Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Έπεσε η αυλαία μπήκαν τίτλοι τέλους .
Από τη νέα χρονιά δεν έχει Α2 στην ΞΑΝΘΗ γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι.
Ήταν αναμενόμενο και κάποια στιγμή θα γινόταν.
Λόγοι πολλοί .


ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Γ.Στεφανίδης.(Παίκτης) Στεναχώρια μεγάλη!










Γ.Σουλιώτης. (Πρώην προπονητής της)Την πούλησαν τελικά ?









Β.Κουκουράβας .(Παίκτης Ξανθης) Πολύ κακό για το μπάσκετ της περιοχής. Έχω την εντύπωση πως αργά η γρήγορα θα γινόταν για τον λόγο πως δεν είχε δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον η πόλη για την ομάδα.







Κ.Ιωαννίδης . (προπονητής ακαδημίας ΑΣΠΙΔΑΣ) Τι να σου πω ...Μεγάλο κακό για το τοπικό μπάσκετ . Είναι διαφορετικό να έχεις μια ομάδα στην Α2 διαφορετικό το επίπεδο. Το κακό είναι πως εκεί πήγαινε η κατάσταση για πολλούς και διάφορους λόγους.
Είναι καλό να έχεις μπάσκετ επιπέδου αλλά είναι και κακό να μην υπάρχουν ντόπιοι παίκτες στην ομάδα . Μπορεί και να έχει θετικές εξελίξεις αν το χειριστεί σωστά η κοινωνία του μπάσκετ στην πόλη μας.


Χ.Παπαδόπουλος. (Πρποπονητής Ακαδημίας Αριων). Αν είναι αλήθεια είναι καταστροφικό για το τοπικό μπάσκετ. Είχαμε την ευκαιρία να βλέπουμε όσοι βλέπαμε καλό μπάσκετ που ήταν σίγουρα για όλους παίκτες προπονητές ένα σχολείο. Τώρα μαύρα τα γραμμένα μας...
 

Γ.Θερμός . (προπονητής Αριώνα). Πότε έγινε αυτό? Οικονομικοί λόγοι τους οδήγησαν εκεί .Και με την κατάσταση όπως είναι τώρα αργά η γρήγορα αυτό ήταν προβλεπόμενο.  Είχε μείνει να το παλεύει μόνος του ο πρόεδρος και δεν ξέρω αν έχει μερίδιο ευθύνης γιαυτή την απομώνωση από την ευρύτερη κοινωνία της πόλης αλλά η ουσία είναι πως εμείς και μεις είμασταν στο γήπεδο. Καταστροφικό πιστεύω θα είναι τουλάχιστον στην πρώτη φάση το αποτέλεσμα για το τοπικό μπάσκετ.




 Ν.Λεμονίδης .(προπονητής) Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία και με άλλους του χώρου από παίκτες μέχρι προπονητές φιλάθλους αλλά είναι τέτοια η περίοδος που λείπουν αρκετοί.
Θα υπάρξει ξανά επικοινωνία για να δούμε αντιδράσεις.Πάντως όλοι είχαν ένα μούδιασμα στην ανακοίνωση της απόφασης.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι το γίνεται από δω και πέρα .
Δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να λειτουργήσει αρνητικά .
Είναι ευκαιρία να βγει κάτι καινούργιο και μέσα από την πόλη για την πόλη σαν απόδειξη ανικανότητας κάποιων.
Είναι ευκαιρία να μάθουμε να συνέργαζόμαστε αν θέλουν να υπάρχει αποτέλεσμα.
Και το αποτέλεσμα θα υπάρξει αν δωθεί βάρος σε μια ομάδα με οργάνωση καλή οικονομική διαχείρηση.
Πρόταση για ένα μάζεμα όλων όσων έχουν όρεξη και αγαπούν το μπάσκετ από φιλάθλους μέχρι την ουσία που είναι οι ακαδημίες  για μια ανοιχτή κουβέντα για το τι μπορεί να γίνει από δω και πέρα έτσι ώστε να μην πέσουμε σε αδράνεια . Δεν το αξίζει το άθλημα και η προσπάθεια που κάνουν παιδιά παίκτες προπονητές.
Ανοιχτός για απόψεις πάνω σε αυτό έτσι ώστε να ορισθεί χώρος και χρόνος συγκέντρωσης.

1 σχόλιο: