωστό κατέβασμα της μπάλας και αρχίζουν τα λάθη το ένα πίσω από το άλλο. Άλλη ομάδα μετά την αποβολή του ο Πανσερ/κός.
Από την άλλη μεριά τα καθοριστικά τρίποντα εκείνη τη στιγμή του Ελευθεριάδη μαζί με τον καλύτερο παίκτη της Ασπίδας τον Σκούπρα που αναλαμβάνει να πάρει στις πλάτες του την ομάδα του αλλάζουν το παιχνίδι . Χάνεται η διαφορά και περνάει με 2 πόντους μπροστά η Ασπίδα. Ισοφαρίζει ο Πανσερ/κός σε 55-55.
Στην συνέχεια ο Παπαδάκης στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τον αντίπαλό του κάνει φάουλ κάτι που φαίνεται και στο βίντεο . Αστοχεί ο Γιαννούλης σε σουτ .
Και τέλος η επίμαχη φάση .
Η μπάλα πηγαίνει στον Σκούπρα που μπαίνει στην ρακέτα και έχει απέναντι τον Γιαννούλη που φαίνεται να κάνει φάουλ. Την ίδια στιγμή κόβεται από τον Νο 14 Γκεντσούδη ή τον Νο 13 Καραμπέκη.
Πάγκος Πανσερ/κού
Ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ και δύο βολές στον Σκούπρα.1/2 και το σκορ 56-55 που ήταν και το τελικό.
Αν κάποιος που γνωρίζει καλύτερα τους κανονισμούς ας πάει βήμα βήμα και τα δύο βίντεο και να μας δώσει τα φώτα του.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
07-12, 13-19, 12-14, 24-10

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΣΠΙΔΑ(Ιωαννίδης)Γεωργιαδης,Καλαιτζής3
Κουτρουβέλης,Τσακίρης,Ελευθεριάδης 18(2)
Χατζόπουλος 6,Σκούπρας21, Πετκίδης ,Μπουραζάνης,Παπαδάκης 2,Θεμιστοκλής, Πιστόλας 6
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Ποργιόπουλος)Λιουσας,Γιαννούλης 2, Ρίζος2,Κεχαγιάς,Μαμούδης,Χορτομάρης26(1),Γκαήλας,Στεργίου2,Πούλιος3(1),Καραμπέκης7
Ελευθεριάδης Νο 8



Γκεντσουδης3(1),Σπόνδης 10.
Σκούπρας




































Βίντεο 1ο 


                                                                     Βίντεο 2ο










28 σχόλια:

  1. Πιστευω πως τωρα αποδειχθηκε πιος πραγματικα επρεπε να περασει στην επομενη φαση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην τελευταία και "επίμαχη" φάση ΠΡΟΦΑΝΩΣ και υπάρχει Φάουλ από το Νο. 5 ο οποίος κινούμενος πέφτει πάνω στο Νο. 10 της επίθεσης. Δεν είχε σταθερά πόδια και έπεσε με το κορμί του πάνω στον αντίπαλο. Δεν είναι ορατό και το χέρι του Νο. 14 Κόκκινο από την γωνία της κάμερας που θα μπορούσε να σημαίνει και δεύτερο φάουλ. Στα ψηλά σίγουρα δεν υπάρχει φάουλ και το κόψιμο είναι μόνο στη μπάλα, αλλά τι να το κάνεις, έχει γίνει το φάουλ αλλού. . . Η "επίμαχη" φάση ... Δεν είναι και τόσο "επίμαχη" ...

    ΥΓ. Η γωνία δεν βοηθάει καθόλου για να κρίνουμε το επιθετικό φάουλ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταχας το φαουλ γινεται εξω απο τον περιοριστικο χωρο...(το μικρουμικικλιο)ο παιχτης με την μπαλα πεφτει καθαρα επανω στον αμυνομενο του πανσεραικου ...ψηλα δεν υπαρχει κανενα φαουλ...νομιζω οτι αδικα εχασε ο πανσεραικος...βεβαια ο πανσεραικος οπως φανηκε και στην καβαλα προσφατα με τον αστερα..δεν εχει την ομαδα να παει παννεληνιο γιατι οταν με τον τελευτεο(αστερα)εισαι ισοπαλλια 6 λεπτα πριν το τελος της τεταρτης περιοδου και κερδιζεις στο τελος επειδη ο αστερας απλα κουραστηκε..δεν νομιζο οτι ειχε καμοια τυχη απεναντι στην ενωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να σχολειάσω τη δήλωση του προπονητή του πανσεραικού και θα ήθελα να του επισημάνω πως το κομπλεξ του και τη μικροπρέπεια του να την κρατάει για εκείνον . Ας μας πει ποιος αλλοίωσε το πρωτάθλημα? ο Αρίων? αυτός δεν ήταν την προηγούμενη Κυριακή που έδιωξε την ομάδα του Αριών από τον πάγκο των φιλοξενούμενων για να πάνε στον άλλον μονό και μόνο γιατί οι διαιτητές βλέπουν πρώτα εκείνο τον πάγκο? ή ότι διάλεξες μια μια τις μπάλες και έδωσες στον Αρίων τις 3 πιο ξεφούσκωτες μπάλες για προθέρμανση. Για να μην πούμε για τη διαιτησία των αγώνων και με την ασπίδα αλλά και με τον αριωνα στις Σέρρες , θα πρέπει να ξέρεις την παροιμία που λέει πως <> οπότε μη στρουθοκαμηλίζεις και πας να αλλάξεις τις εντυπώσεις. Απορώ με τους γονείς των παικτών του πανσεραικου πως ανέχονται εσένα και τη συμπεριφορά σου προς τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η παροιμία δε φάνηκε οπότε την ξαναγράφω στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλούν για σχοινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den exei dikaioma na milaei o proponitis tou panseraikou dioti me to fovero pinaka pou exoun sto gipedo tous kanoun oti theloun me ta foul

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποτε, στο ποδοσφαιρο τις διαιτησίες τις έστηνε η παράγκα του μπαρμπα-Θωμά. Στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ τις διαιτησίες τις στήνει το κυλικείο.
    Κύριε Βασιλακόπουλε να χαίρεστε τα στελέχη της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ο τρόπος που δρουν κάνει την πάλαι ποτέ παράγκα να μοιάζει με παρθεναγωγείο.
    Στο χθεσινό παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος ΑΣΠΙΔΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ η διαιτησία ( ο διαιτητής Λαφτσόπουλος του συνδέσμου Ξάνθης) έκλεψε στην κυριολεξία τη νίκη και ίσως και το πρωτάθλημα (γιατί αυτή ήταν η αποστολή του) από την ομάδα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ. Το βίντεο του αγώνα στην τελευταία φάση είναι ενδεικτικό όλης της διαιτησίας Λαφτσόπουλου ( ο άλλος διαιτητής ήταν άριστος και αν συνεχίσει έτσι το μέλλον του ανήκει).
    Περισσότερα για το κυλικείο που στήνει τις διαιτησίες στο ανπτυξιακό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αργότερα.
    Συγχαρητήρια στα παιδιά-παίκτες και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O 12:16 sigoura einai gonios kapoiou apo ta paidia tou Panserraikou ... kai einai akomi stenoxorimenos . Den yparxei alli eksigisei , den einai dynaton na min vlepei to foul allios ...Sto paixnidi den ypirkse kamia klopi kai kamia merolipsia , apla xasane . Afou sas peirakse toso poly , kai itan TOSO adiko ... giati i omada apo tis Serres den ekane enstasi ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σταματήστε να δηλητηριάζετε τις ψυχές των αθλητών (σημειωτέον είναι μολις 15-16 χρονών). Η Ασπίδα έπαιξε χθες για τον εαυτό της και μονο. Έδειξε το ίδιο πάθος, όπως σε όλα τα φετινά ντέρμπι, τουλάχιστον εντός έδρας(άλλωστε είναι αήττητοι εντός).
    Αντί να μιλάμε για παράγκες και άλλα ανόητα, ας μάθουμε στα παιδιά ότι στον αθλητισμό υπάρχει η νίκη αλλά και η ήττα και πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και στις δύο περιπτώσεις. Όσο για την διαιτησία, μακάρι οι δύο ομάδες της Ξάνθης (Ασπίδα και Αρίων) να είχαν ανάλογες διαιτησίες στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους, θα ήταν ευτυχισμένοι οι προπονητές τους. Επίσης ο ανταγωνισμός που υπάρχει στην φετινή τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων, μόνο καλό κάνει στα παιδιά και στο άθλημα. Εκτός αν κάποιοι θέλουν μία ομάδα να κάνει περίπατο και οι άλλες απλά να συμπληρώνουν, ας μας το πούν να τα ξέρουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν στις ομάδες τους και ας μην επηρρεάζονται από ξεπερασμένες απόψεις ανθρώπων άλλων εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ασπιδα κ ο προπονητης της δεν μπορουν εκτος εδρας.Αποδειχδηκε περιτρανα.Οσο για τη χθεσινη νικη πιο δικαια θα ηταν η παραταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πειράζει αρκεί που μπορεί ο Πανσερραικός εκτός έδρας. Μέσα στην Καβάλα 42-31 (ειδικά το 31 δείχνει ότι εκτός έδρας μπορεί!!!) και χθες 56-55 και έχουμε ακομα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο φίλος που μιλάει για παράγκα μάλλον θα εννοεί και τις διαιτησίες του Πανσεραϊκου στα εντος εδρας παιχνίδια του , γιατι μεσα στις σερρες ολες οι ομάδες είχαν προβλημα ας δει το τελευταίο δεκάλεπτο και πιο κρίσιμο του περασμενου αγωνα τους με τον διαιτητη Νεδογλου να κάνει οργιά και τον άλλο διαιτητή που ειλενχε τη ρακέτα του πανσεραικου να μη σφυρίζει τίποτα για ολόκληρο 10λεπτο καθως επισης στα δηθεν τυχαια λαθη της γραμματειας που χρεωνε όπου ηθελε τα φαουλ.και όντως το κομπλεξ του κ.Ποργιόπουλου μη το περνάτε στα παιδιά συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kai me ton teleyteo o panseraikos (astera epexe perifima...)kerdise sta teleytea 5 lepta..me ena mpasket poy eine xeirotero apo to na vlepis mini!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ξανθη κανει τα παντα για να δικαιωσει τις δηλωσεις του Κ.Ποργιοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. egw 8a elege na ksexasoun auto to paixnidi kai oi 2 omades kai na etoimastoun gia to epomenw egw eimai panseraiokos kai 8elw na dosw sunxarhthria sthn ksan8h pou epekse gia thn parth ths kai mas kerdise einai la8os na peis exasa apo enan diethth ama pekseis oso kai na se alliwsoun 8a kerdiseis ... euxomai olopshxa na apodiksei o panseraikos se kati an8rwpous oi opoioi pisteuoun oti den aksizoun na perasoun sto panelinio me to na kerdisoun panw apo 12 pontous thn kabala .... kai pali sunxarithria sta paidia kai twn 2 omadwn kai akoma kati mhn fanatizete ta paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κ.Ποργιοπουλος τιμα το χωρο του παιδικου.Με πολλες ανοδους κ πρωταθληματα σε ανδρικες ομαδες,Α1 Γυναικων,συμμετοχη σε ευρωπαικα κυπελλα,πανελληνιες νικες.Επισης διδαξε πολλα ετη στο πανεπιστημιο κ ποτε δεν εδωσε δικαιωμα μεσα στα γηπεδα.Ενας γονιος που νιωθει περηφανος για τη προσπαθεια του Πανσερραικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να δουμε σημερα την Ασπιδα μεσα στη Καβαλα.20 ποντους θα φανε.Εκτος κ αν παιξουν με τον ιδιο φανατισμο απο οτι με τον Πανσερραικο.Πραγμα ,για ευνοητους λογους, απιθανο.Η Πανσερραικαρα θα δειξει ποια ειναι στις 27 Απρ 2011 ωρα 18:00!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρόλο πο δεν τελείωσε το παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ, ας επιχειρήσω έναν ψύχραιμο και όσο μπορώ αντικειμενικό απολογισμό, βλέποντας όλες τις ομάδες να παρελαύουν απο την Ξάνθη:
    Κατά τη γνώμη μου την πληρέστερη ομάδα ως σύνολο και παράληλα σταθερή αγωνιστική απόδοση είχε η Καβάλα, που παρουσίασε ομοιογένεια, πολλές επιλογές και βάθος πάγκου, δυνατή έδρα και σεβασμό στους αντιπάλους που συνοδεύοταν απο γενικά αποδεκτή και σωστή συμεριφορά παικτών, πάγκου και φιλάθλων.
    Ο Πανσεραικός φάνηκε μόνο κατά περίπτωση δυνατότερος απο όλους, εκμεταλλευόμενος τον καλύτερο (κατά γενική ομολογία) παίκτη του πρωταθλήματος, τον Χορτομάνη. Νομίζω οτι τα ατού των Σερραίων ήταν αποκλειστικά ο πολύ καλός και με διαφορά απο τους υπολοίπους προπονητής τους (και σαν επίπεδο αλλά ιδιαίτερα σαν αγωνιστικές επιλογές στα εκάστοτε στησίματα της ομάδας), και ο εξίσου καλύτερος παίκτης Χορτομάνης (δύναμη, ευστοχία, τεχνική κατάρτιση). Απο εκεί και πέρα έχασε σε ασήμαντες λεπτομέρειες που σε καμιά περίπτωση δεν μειώνουν το χαρακτήρα, το πολύ καλό είπεδο και την αξιόλογη προσπάθεια. Μερικές παραφωνείες των Σερραίων φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια (ιδίως μερικών γυναικών), νομίζω οτι εύκολα θα ξεχαστούν και θα υπερισχύουν οι υπόλοιποι με αγωγή και χαρακτήρα (βλ. γονέα Χορτομάνη).
    Η Ασπίδα παρουσιάστηκε με μεγάλες αυξομοιώσεις στην απόδοσή της που έδειξε οτι ήταν για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Με πολύ καλές μονάδες παικτών (Παπαδάκης, Σκούπρας), αλλά με όχι ομοιογενές σύνολο.
    Πολύ αδύναμη εκτός έδρας, αλλαγμένη εντός, με γρήγορες επιθέσεις και καλά σουτ έξω απο τη ρακέτα. Ωπωσδήποτε την λείπει ένας δυνατός ψηλός κάτω απο το καλάθι, που να δίνει διαρκή αυτοπεποίθηση στην ομάδα.
    Προσωπική άποψή μου, οτι ο προπονητής υπολείπεται των όποιων κατά καιρούς υψηλών στόχων της ομάδας, χωρίς όμως να μπορεί κάποιος να τον αναπληρώσει. Στα αρνητικά της ομάδας οι ακραίες συμπεριφορές ορισμένων κατά συρροή αρνητικών παραδειγμάτων, απο γονείς που αμαυρώνουν την υποτιθέμενη νοοτροπία και ψυχολογία του όποιου παιδικού πρωταθλήματος.
    Η έταιρη Ξανθιώτικη ομάδα του Αρίωνα παρουσιάζει ένα συμπαθητικό σύνολο, με μερικούς άριστους παίκτης σε προσόντα και τεχνική κατάρτιση. Απο εκεί και πέρα υπάρχει εμφανή έλλειψη και αδυναμία στους υπολοίπους και έκδηλη ανυπαρξία στον πάγκο, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τον κατά τα άλλα πολύ καλό και γνώστη προπονητή των Ξανθιωτών.
    Στα αρνητικά του συλλόγου η απουσία - ανυπαρξία κάθε διοικητικού παράγοντα που θα πρόσφερε στήριξη, κύρος και εικόνα σωστού συλλόγου στο προφίλ του Αρίωνα.
    Στα παραλειπόνα να σημειωθεί η συγκινητική προσπάθεια των Φερρών που αξίζει το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων και παικτών. Μια ομάδα με τα όποια υπαρκτά προβλήματα που στήνεται και αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο με αγωνιστικότητα, ήθος και αξιοπρέπεια.

    Άντε και καλό καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το τελευταίο σχόλιο πλησιάζει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδιά εγώ νόμιζα οτι οι επιτυχίες του Σερραικού μπάσκετ αντικατοπτρίζεται και σε αντίστοιχες κτιριακές αθλητικές εγκαταστάσεις.
    Όταν πήγα και έμαθα οτι διαθέτουν μόνο ένα παμπάλαιο κλειστό ΔΑΚ στο πάρκο Αγ. Αναργύρων και ένα άθλιο κατασκεύασμα (δεν το λες κλειστό γήπεδο) κοντά στο αυτοκινητοδρόμιο (Ομόνοια), ειλικρινά ντράπηκα και στεναχωρέθηκα για όσα άκουσα και ξέρω για το μπάσκετ του νομού διαχρονικά.
    Καλά δεν ντρεπονται οι υπεύθυνοι ;
    ένας νομός με ιστορία στο μπάσκετ και τεράστιο αναλογικά πληθυσμό να βρίσκεται σε αυτή την κατάντια ;
    Κρίμα που μερικοί πολιτικοί την έχουν και ως πατρίδα καταγωγής !!
    Αίσχος!

    Ξανθιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. den koitate ta xalia sas leo ego pou 9a milisete k olas gia to serraiko mpasket!!! esis iste ta rezilia tis koinonias pou poulate ta mats pragmatika ntropi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ta dika sa xalia na koitate pou de exetai enan pinaka se ena gipedo pou paixei kai a2 ginaikon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχουν γίνει όλοι κριτές και ειδήμονες των παιδικών πρωταθλημάτων, των παικτών και των προπονητών. Τελικά το βαρέλι δεν έχει πάτο, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. egw eimai enas paikths mias ektwn omadwn dn exei sxesh apo poia ayto pou exw na pw einai oti para oles ts adikies pou exoun ginei pros oles ts omades to prwtathlhma tha krthei sto match panserraikou-kavalas an ekei ginoun ola NOMIMA tote oi kalyterh omada tha perasei kai tha mas ekproswphsei olous sto panellhnio prwtathlhma(kata pasa pithanothta tha prokrithei eykola apo tn epomenno gyro)opote kalo tha einai na stamathsoun oles aytes oi xazomares!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. den nomizw pws se ena duskolo match opws einai to ariwnas-kavala na einai tuxaio pou leipei o kaluteros paikths thn 3an8hs pou den emfanisthke oute kan sto ghpedo.......!!!to foul pou ekrine to match tou panserraikou dw8hke ston psilo o opoios pentaka8ara opws vlepete sto video ekane thn tapa.....!!!ara oloklhro to prwta8lhma krinetai apo tous diaithtes kai oxi apo tous paiktes kai auto einai i katantia ths xwras mas gt mono se authn thn xwra uparxoun tetoies diaithsies pou na apofasizoun poia omada 8a kerdisei prin ton agwna............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για να καταλάβω ο Λαφτσόπουλος έκρινε ποιός θα περάσει στην επόμενη φάση και δεν έκριναν οι διαιτητές του παιχνιδιού Πανσερ/κός -Ασπίδα ??
    Στο παιχνίδι Ένωση-Αρίωνας που κρίθηκε στα τελευταία 40΄΄ δεν έπαιζε ο Γκέλιος παρόλο που η Ένωση ζήτησε αναβολή του παιχνιδιού και δεν έγινε δεκτή.Μπορούσε να χάσει το παιχνίδι και τώρα τι θα λέγατε????
    Αν κέρδιζε η Ασπίδα την Ένωση για δεύτερη φορά μέσα στην Καβάλα θα ήταν όλα εντάξει???
    Και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι!!!!!!
    Εδώ και δύο χρόνια πίστευα πως το παιδικό πρωτάθλημα ήταν καλύτερο από την Α΄ Ανδρών αλλά με τα παιχνίδια που είδα και δεν είναι λίγα αρχίζω να αλλάζω γνώμη.Καμιά σχέση με τα παιχνίδια και τις ομάδες που είδα τη προηγούμενη χρονιά. Τώρα μόνο γκρίνια και μια προσπάθεια να βγούνε πρώτοι όλοι άσχετα αν το αξίζουν .
    Αντί να κοιτάξετε να προστατεύσετε τους Χορτομάρη-Καραμπέκη-Ρίζο γιατί έχουν μέλλον τα παιδιά κοιτάτε να τους στρέψετε σε τακτικές μίζερες.
    Τιε προηγούμενες χρονιές η πρωταθλητές της ΕκασΑΜαΘ στα τελικά παίρνανε από 3ες έως 5ες θέσεις στο πανελλήνιο. Φέτος το βλέπω κομμάτι δύσκολο να το καταφέρει όποιος βγει πρώτος γιατί το επίπεδο των ομάδων είναι όπως και να γίνει πολύ πιο χαμηλό.Αυτό αρέσει δεν αρέσει είναι η αλήθεια.
    Φίλοι από τις Σέρρες εδώ και καιρό κάνω αναφορά στην συνολική δουλειά που γίνεται στον νομό σας και θεωρώ ότι είστε ότι καλύτερο υπάρχει στην περιοχή μας. Απόδειξη η επιτυχία του εφηβικού η παρολίγο άνοδος αν και τίποτα δεν τελείωσε των Ικάρων στην Α1. Είστε πιστεύω παρ΄δειγμα για όλους .Μην προσπαθήσετε να τα χαλάσετε την άριστη εικόνα που υπάρχει. Δεν αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. me liga logia 8elw na pw an kai den eimai panserraikos oti ta paidia tou panserraikou exoun megalutero talento kai autoi pisteuw oti a3izoun na perasoun asxeta pou den to deixnoun se arketa match.......auta ta paidia ola tous omws gt apo ti eida se enan agwna eite paizoun eite oxi einai san na paizei enas einai mia agkalia kai einai oloi tous gennhmenoi gi auto.....elpizw na ginei enas kalos agwnas stis serres kai na nikhsei auto pou to a3izei perissotero......kai 8elw na anafer8w kai sta logia pou upo8hkan enantia tou proponhth tou panserraikou gt einai la8os ola ta sxolia pou eginan pros auton gt prospa8ei me ton tropo tou oti prepei na ma8oun na ta katafernoun sta duskola kai toi den prepei na uparxei i htta mesa tous gt se periptwsh pou xasoun prepei na ginontai akoma pio dunatoi kai etoimoi gia ola.......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΤΟ ΠΟΔΟΡΦΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή