Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Περί σχολιασμού και κριτικής

Πολλές φορές μέσω της όποιας  κριτικής σε ότι πιστεύω είναι τροχοπέδη και μπορεί να λυθεί  υπάρχει μια "κρυφή" κριτικήΤι σημαίνει "κρυφή" κριτική . Στην προσπάθεια να προστατεύσουμε την ομάδα πιστεύουμε πως αν δεν μάθουν οι "άλλοι" τα δικά μας εσώτερα θα παράσχουμε καλύτερες υπηρεσίες στην ομάδα μας.Μόνο που η κριτική δεν γίνεται έτσι και δεν έχει καμιά σημασία. Μόνο με τον ανοιχτό διάλογο και όχι με την μορφή κουβέντας στο πλάι και του τύπου" να σου πω" κάτι γιαυτό που έγραψες.
Όταν γίνεται μια ανάρτηση με σχόλια που κάποιοι τα θεωρούν επικριτικά μπορεί και αναληθή έως κακόβουλα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού αμφισβήτησής της με λίγα λόγια  μια μικρή ιδιότυπη μορφή  ανοιχτού διαλόγου . 
Καταθέστε την άποψή σας καθαρά με επιχειρήματα αν θέλετε και ανώνυμα που δεν είναι και σωστό για μένα ,αλλά αν έτσι θέλετε να προστατεύσετε κάτι ,έχετε και αυτό το δικαίωμα .Αλλά τέλος πάντων κάντε την κριτική ανοιχτά. 
Να ξέρετε πως με την ανταλλαγή απόψεων μόνο κέρδος μακροχρόνια θα υπάρξει. 
Με την σωστή λειτουργία και το ελεύθερο διάλογο που είναι δείγμα Δημοκρατίας βάσης κερδίζουμε πρώτα πρώτα σαν πολίτες .
Βαρέθηκα την κατάσταση αυτή με τα όσα έγιναν με την ΜΑΚΡΟ-ΞΑΝΘΗ τα ίδια πάνε να γίνουν με τα διάφορα τοπικά πρωταθλήματα και την όποια θέση που παίρνω για τις ακαδημίες.
Ανοίγει για μια ακόμη φορά ο κύκλος με τα προβλήματα των ακαδημιών και κυρίως με την νοοτροπία που κυριαρχεί .
Αυτά για την ώρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου