Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Κ.Μαυροζούμης Αθλητική Ένωση Κοζάνης

Στην μάχη των προκριματικών εκτός της Ένωσης Καβάλας (δηλώσεις του προπονητή της Δ.Αϊβαζίδη φιλοξένησε το xanthibasket) μπάινει και η ομάδα της Α.Ε.Κοζάνης .


Προπονητής και παράλληλα ψυχή του τουρνουά (στο οποίο γνωριστήκαμε ) ο Κώστας Μαυροζούμης .
Την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του λίγο πριν το τζάμπολ αλλά και τα όποια προβλήματα στην προετοιμασία της τα εξηγεί με δυό λόγια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ  και σίγουρα η ενημέρωση δεν σταματάει εδώ γιατί το xanthibasket θα προσπαθήσει να είναι κοντά στην τόσο σημαντική αυτή προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες του παιδικού προκειμένου να πάρουν το εισητήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Φυσικά θα πρέπει να υπάρχει και η απαραίτητη συνεργασία και από την άλλη πλευρά που μέχρι αυτή τη στιγμή είναι σε καλό δρόμο.
Να ευχαριστήσω τόσο τον Δ.Αϊβαζίδη της Ένωσης όσο και τον σημερινό φιλοξενούμενο.

 Κ.ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ:  ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 6 - 7  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.
Μ΄ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΙΔΡΩΤΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΞ΄ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ.  
  ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΜΕ, ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΛΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΕΖΕ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ, ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
   ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ, Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ. ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ.
   ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ΑΡΧΙΣΑΜΕ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ) , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ -  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ - ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.
   ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου