Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣΠΙΔΑ-ΓΑΣ

Αγωνιστικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Ασπίδα να είναι σαφώς καλύτερη  και να πιστεύει περισσότερο στην νίκη εκτός από ένα μικρό διάλειμμα όπου ο ΓΑΣ πλησίασε στους τρεις πόντους.










Παίκτες κλειδιά για την Ασπίδα ήταν οι Χατζόπουλος που έπαιξε όπως πραγματικά ξέρει να παίζει και Πιστόλας και ειδικά ο δεύτερος με τους συνεχόμενους πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν είχαν σιγήσει οι υπόλοιποι καθάρισε το παιχνίδι.Όλοι όμως οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματικά έδωσαν μάχες .
(Για το ποιοι ήταν οι καλύτεροι την απόφαση την πήραν οι ίδιοι παίκτες της Ασπίδας και δείχνουν πως έχουν επίγνωση και χαρακτήρα).
Από τον ΓΑΣ ο Καρανικολάου προσπάθησε μαζί με τον Γεωργακούδη όπως και ο μικρός Ελευθερίου με τις προσπάθειες που πήρε στο τέλος.
(Είναι πάντως κρίμα που την προσπάθεια των παικτών την βάζουμε σε δεύτερη μοίρα αλλά γιαυτό όταν ηρεμήσω να πω πολλά.)
Πάντως για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή της Ασπίδας τον Κώστα Ιωαννίδη για την ψυχραιμία του . Εκτός από το να μαθαίνει μπάσκετ τα παιδιά είναι και ο καλύτερός τους παιδαγωγός.
Στην σημερινή Ζούγκλα έδειξε χαρακτήρα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
ΑΣΠΙΔΑ (Ιωαννίδης)Γεωργιάδης 3 ,Καλαϊτζής 5, Κουτρουβέλης 6 , Τσακίρης, Θεοδωρίδης 1,Χατζόπουλος 6. Σκούπρας 7, Πετκίδης 6 , Ελευθεριάδης 7, Παπαδάκης 14, Θεμιστοκλής,
Πιστόλας 11.

ΓΑΣ (Καμαράκης)Φώλιας , Ιωβ, Πελτέκης 4, Μπαλταγιάν 4, Καρανικολάου 10, Ελευθερίου 6. Λεμονίδης , Γεωργακούδης 11, Ματεοσιάν 5, Παπαχρήστου 3, Αραμπατζόγλου Μπάτζιος.

21-7
31-24 (10-17)
47-37 (16-08)
65-45 (18-08)

















Στιγμιότυπα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου