Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ανατολίτικο Παζάρι



Με καταληκτική ημερομηνία τις 20-08-10 άναψαν για τα καλά τα αίματα από τις προσφορές που γίνονται. Σαν πόλη έχουμε μεγάλη πείρα από παζάρια μιας και το παζάρι του Σαββάτου είναι το μεγαλύτερο στην χώρα .


Τώρα πια στο παιχνίδι της αγοράς των δικαιωμάτων μπαίνουν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και άλλες 3 ομάδες πέραν του Κόροιβου -ΕΑΠ-ΟΦΗ - Αίολου Τρικάλων .
Η αλήθεια είναι πως για να βγει αυτή η αποκλειστικότητα ξόδεψα πολύ χρόνο και αρκετές μονάδες (συν τα ψέματα ) για να αποσπάσω τις πληροφορίες. Θα άξιζε μια αναφορά για να δείτε τι τραβάω αλλά θα πάει μακρυά η βαλίτσα οπότε ας περιοριστώ στις πληροφορίες.
Πρώτη πέραν των ήδη γνωστών ομάδων υπάρχουν και δύο ομάδες από την γειτονική πόλη της Κομοτηνής .
Ξεκινώ με την Α.Ε.Κ που βλέποντας το πρόσφορο έδαφος για μια επανάληψη στα μεγαλεία ετοίμασε ένα πακέτο προσφοράς και οι πληροφορίες λένε ότι είναι καλύτερο  τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από άλλους παράγοντες γειτνίαση προσφορά συμμετοχής στο Δ.Σ κύρια έδρα το "Φ.Α" και άλλα που κάνουν πολύ δελεαστικό το όλο πακέτο.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της με αυτή την προσφορά θα μειωθεί αυτόματα και η κακή εικόνα που τυχόν θα σχηματιζόταν εάν πάει σε άλλη πόλη το δικαίωμα.
Πιστεύω ότι είναι ότι πιο καλύτερο έχει παρουσιαστεί  μέχρι στιγμής.
Αλλά και η άλλη ομάδα της Κομοτηνής έχει δείξει ενδιαφέρον και είναι μάλιστα σε κατάσταση συγκέντρωσης  χορηγών -χρηματοδότη για να μπορέσει να καλύψει το ποσό. άλλες λεπτομέρειες που να κάνουν δελεαστική την προσφορά δεν γνωρίζω να υπάρχουν.
Άνοιξε για τα καλά το παιχνίδι και πριν από λίγο μετά από ένα τηλεφώνημα που με ενημέρωσε πως και στον παρακείμενο  νομό του Έβρου υπάρχει μια κινητικότητα . Όπως ανάφερε ο καλός πληροφοριοδότης του xanthibasket από την ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ κάποιος μεγαλοπαράγοντας ομάδας-ακαδημίας της πόλης το βλέπει σαν μια μεγάλη ευκαιρία για νε στρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από συγκεκριμένο πρόβλημα που δημιουργήθηκε . Έχει λένε στην κατοχή του κατασκευαστική εταιρία και κάποιο έργο που έφτιαξε συγκεντρώνει πολλά πυρά για κακοτεχνίες (κάτι μας είπαν τώρα).
Δεν σταματάει το τηλέφωνο και άλλη μια πληροφορία για την δεύτερη ενδιαφερόμενη ομάδα της Κομοτηνής . Σύμφωνα πάντα με την πληροφορία στο παιχνίδι μπαίνουν δυναμικά χρησιμοποιώντας παλιό προπονητή όχι τον γνωστό που εργάστηκε στην ΞΑΝΘΗ κατά το παρελθόν.
 Η σχέση του λένε με τους παράγοντες παράγοντα της ΞΑΝΘΗΣ είναι οι καλύτερες δυνατές και θα μετρήσει πα΄ρα πολύ.
Η πιο σοβαρή πρόταση από τον λίγο χρόνο που είχα για να την αξιολογήσω πάντα μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί μου και με τιμά αφάνταστα γιατί επιτέλους έχω πανελλήνια αναγνώριση είναι από το νησί του Β.Αιγαίου την Λέσβο?
Αν αναρωτιέστε το ίδιο έκανα και εγώ.
Μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Αίολο Τρικάλων αλλά τα πράγματα δείχνουν πως ξέρουν καλύτερα από ανέμους -(Αίολος)  . Πίσω από την προσπάθεια βρίσκεται η ναυτιλιακή εταιρία Ναι.ετ.Λεσ. και σχεδόν όλοι οι φορείς  του νησιού που βλέπουν ως το καλύτερο μέσο διαφημιστικής προβολής του νησιού την ύπαρξη μιας ομάδα που  θα συμμετέχει στην Α2 . Υπάρχει αρκετή διάθεση και το πιο σημαντικό πολύ φρέσκο χρήμα.
Μάλιστα λένε πως έχουν εικόνα από την ομάδα και το δυναμικό της αφού σε ανύποπτο χρόνο άνθρωπος της  βρέθηκε στο "Φ.Α" και παρακολούθησε το παιχνίδι ΞΑΝΘΗΣ -ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και είναι πολύ ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας και σαν συνέπεια αυτού θα κοιτάξουν αν γίνει πράξη η συμφωνία να πάρουν σχεδόν το σύνολο του ρόστερ στην νέα ομάδα.
Δεν ξέρω εάν έχουν τα χρονικά περιθώρια όλοι οι επίδοξοι διεκδικητές ή μήπως είναι ένα ακόμη παιχνίδι τακτικής.
Να σημειώσω πως όλες οι προτάσεις που προανέφερα θα κατατεθούν στον ισχυρό άνδρα της ΞΑΝΘΗΣ από αύριο Σάββατο μέχρι την Δευτέρα 16-08-2010 προκειμένου να υπάρχει έστω μια μικρή δυνατότητα ελιγμών για κάποιες μικρο βελτιώσεις όπως μου ανέφεραν οι παράγοντες των ενδιαφερομένων.
Υπομονή δεν έμειναν πολλές ημέρες σύντομα θα ξέρουμε τον μεγάλο νικητή της λοταρίας με έπαθλο την ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ.
Είναι και η καλύτερη διαφήμιση για τις γιορτές παλιάς πόλης η συνεχής αναφορά στην ΞΑΝΘΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου