Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΗ Β. ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ.

Εκτός από την σωτηρία παλεύουμε και για την " αξιοπρέπειά " μας

xanthibasket: Πως είδες το παιχνίδι?

Αγγελής . Έπρεπε να πάρουμε πάση θυσία το παιχνίδι αυτό. Δουλέψαμε πολύ στο διάστημα των δύο εβδομάδων και πιστεύω όπως παίξαμε ότι αξίζαμε το αποτέλεσμα.'Ηρθαμε πολύ διαβασμένοι για τα ατού της ΞΑΝΘΗΣ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά για να έχουμε ελπίδες και το καταφέραμε.

xanthibasket : Πολύ ένταση και πολλά νεύρα από τους παίκτες.
Α.Β . Λογικό σε τέτοιας κρισιμοτητας παιχνίδια να υπάρχουν εντάσεις και νεύρα αρκεί οι παίκτες να έχουν το μυαλό τους στο τέλος πως θα πάιξουν μπάσκετ . Αυτό που θέλω από την ομάδα μου είναι να πάιξει μπάσκετ.

xanthibasket : Πιστεύεις πως οι διαιτητές κάποια στιγμή έχασαν τον έλεγχο του παιχνιδιού?
Α,Β . Δεν νομίζω  αντίθετα έδειξαν πως κράτησαν το παιχνίδι έδωσαν τεχνικές ποινές σταματούσαν το παιχνίδι 'όταν χρειαζόταν . Τα πήγαν αρκετά καλά.

xanthibasket: Ποιό είναι το κέρδος από αυτή τη νίκη και το μετά από δω?
Α.Β. Δεν έχει τελειώσει τίποτα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση .Τίποτα δεν έχει κριθεί πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια μετά και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.

xanthibasket : Κέρδισε ο ΑΜΎΝΤΑΣ  και το Πέραμα.
A.B . κακό αυτό

xanthibasket : Έχασε  όμως ο ΟΦΗ?
Α.Β  . Καλό αυτό αλλά δεν φτάνει μιας και έχουμε το μειονέκτημα σε όλους εκτός του ΟΦΗ και θα θέλαμε τον ΟΦΗ μέσα στο παιχνίδι. Ξέρω πως οι πιο πολλές πιθανότητες είναι στο να πέσουμε αλλά αυτό που θα κοιτάξουμε  είναι να πάρουμε όλα τα παιχνίδια δίχως να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι.Kάνουμε μια υπέρπροσπάθεια στα τελευταία παιχνίδια και τουλάχιστον κερδίζουμε τον σεβασμό και την αξιοπρεπειά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου