Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Το καλοκαίρι υπάρχουν ειδήσεις . Τέτοιες μάλιστα που χαλάνε την διάθεση.
Είχαμε το ζόρι μας με τα όσα γίνονται στην πλάτη μας από τους διάφορους σωτήρες έμενε μόνο η τρέλα που κουβαλάμε για να ξεχνιόμαστε.






Το παιχνίδι του Σαββάτου μαζί με τα άλλα των ακαδημιών ήταν βρε αδερφέ μια λύση.
Ήμασταν και λίγοι σε κάθε παιχνίδι  και γίναμε όλοι  κολλητοί. Κουβέντα πριν το παιχνίδι σχόλια και τσιγάρο στο ημίχρονο και η τελική κριτική με την λήξη. Έτσι  περνούσαν τα Σάββατα. Τώρα αν είχε και κανένα καλό παιχνίδι στην ΔΡΑΜΑ (ΚΑΟΔ) μια βόλτα μέχρι εκεί ήταν επιβεβλημένη (με την λήξη δοκιμή στα κεμπάπια).
Είχαν και ένα κόστος βρε αδερφέ όλα αυτά.
Εισιτήρια  καφέδες πολλά τσιγάρα βενζίνες ή πετρέλαιο (να ζηλεύεται οι πρώτο και συν πρωτευουσιάνοι) .
Ε... όλα αυτά τώρα θα ήταν ένα μεγάλο ζόρι.Πως να μπορέσεις να τα φέρεις βόλτα με τόσες σφύξεις.
Από κάπου πρέπει να κόψεις. Και από που να κόψεις όταν πρόλαβαν οι άλλοι?
Αναγκαστικά θα έπρεπε να βρούμε λύση να βρούμε τα λεφτά για το πολύτιμο εισιτήριο τον φραπέ.
Και μοναδική λύση η παρανομία . Και έχει πολλές μορφές  και τρόπους .
Πάνω σε αυτά τα μεγάλα προβλήματα που θα απασχολούσαν 100-200 φιλάθλους (νεοαναερχόμενοι εγκληματίες) σαν από μηχανής θεός έδωσε την λύση το κονκλάβιο των σοφών της διοίκησης.
Τα έβαλαν  κάτω το τράβηξαν από δω το μύρισαν από κει και πήραν την μεγάλη απόφαση.
Ναι κύριοι θα πουλήσουμε την ομάδα για να γλυτώσουμε 100-200 συμπολίτες μας που είναι εθισμένοι στην επάρατο νόσο του μπάσκετ.Δεν θα γίνει η ομάδα μας το μέσον διαφθοράς των πολιτών των δημοτών που είναι και φίλοι μας .
Άσε που θα σταματήσει και η παραγωγή χουλιγκάνων. Δεν είναι σωστό για την πόλη μας να ακούγονται βρισιές σε αγώνα του τύπου "είσαι κοράκι" 
"σκατά τα κάνατε".
Προσβάλουμε την πόλη την ιστορία της τον πολιτισμό της και εν γένει με μεγάλο γένι τους ανθρώπους που τρέχουν για την πολιτιστική άνοδο του τόπου για μας πριν από εμάς.
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και την έμαθα μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια και όλα τα άλλα που ακούγονται κατά καιρούς που είπα και είπες πως τάχα έχει άνοιγμα μεγάλο κλπ είναι μπαρούφες.
Σιγά το άνοιγμα  που θα μας τρομάξει. Υπάρχουν από πίσω παράγοντες πολύ δυνατοί που δεν θέλουν να φανούν για καθαρά οικονομικούς λόγους και λόγους προβολής. Εδώ βρήκαν με δορυφόρο τις κρυμμένες πισίνες λογικό είναι οι άνθρωποι να μην θέλουν να δείξουν τον πλούτο τους.
Μην ξεχνάτε πως  είναι και το πολυκατάστημα που κάποιοι κακόβουλοι είπαν πως μπήκε από κερκόπορτα (ΜΑΚΡΟ-ΞΑΝΘΗ) και πως ενώ δεν είχε τα προσόντα μπήκε γιατί είδε ανοιχτό το φως.
Άσε που με αυτή την κίνηση ανέβασαν το επίπεδο ανταγωνισμού και απολαμβάνει ο Ξανθιώτης φθηνές τιμές και καλές υπηρεσίες από όλους . Κουφάλα μπακάλη ήσουν δύσκολος ...τώρα έστρωσες προκειμένου να μην κλείσεις. Είδατε το  πνεύμα τους και πόσο μακρυά σκέφτονται!!!!!!
  Η πάταξη της διαφθοράς ήταν και είναι μέλημα τους . Και δεν είναι μόνο αυτοί που φαίνονται στην διοίκηση. Υπάρχει μια οργάνωση πολύ δυνατή κάτι σαν την ομάδα "Ε" του ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ χωρίς να γνωρίζω το πραγματικό τους όνομα . Ξέρω όμως πως είναι αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι που νοιάζονται για το καλό του τόπου. Βιτρίνα τους οι άνθρωποι της διοίκησης κάτι σαν "αχυράνθρωποι" Τζανετάκηδες ένα πράγμα.
Είναι και πολύ τοπικιστές οι άνθρωποι η καλύτερα αυτή η ομάδα. Δεν θέλουν με τίποτα την ηθική και πνευματική καταρράκωση των πολιτών της ΞΑΝΘΗΣ αλλά δεν ενδιαφέρονται αν όσοι αποκτήσουν σύνδρομο στέρησης τρέχουν στις Δράμες Καβάλες κλπ να δούνε παιχνίδια . Μακρυά από εδώ και όπου θέλουν να πάνε . Έτσι κια αλλιώς πάντα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις και δεν μπορεί αυτούς να τους σώσει κανένας.



Φυσικά όταν όλα τελειώσουν και έρθει η άνοιξη (λέμε και καμιά μ.....α) και πάνε καλά τα οικονομικά τότε αυτή η ομάδα σωτηρίας θα βγει πάλι μπροστά και θα φέρει θα φτιάξει την σούπερ ντούπερ ουά ου ομάδα που θα παίζει στην Ευρωλίγκα. Γιατί θα είναι μικρά τα περιθώρια και τα όρια για το μεγαλείο που ετοιμάζουν.
Θυμάμαι τις δηλώσεις του Δημάρχου Ξάνθης στο ALL-STAR.
Λ.Στυλιανίδης. Σας υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά σε μια πόλη (το λ πολύ παχύ) που αγαπάει το
μπάσκετ  που πιστεύω την επόμενη χρονιά θα παίζει στην Α1.
Τώρα σε ποια Α1 θα παίζει δεν μας είπε ...........

Καληνύχτα μπάσκετ όνειρα γλυκά


1 σχόλιο: