Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν και άργησε να απαντήσει
ο Γιώργος Ουζουνίδης 
της Ακαδημίας ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΆΔΟΣ 
μικρή σημασία έχει .











Είναι ο υπεύθυνος της Ανδρικής , Εφήβων της ομάδας Κορασίδων  αλλά και της παιδικής ομάδας της ακαδημίας στην μακρυνή Ορεστιάδα  όλα σε ένα .
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Έχει ιδιαίτερη αξία να μαθευτούν τα προβλήματα  που έχουν εκεί σε μια μικρή επαρχιακή πόλη που παλεύουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να τα φέρουν πέρα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Πως θα έκρινες αγωνιστικά την χρονιά που πέρασε τόσο για την ομάδα σου όσο και για την Ακαδημία.
ΕΦΗΒΙΚΟ
ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ.

2 Ποιοί είναι οι στόχοι και το πλάνο που κάνετε ως ακαδημία για την επόμενη 
χρονιά .ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ είναι Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ της ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ μας ΜΕΤΑ από ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ(1996-2004).ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ 96ΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ 97ΑΡΙΔΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ.

  Η ερώτηση που ακολουθεί έχει δύο σκέλη .
Α ) Ανάφερε τα μεγαλύτερα προβλήματα που συναντήσατε την προηγούμενη χρονιά.
ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ .ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ.
.Β) Η οικονομική κρίση πόσο έχει επηρεάσει τον όποιο προγραμματισμός σας .Υπάρχουν εμπόδια που δεν φαίνεται να υπάρχει λήση.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ.

Ποιά είναι η θέση που έχουν οι διάφοροι φορείς της περιοχής (Δήμοι κλπ) . Στέκονται δίπλα σας. Για να υπάρξη και η σχετική ηθική υλική ικανοποίηση πρέπι να υπάρχουν και κάποια αποτελέσματα στις προσπάθειες όπως κάποια επιτυχία πχ άνοδος ή  η ανάδειξη κάποιου παίκτη. Υπάρχει κάτι τέτοιο
  Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ,ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. 

Σκοπός της ομάδας και της ακαδημίας είναι να μάθουν τα παιδιά απλά μπάσκετ και να περνούν την ώρα τους ευχάριστα και να γλυτώνουν οι γονείς κάποιες ώρες ή είναι η ανάδειξη του μπάσκετ με κάθε τρόπο και μέσο για την προσωπική προβολή των παραγόντων και προπονητών. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

Σε συνέχεια της παραπάνω ερώτησης η δουλεία που γίνεται στις ομάδες ακαδημίες είναι η καλύτερη που μπορεί να γίνει με τα μέσα που εχετε ή θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα .Υπάρχει όρεξη από τους ανθρώπους της ομάδας τους από τα παιδιά γονείς? ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

  Αν ανατρέξεις στο παρελθόν και γίνει ένας απολογισμός ισχύει το κάθε πέρσυ και καλύτερα/ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.

Ποιό είναι το μελλόν του μπάσκετ στην πόλη σου.
  Αν είναι καλό τι χρειάζεται για να ανέβει?
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.



Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ομάδων στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ?
ΟΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ .  

 Πες δυό απλές λύσεις προτάσεις που θα βοηθήσουν?
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑΣ  Α  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΕ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ(ΑΠΟ 10 ΟΜΑΔΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟΣ)ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΠΧ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΗ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Η ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.

    Σκεφτήκατε ποτέ σαν ομάδα ακαδημία να μαζέυτείτε όλες οι ομάδες της EΚΑΣΑΜΑΘ και από κοινού να βάλετε κάτω τα προβλήματα.
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.

  Ποιά είναι τα παράπονα από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΙΣΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΟ Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,  ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

  Οι φήμες κάνουν λόγο για περικοπές των οδοιπορικών . Αν γίνει αυτό θα μπορέσουν να λειτουργήσουν οι ομάδες?

ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.


  Πόσο ικανοποιημένος είσαι από την δουλειά σου ?
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου