Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Απολογισμος Α΄ Ανδρών 1ος Γύρος ο λόγος στους προπονητές

Σήμερα ξεκινάει μια μίνι ανασκόπηση του πρωταθλήματος της Α΄ Ανδρών .Αυτή τη φορά την δύσκολη δουλειά θα την κάνουν οι προπονητές των ομάδων.
Αυτό που ζήτησα είναι να μας πούνε ποιά είναι η πορεία της ομάδας ποιοί οι αρχικοί στόχοι και αν με την λήξη του πρώτου γύρου είναι μέσα στους στόχους.
Την αρχή κάνει ο προπονητής της ΑΓ.Βαρβάρας Λεωνίδας Μαγιάννης.
Το κακό είναι πως ακόμη δεν έχω μια φωτογραφία της ομάδας και του προπονητή της



Λεωνίδας Μαγιάννης ΑΓ.Βαρβάρα

Λ.Μαγιάννης:"Η χρονια ξεκινησε με μια σημαντικη αλλαγη για την ομαδα μας,στη θεση του προπονητη.Επι σειρα ετων καθοταν στον παγκο ο Λακης Παπαδοπουλος ο οποιος ηταν η ψυχη και η καρδια της ομαδας.Η αλλαγη αυτή καθως και η σημαντικες αποχωρησεις  παιχτων για διαφορους λογους ειχαν αποτελεσμα να επηρεασουν την ομαδα στο ξεκινημα της χρονιας.Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να θεσουμε σαν στοχο την γρηγορη παραμονη της ομαδας.
  Πιστευω μετα από ένα γυρο που εχει περασει το πρωταθλημα ημαστε πολύ κοντα στην επιτευξη του βασικου μας στοχου.Με άλλες 2 νικες θεωρω ότι θα τον πραγματοποιησουμε.
  Στον πρωτο γυρο καναμε καλη συγκομιδη νικων το οποιο ειχε σαν αποτελεσμα να μας φυγει το αγχος και να μπορουμε να παιξουμε πλεον χωρις το βαρος νικης και αυτό φαινεται στα τελευταια παιχνιδια μας καθως παιζουμε πλεον ομορφο μπασκετ.
  Οσο και αν φαινεται περιεργο ξεχωριζω από τον πρωτο γυρο το παιχνιδι μεσα στην Αλεξανδρουπολη με τον Εθνικο.Ηταν μακραν το χειροτερο μας αλλα δεν μπορω να ξεχασω την τραγικη εναντιον μας διαιτησια που καθορισε το αποτελεσμα.
Μπορει μια ομαδα να εχει κακια βραδια αλλα αυτό δεν σημαινει ότι πρεπει και να χασει.
  Τα θετικα είναι η σχετικα γρηγορη προσαρμογη των παιχτων μου σε αυτά που εχουμε αλλαξη στο παιχνιδι μας,τον τρομερο μπασκετικο εγωισμο που εχουν και τον βγαζουν σε κάθε παιχνιδι και φαινεται από τα αποτελεσματα που εχουμε κανει καθως δεν εχουμε παρατησει κανενα παιχνιδι ακομα και με 7 παιχτες μεσα στην καλυτερη ομαδα της κατηγοριας τον Σκοπο παλεψανε και χασαμε με 9 ποντους.Αυτο ακριβως είναι ο εγωισμος που ελεγα πριν και πρεπει να τους το πιστωσουμε και να τους δωσω δημοσια πλεον συγχαρητηρια καθως το αξιζουνε.Το αξιοσημειωτο είναι ότι παιζουμε καλυτερα εκτος παρα εντος στον πρωτο γυρο και ψαχνουμε το γιατι αλλα θα το λυσουμε κι αυτό γιατι ημαστε πραγματικα ομαδα και λειτουργουμε ετσι.Ολα τα προβληματα τα αντιμετωπιζουμε με αυτόν τον τροπο και στεκομαι εδώ γιατι αυτό είναι το κλειδι για την φετινη χρονια.Ημαστε πραγματικα ομαδα και οικογενεια και αυτό μας κραταει ενωμενους."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου