Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Παιδικό Τελική Φάση Ασπίδα 2001-Θύελλα. 69-46

ΕΝΑΡΞΗ
Νίκη αναμενόμενη για την Ασπίδα με 69-46 με την πολύ μαχητική ομάδα της Θύελλας .
Γνώριμες οι δύο ομάδες μιας και την προηγούμενη χρονιά είχαν αναμετρηθεί στη τελική του πρωταθλήματος παμαπαίδων. Περισσότερες οι επιλογές του Κ.Ιωαννίδη και  καλύτερο σύνολο  σε αντίθεση με τον την ομάδα των Φερρών που είχε μια μεγάλη απουσία του βασικού play -maker της
Τσοκαναρίδη.
Και μόνο που μια ομάδα από μια μικρή πόλη καταφέρνει και βγαίνει πρωταθλήτρια στον όμιλό της έχει ομάδα στην Α΄Ανδρών είναι μεγάλο κατόρθωμα. Μπράβο στους ανθρώπους της ακαδημίας .

Από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της η Ασπίδα και δημιούργησε μια διαφορά 10-13 πόντων.
Δεν μπόρεσε όμως να ξεφύγει περισσότερο μέχρι τη στιγμή που οι παίκτες της  Θύελλας δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον γρήγορο ρυθμό της Ασπίδας.
Η αποβολή με 5 φάουλ του Ν0 13 Καραμπεάζη καλύτερου της παίκτη έδωσε το δικαίωμα στην Ασπίδα να δημιουργήσει μεγαλύτερη διαφορά.
Καλό παιχνίδι που θα μπορούσε να γίνει ακόμη καλύτερο αν δεν έκαναν αβίαστα λάθη και οι δύο ομάδες.
Νο 12 Μπουραζάνης


Ήταν μια καλή ευκαιρία για την Ασπίδα να δοκιμάσει την κατάσταση όλων των παικτών της και να ετοιμασθεί ανάλογα για το πολύ σπουδαίο παιχνίδι στις Σέρρες εάν θέλει να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Μπορεί να έχει μειονέκτημα ενός βαθμού αλλά θέλει πολύ να κάνει φέτος την υπέρβαση.
Χρόνο συμμετοχής πήραν πολλοί παίκτες όπως και ο Κώστας Μπουραζάνης .
Λίγος ο κόσμος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Πολύ καλοί οι Παπαδάκης Σκούπρας Χτζόπουλος Ελευθεριάδης και ο Καλαϊτζής στην οργάνωση του παιχνιδιού. Πολύτιμες ανάσες ΄ςδωσε ο Κουτρουβέλης.
Από την Θύελλα αρχή και τέλος ο Καραμπεάζης και ακολούθησε ο Σπυριδόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 
18-10, 17-10, 16-15, 18-11

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ασπίδα (Ιωαννίδης) Γεωργιάδης ,Καλαϊτζής, Κουτρουβέλης7, Τσακίρης,Ελευθεριάδης 17(2),Χατζόπουλος 17(1), Σκούπρας 13, Μπουραζάνης,
Παπαδάκης 10, Θεμιστοκλής 2, Πιστόλας2.

Θύελλα (Σαριανίδης) Παπαδόπουλος 3(1),Κανελλάκης 1,Ντινούδης, Τέλιος, Σαρβανάκης,Μπιριντζής,Σπυριδόπουλος 13(3), Γιουσμεράκης , Γαλέντζας3, Καραμπεάζης 24, Πιστόλας ,Τσοκαναρίδης Σ 2






ΑΣΠΙΔΑ

























ΘΥΕΛΛΑ
























Βολες  Μπιριντζης


























ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ















ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ












ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
ΟΜΑΔΑ         ΒΑΘΜΟΙ     ΝΙΚΕΣ      ΗΤΤΕΣ  

ΕΝΩΣΗ               6                 3                      0
ΠΑΝΣ/ΚΟΣ        6                 3                      0
ΑΣΠΙΔΑ              5                2                       1
ΑΡΙΩΝΑΣ           4                1                       2
ΘΥΕΛΛΑ           4                1                       2
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ   4                 1                      2
ΑΣΤΕΡΑΣ           4                 1                      2
ΤΙΤΑΝΕΣ            3                 0                      3

ΘΥΕΛΛΑ


                                                   Επόμενη αγωνιστική


Επόμενη Αγωνιστική

2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας
26/02/201114:00ΣΕΡΡΩΝ/ΟΜΟΝΟΙΑΣΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΣΠΙΣ 2001
26/02/201117:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ. - ΑΡΙΩΝ
 

27/02/201112:00ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  - ΤΙΤΑΝΕΣ
26/02/201115:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΣΤΕΡΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ
                                                                                                                                             



9 σχόλια:

  1. Καλό παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό, αρκετά λάθη όμως αλλά και προσπάθεια από ολους τους παίκτες των δύο ομάδων για το καλύτερο. Ίσως το άγχος της πρεμιέρας να τους επηρρέασε. Πάντως επειδή ήμουν στο γήπεδο ήταν απαράδεκτες οι φωνές και τα ουρλιαχτά του κυρίου Ραφτόπουλου, που μόνο καλό δεν κάνουν στους μικρούς (σημ: είναι μόλις 14-15 χρονών) αθλητές και δημιουργούν κακές εντυπώσεις. Απορώ με την υπομονή του προπονητή της Ασπίδας κ. Ιωαννίδη που είμαι σίγουρος ότι δεν συμφωνεί με αυτήν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται οτι δεν παρακολουθήσαμε το ίδιο παιχνίδι:
    Εγώ είχα πάει στο παιχνίδι ΑΣΠΙΔΑ - ΦΕΡΡΕΣ.
    Εκεί είδα μια κακή εμφάνιση της Ασπίδας, απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα, με παίκτες μικρότερων ηλικιών και πολύ περιορισμένων προσόντων. Αν σμμετείχε ( όπως λέτε) και ο βασικός play maker που απουσίαζε, ίσως σήμερα και να κλαίγαμε!!

    Εγώ δεν είδα (αντίθετα απο το ρεπορτάζ) τον προπονητή να μπορεί να χρησιμοποιήσει τους αναπληρωματικούς, παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό....άρων - άρων!!
    Επίσης είδα στους υστερήσαντες -και όχι στους διακριθέντες - τα περισσότερα ονόματα των Ξανθιωτών. Μερικοί ήταν εκτός τόπου (πχ Καλαιτζής) και μερικοί διασώθηκαν (Σκούπρας.
    Βαρόμετρο για την ομάδα η εκάστοτε απόδοση του Παπαδάκη.

    Νομίζω οτι με τέτοια εμφάνιση δεν έχουμε να περιμένουμε πολλά στις Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί γονείς,
    Δεν χρειάζεται να κρίνουμε τόσο αυστηρά τα παιδιά μας, ούτε να λέμε ποιος ήταν εκτός τόπου και ποιος εντός τόπου. Όλα τα παιδιά προσπαθούν το ίδιο.
    Το σημαντικό είναι ο αθλητισμός σαν τρόπος ζωής.
    Σήμερα δεν ήμασταν καλοί, θα είμαστε στο επόμενο. Έτσι είναι ο αθλητισμός!
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός είπε ότι η Θύελλα είναι αμελητέα ομάδα?
    Μάλλον δεν είδες το πρωτάθλημα παμπαίδων (πάνω κάτω οι ίδιοι παίκτες ήταν ).Μια χαρά έπαιξαν τα παιδιά εξάλου έχουν καιρό να παίξουν δυνατό παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν βγήκε με 5 φάουλ ο παίκτης των Φερρών, το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί και η διαφορα είχε διαμορφωθεί αρκετά ψηλά. Άλλωστε βγήκε 2-3 λεπτά πριν το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να γίνει πιο Δημοκρατικό το blog στα επόμενα παιχνίδια θα αναρτώ μόνο σκορ συνθέσεις ,φωτογραφίες .
    Θα αφήνω στον σχολιασμό που θα ακολουθεί την κριτική του παιχνιδιού. Θα είναι πέρα από πρωτότυπο πιστεύω πολύ ενδιαφέρον. Στην ουσία θα κερδίζω χρόνο και θα έχω αποκτήσει και βοήθεια που πάντα ζητάω αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση.
    Αυτό που γράφω το εννοώ και θα ήθελα να το δοκιμάσουμε όλοι στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. vlepw polla sxolia kai diakrisis paiktwn skinikwn kai polla alla egw epidei eimoun mesa sto paixnidi me ligo xrono simetoxis ala me arketes fasis pisteuw pos logo oti eleipe o play-maker tsokanaridis mpampis pistew pws to provlima itan ekei tpt allo den exw na pw oi omadas ekane mia kali enfanisi asxeta me to skor akoma den exei teliosi tpt molis twra xekinise i Β΄FASI kai exoume poly dromo mprosta mas ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ston anonuma p eipe oti eimste mia adunami omoda thelw na pws ean I THYELA itan mia adunami omada den tha pernouse proti se Β΄fasi etsi ..............mpiritzis thanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάνετε λάθος πως ο προπονητής δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους αναπληρωματικούς. Μπορεί να τους χρησιμοποιήσει απλά πιστεύει πως δεν κάνουν την ίδια δουλεία με τους βασικούς. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε γιατί μια ομάδα αν έχει 12 παίκτες που αγωνίζονται το ίδιο και έχουν την ίδια επίδοση τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ελάτε να δείτε τον αγώνα με τον ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ για να κρίνετε καλύτερα την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή