Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Να το πιστέψω ?????

Δεν ξέρω αν πρέπει να κρατήσω μικρό καλάθι και να πιστέψω τις δηλώσεις του Νικολόπουλου στο basketblog (που έχει τη μορφή άρθρου¨)  για την οριστική απόφαση του να τελειώσει τις όποιες διαπραγματεύσεις και να ξαναγυρίσει και πάλι στους ανθρώπους του Κόροιβου.


Ραντεβού σύμφωνα με τον κο Κάντζο του Κόροιβου έκλεισαν για την ερχόμενη Τρίτη όπου θα μπούνε και οι τυπικές υπογραφές.
Πολύ τρέξιμο έριξε ο  κο Σ,Κάντζος τις τελευταίες ημέρες   που είχα επικοινωνία μαζί  και τον ευχαριστώ που ήταν πάντα διαθέσιμος να απαντήσει αλλά και να πληροφορήσει για την κατάσταση των πραγμάτων.
Από την όλη ιστορία ένα είναι ξεκάθαρο  ο ρόλος που διαδραμάτισε συγκεκριμένος δημοσιογράφος από Ηλεκ/κο Μέσο που με τις γνωριμίες του την εντέλει επιρροή του κατάφερε και έγειρε την πλάστιγγα.
Για μια ακόμη φορά  ο Σ.Κάντζος παρόλο το δύσκολο της ώρας απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις που του έκανα και σύμφωνα  με τον ίδιο δόθηκε ένα τέλος στην όλη ιστορία και πήρε την διαβεβαίωση του κο Νικολόπουλου πως σταματάει τις διαπραγματεύσεις με τις άλλες ομάδες και δέχεται την προσφορά του Κόροιβου αφού συνεκτίμησε την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να παρουσιάσουν την δεύτερη  βελτιωμένη προσφορά.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου στην μικρή κουβέντα με τον Σ,Κάντζο  δήλωσε πως διαφορετικά περίμενε να περάσει το Σ/Κύριακο μαζί με την οικογένεια του και όχι να είναι στην "πρίζα".
Κλείνει ο κύκλος τελειώνει ένα σήριαλ που έγινε πιστεύω"σήριαλ" για συγκεκριμένους λόγους.
Σε όλο αυτό το διάστημα του πάει δεν πάει ρώτησα έμαθα αρκετά και κάποια στιγμή όταν θα περάσουν και το στάδιο της επιβεβαίωσης από πληροφορία στην είδηση θα τα μάθετε και εσείς με την σειρά σας.
Κρατάω μια δήλωση του πρώην  προέδρου  της πρώην ομάδας της ΞΑΝΘΗΣ .
Ήθελε με κάθε τρόπο να τελειώσει με την πώληση πλήρως έτσι ώστε να μην υπάρχει συνέχεια στο σήριαλ και καμιά αναφορά στο επόμενο διάστημα στο όνομά του.
Ήθελε με λίγα λόγια να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες και τις οικονομικές υποχρεώσεις του και να είναι καθαρός.
Σαν xanthibasket  έκλεισα ραντεβού με τους ανθρώπους του Κόροιβου όταν και όποτε οριστεί το παιχνίδι  ΚΑΟΔ-Κόροιβου.
Άντε λοιπόν να τελειώσουμε και να δούμε το μέλλον μας.

ΥΓ. Για όσους δεν το κατάλαβαν το προηγούμενο άρθρο για τυχόν ενδιαφέρον από ομάδες της γύρω περιοχής ήταν φυσικά ένα ωραίο παραμύθι με αφορμή τα όσα μύρια διαβάσαμε γράφτηκαν από όλους για την ιστορία. Φαίνεται έτσι ξεκάθαρα και η δύναμη παραπληροφόρησης και χειραγώγησης που έχουν τα διάφορα ΜΜΕ . Προσοχή σε ότι διαβάζουμε λοιπόν.

2 σχόλια: