Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Παιδικό Τελική φάση 3η Αγωνιστική.

Τρίτη αγωνιστική σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα .
Και το ενδιαφέρον δεν έχει να κάνει με το μικρό της ηλικίας των παικτών αλλά και με την συνολική αγωνιστική εικόνα. 
Καλά μέχρι πολύ καλά παιχνίδια έγιναν στις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Τα δύο φαβορί Ένωση και Πανσερραϊκός μετράνε μόνο νίκες.



ΘΥΕΛΛΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Η καλύτερη μέχρι τώρα ομάδα του ομίλου παίζει εκτός έδρας με την Θύελλα.
Σαν πρώτη ανάγνωση δείχνει πως δεν είναι δύσκολο το παιχνίδι γιατον φιλοξενούμενο.Οι δύο συνεχόμενες νίκες με Αρίωνα και Ασπίδα δείνει άλλο αέρα στην ομάδα του Σ.Ποργιόπουλου.
Στην άλλη πλευρά υπάρχει όμως αντίστοιχα και εκεί ένας αέρας αισιοδοξίας .
Και ο λόγος είναι ότι επιστρέφει στην ομάδα το βασικό play maker της ο Τσοκαναρίδης.
Και μόνο αυτή η εξέλιξη δίνει όρεξη στους παίκτες της Θύελλας να μπορέσουν όπως δηλώνουν να παλέψουν μέχρι τέλος το παιχνίδι.
Σαν ομάδα η Θύελλα έδειξε και διέψευσε αρκετούς για τις δυνατότητές της.
Το διπλό μέσα στον Αστέρα δεν λίγο .
Σαν φιλοσοφία οι δύο ομάδες επιθετικά στηρίζονται πολύ στις ατομικές προσπάθειες των δύο-τριών καλών παικτών τους. Και οι δύο ομάδες με σαφέστατο όμως προβάδισμα για την ομάδα των Σερρών έχουν αυτά τα στοιχεία.
Εκεί που έχει το μεγάλο πλεονέκτημα η ομάδα του Σ.Ποργίοπουλου είναι το αμυντικό κομμάτι που έδειξε πως μπορεί να πνίξει κάθε ομάδα με το ασφυκτικό πρεσάρισμα σε όλο το γήπεδο καθ΄όλη τη διαρκειά του.

ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ
Μία ήττα εντός από την Ένωση με διαφορά και μια ήττα εκτός με την Ολυμπιάδα με ένα πόντο για τους Τιτάνες. Δεν είναι η δυνατή ομάδα που θα ξεχωρίσει και θα παλέψει για την πρωτειά. 
Μια από τα ίδια για τον Αστέρα που στα δύο εντός παιχνίδια του έχει μια νίκη με την Ολυμπιάδα και μια ήττα από την Θύελλα.
Και αυτός είναι από τις ομάδες που δεν έχουν βλέψεις για κάτι παραπάνω.

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Απόλυτο φαβορί ο Αρίωνας που πέταξε την ευκαιρία να πετύχει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με την Ένωση εκτός χαλόντας έτσι την μεγάλη και καλή προσπάθεια του στο παιχνίδι ήττα με τον Πανσερραϊκό.
Μεγάλη αγωνιστική διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι και ίσως οφείλεται στην κακή διάθεση που έχουν οι παίκτες από την ήττα στο νήμα την πρώτη αγωνιστική. Είναι από τις ομάδες που μπορεί να έχασαν το πλεονέκτημα να διεκδικήσουν αν και είναι ακόμη νωρίς την πρώτη θέση αλλά σίγουρα είναι από τις δυνατές και από αυτές που θα παλέψουν στα επόμενα παιχνίδια.
Η Ολυμπιάδα είναι από τις πιο αδύναμες της φάσης και μόνο σε καλή αγωνιστική παρουσία και συνεχή βελτίωση ανά παιχνίδι ελπίζει.

ΑΣΠΙΔΑ-ΕΝΩΣΗ 
Έχασε την ευκαιρία με την ήττα της στις Σέρρες να είναι ένα από τα φαβορί η Ασπίδα. Αν είχε άλλη κατάληξη το παιχνίδι εκείνο και με δεδομένο ότι φέτος η ομάδα της Ένωσης που μπορεί μεν να είναι καλή  αλλά δίνει την δυνατότητα στους αντιπάλους της να την χτυπήσουν στα ίσια.
Τώρα όπως και να γίνει υπάρχει κάτι που αλλάζει και επηρεάζει 
  την όλη προσπάθεια της ομάδας.
 Παρόλα αυτά πιστεύουν οι παίκτες της πως μπορούν να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους και πως δεν έχουν τελειώσει όλα.
Υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 


     ΑΣΠΙΣ 2001 - Ε.Κ
     ΑΡΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
     ΤΙΤΑΝΕΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ
     ΘΥΕΛΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ




5 σχόλια:

  1. ευχαριστουμε ολους τους υπευθυνους που εχουν μετατρεψει το Αμοιριδιο σε αιθουσα καρναβαλικων και λοιπων εκδηλωσεων και δεν μας επιτρεπουν να κανουμε προπονησεις. Εν οψει του αγωνα με την Καβαλα δεν καναμε ουτε μια προπονηση αλλα αυτο μας πεισμωσε ακομα περισσοτερο και θα τα δωσουμε ολα για την νικη. Ενας παικτης της παιδικης ομαδας της Ασπιδας, που θα ηθελε η πολη μας να ριχνει περισσοτερο βαρος στο μπασκετ και στον αθλητισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεε καλα ενταξει τωρα το ξεφτυλισαμε το θεμα.οχι και μεγαλη νικη μεσα στην καβαλα.ολη ξερουμε την διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ των δυο ομαδων.να διεκδικισει οχι να παρει λες και παιζει με καμια μικρη ομαδα.Μιλαω για το παιχνιδι ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόσκληση σε σεμινάριο διαιτησίας.
    Μετά την ενημερωτική σύσκεψη της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τους Συνδέσμους Διατητών, θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Διαιτησίας κατά την διάρκεια του αγώνα της τελικής φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μεταξύ των ομάδων ΑΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ-ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ το Σάββατο 12/3/2011 ,ωρα 19:00 στο ΔΑΚ Ξάνθης. Στο Σεμινάριο θα διδάξουν οι καθηγητές Διατησίας κ.κ. Αποστολίδης - Τσακιράκη.
    Παρακαλούμαι όλους τους Διαιτητές που έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Καρναβάλι της Ξάνθης την προηγούμενη Κυριακή να μην χάσουν την τελευταία ευκαιρία που τους δίνει η ΕΚΑΣΑΜΑΘ με το συγκεκριμένο Σεμινάριο.
    Δηλώσεις συμμετοχής στον Βασιλιά Καρνάβαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε που η ειρωνεία σου είναι εμφανής ¨ παρακολούμαι¨ σε ποια γλώσσα ειναι;; σε ποια διάλεκτο;;; Λοιπόν άσε τις γελοιότητες, συγγνώμη ρε φιλε που δεν σου στείλαν για το παιδικό πρωτάθλημα τον Χριστοδούλου, τον Ζαβλανό και τον Πηλοίδη... αυτους τους κρατάνε για τα προ μινι! άντε βρε γελοιοι, δείτε οτι το μπάσκετ ειναι ανύπαρκτο στην περιοχή μας.. ανόητοι.. Πείτε μου έναν μπασκετμπολίστα που έχουμε βγάλει τα τελευταία χρονια.. άντε ξυπνάτε γονεις, που νομιζετε οτι εχετε τον μπραιαντ σπίτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o kirios apo pano nomizei oti fetos to paidiko tis kavalas exei tin omada kai milaei gia diafora dinamikotitas metaxi ton paidikon omadon tou ariona kai tis kavalas.Mipos den isastan ston agona pou stin arxi o arionas kerdize gia 14 pontous kai meta to paixnidi egine nterbi mexri to telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή