Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Προγνωστικά Β΄Ανδρων ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ο καλός φίλος Κ.Μ από το site SERRES BASKET  έδωσε τις καλύτερες πληροφορίες για τις ομάδες του νομού του.

 Κ. Μ: Ο Ορφέας Ν. Σκοπού έχει ως στόχο την άμεση επάνοδο στα εθνικά πρωταθλήματα. Δυνατό σύνολο
Το Ρούπελ Σιδηροκάστρου ενισχύθηκε έχοντας μία σημαντική απώλεια (Τσανάκας)και με νέο προπονητή. 
Έχουν βάλει τον πήχυ ψηλά.
Ηράκλεια και Πανσερραϊκός θέλουν να κάνουν μια αξιοπρεπή πορεία.
Για όλες τις ομάδες "καθρέφτης" αποτελεί το γήπεδο.

Δικαιωμένοι λοιπόν όσοι έχρισαν ως φαβορί την ομάδα του Σκοπού και θα συμφωνήσω με τον Κ,Μ πως στο γήπεδο φανεί το αποτέλεσμα.
Κλείνει ο κύκλος με την Α΄ κατηγορία και αρχίζει με την Β΄.
Πρώτη είδηση η απόσυρση της ομάδας του Δοξάτου και ίσως χωρίς να γνωρίζω ο λόγος να είναι η νέα διάταξη στον κανονισμό που επιβάλει ανώτατο όριο ηλικίας . Έτσι δεν θα μπορεί μια ομάδα να έχει 2-3 αν δεν κάνω λάθος παίκτες που η ηλικία τους είναι πάνω από 30 ετών. Και με τα όσα είδα την προηγούμενη χρονιά τόσο το Δοξάτο όσο και άλλες ομάδες είχαν στο ρόστερ τους πολλούς παίκτες που περνούσαν τα 30. Αν είναι καλό που η δική μου άποψη το θεωρεί σαν μια καλή ευκαιρία για παιχνίδια σε νέους παίκτες κατά κύριο λόγο στα παιδιά των ακαδημιών θα το δείξει ο καιρός.
Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την προπόνηση της ανδρικής ομάδας της Ασπίδας που εκπροσωπεί την πόλη στην κατηγορία (η άλλη είναι ομάδα είναι ο Αρίωνας στην Α΄).
Ευκαιρία για κουβέντα σύντομη μεν αλλά ουσιαστική με τον προπονητή της τον κο Κοτσίκη που είναι πα΄ρα πολύ ικανοποιημένος με το υλικό που έχει .
Είναι γνωστό πως εκτός από την εφηβική ομάδα στην οποία έχουν περάσει οι παίκτες του παιδικού της χρονιάς 2009-2010 αγωνίζονται και στην ανδρική. Είναι ένα πολύ δεμένο σύνολο γνωρίζονται πολυ΄καλά μεταξύ τους. Στο όλο σύνολο έχουν μείνει και τρεις νέοι σε ηλικία παίκτες από την προηγούμενη ομάδα συν μια προσθήκη ακόμη ενός πρώην παίκτη του ΑΘΛΟΥ .


Είναι πολυ΄ελπιδοφόρο να βλέπει ο προπονητής της ομάδας 12-13 παιδιά να τρέχουν σε κάθε
 προπόνηση
Όταν ρώτησα τον κο Κοτσίκη πως βλέπει την ομάδα ποιες είναι ο δυνατότητες αλλά και ποια θεωρεί ως φαβορί ήταν μονολεκτικός . Φαβορί εμείς η ομάδα πετάει και αν όλα πάνε καλά όχι μόνο θα ανέβουμε αλλά ο στόχος είναι αυτή η ομάδα με την συμπλήρωση της από το τωρινό παιδικό να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Α΄κατηγορία.
Αγωνιστικά το πρόγραμμα ξεκινάει την άλλη εβδομάδα με αγώνα κυπέλλου .
Φαίνεται ξεκάθαρα το πνεύμα που επικρατεί στην ΑΣΠΙΔΑ που έχει να κάνει με την δημιουργία ομάδων μέσα από τα δικά της τμήματα και να αποφεύγει τα λάθη με την ένταξη στα αγωνιστικά τμήματα διαφόρων λεγεωνάριων . Δίνεται ξεκάθαρα η ευκαιρία στα δικά της παιδιά να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν τουλάχιστον μέχρι να περάσουν σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα και φύγουν από την πόλη . Μπράβο στην προσπάθεια και στην λογική που τελικά επικράτησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου