Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Παμαπαίδες Τελική φάση Τιτάνες- Θύελλα Φερρών & Τιτάνες - Ασπίδα 2001

΄Αλλα δύο παιχνίδια έγιναν Σάββατο και Κυριακή για τη  τελική φάση του πρωταθλήματος Παμπαίδων.


Το Σάββατο οι Τιτάνες έχασαν εντός από την Θύελλα Φερρών ενώ την Κυριακή έχασαν πάλι εντός από την Ασπίδα 2001 σε ένα παιχνίδι θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση ( 50-50)
Με την σειρά τα παιχνίδια .
Ήττα για τους Τιτάνες με 54-63 από μια πολύ καλή Θύελλα  που έχει στο ρόστερ 3 καλούς παίκτες μέσα στη Δράμα.
Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά παρόλο που είχε το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι η ομάδα των Τιτάνων. Τα πολλά άστοχα lay up και ο εκνευρισμός ήταν και η αιτία της ήττας σύμφωνα με τον Προπονητή της Θεοδοσιάδη.
"Τα παιχνίδια αυτά είναι μια καλή ευκαιρία για να μαζευτούμε και να προπονηθούμε μαζί σαν ομάδα καθώς η ομάδα μου μαζεύτηκε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και δεν εχουν παραστάσεις από παιχνίδια μεταξύ τους. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να δέσει . Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή της Θύελλας για το καλοδουλεμένο σύνολο που παρουσίασε με 3 πολύ ταλαντούχους παίκτες και πήραν δίκαια την νίκη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΤΙΤΑΝΕΣ (Θεοδοσιάδης) .Νικολαίδης 3(1)  Γερογιάννης Κοσμίδης 8  Πόρνάλης 13
Μιχαηλίδης  4 Ωραιόπουλος2    Καρασάββας  Μουτσόγλου 12 Κόττας .Ευμοιρίδης 4 Κούστας 8
Αντωνίου.

ΘΥΕΛΛΑ (Σαριανίδης) Παπαδόπουλος 1 Αδα΄μ 2 Σπυρόπουλος 21 (1) Σαρβανάκης 2 Τσοκαναρίδης.
Ντινούδης 12 Τσοκαναρίδης Στ Γουσμεράκης 4 Καραμπεάζης 21 Κανελλάκης Τέλιος.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πιστευω  πως κανένα άθλημα δεν μπορεί να δώσει την ένταση που έχει το μπάσκετ με κορύφωση τα τελευταία δεύτερα. Από την μιά ο ημιτελικός του Ολυμπιακού και σε τοπικό επίπεδο το παιχνίδι στην Δράμα μεταξύ Τιτάνων και Ασπίδας 2001 .Τέτοια εξέλιξη δεν περίμενε κανένας  ανατροπές σε σκορ  παράταση και μάλιστα σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο μιας και θα γινόταν η γιορτή για την άνοδο των Τιτάνων της ανδρικής ομάδας (πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΜΑΘ).
Πρωτόγνωρη η εμπειρία για τους παίκτες της Ασπίδας να σουτάρουν βολές και να ακούν φωνές για να χάσουν την βολή . Εμπειρία μεγάλου παιχνιδιού απόκτησαν σήμερα.
Ήταν μακράν η χειρότερη της εμφάνιση (μάλλον πίστεψαν ότι πάνε εκδρομή) και μπήκαν πολύ άσχημα στο παιχνίδι. Από την αρχή έδειξαν πως δεν ήταν συγκεντρωμένοι τρομερά άστοχοι και ακόμη πιο τραγικά τα ποσοστά σε λάθη. Έδωσαν το δικαίωμα στους Τιτάνες να κάνουν μια διαφορά 16 με την ήττα να φαντάζει σίγουρη. Βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να γυρίσουν την διαφορά και μάλιστα με τρίποντο του Κουτρουβέλη στο 1,15 να προηγηθούν με 46-49 . Δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη διαφορά έχασαν και μία βολή και με δύο τραγικά λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους Τιτάνες να ισοφαρίσουν 00,14΄΄ πριν τη λήξη. Μετά το τάιμ άουτ ο Κουτροβέλης δεν μπόρεσε να βάλει καμιά από τις δύο βολές από το φάουλ που κέρδισε στα 00,07΄΄ και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.
Στην παράταση πόντο πόντο πήγαινε το σκορ και στο 2,10 ο Βαλλασίδης με 1/2 βολές έκανε το 55-56
από το αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισε .Στην επαναφορά  ο Πιστόλας με 2ποντο έκανε το 55-58.
1,15   57-58 και 00,12 με 2/2 βολές ο Ελευθεριάδης έκανε το τελικό 57-60.
ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗΣ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 57-60 (50-50 κανονική διάρκεια)
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 08-08, 16-03, 13-19, 13-20. 07-10 (παράταση)
ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗΣ: (Ιωαννίδης Κώστας) Λεπίδας, Καλαιτζής 1, Κουτρουβέλης 19(1), Βαλασίδης 8(1), Θεοδωρίδης, Πετκίδης 3, Χατζηαντωνίου, Μπουραζάνης, Ελευθεριάδης 19(1), Θεμιστοκλής 2, Πιστόλας 8.

Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα των Τιτάνων μπήκε πιο διαβασμένη μετά την ήττα του πρώτου παχνιδιού στην ΞΑΝΘΗ και περιόρισε τα ατού της Ασπίδας. Από την άλλη οι παίκτες της Ασπίδας ήταν σε πολύ κακή μέρα με τραγικά ποσοστά ευστοχίας και πολλά πολλά λάθη. Πάντως είναι αξιοθαύμαστοι γιατί έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας που ακόμη και όταν δεν παίζει καλά μπορεί και κερδίσει  με την μαχητικότητα της. Μπράβο για το πολύ καλό θέαμα που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες σε ένα γήπεδο που συμπτωματικά είχε πολύ κόσμο και το χαρηκε το παιχνίδι. Πρώτη φορά και αρκετοί γονείς ακολούθησαν την αποστολή της Ασπίδας.




Επόμενο παιχνίδι και το πιο σημαντικό για την πρωτιά με την Θύεελα μέσα στις Φέρρες την Τετάρτη στις 18,00 . Μια ακόμη καλή ευκαιρία για εκδρομή και για συλλογή έντονων συγκινήσεων που προσφέρουν τα παιδιά. Να σημειώσω πως όλα τα παιδιά της Ασπίδας έχουν όπως και τα υπόλοιπα φαντάζομαι τεράστιο φόρτο μαθημάτων και φροντιστηρίων λίγο πριν τις εξετάσεις μάλιστα και βάζουν σαν πρώτη προτεραιότητα το μπάσκετ και την ομάδα τους.
Δεύτερη παρατήρηση μετά το παιχνίδι πως υπάρχει καλό υλικό στην γειτονιά μας και πολύ μεράκι  από τους ανθρώπους του.
3η και τελευταία να προσέξει ο προπονητής των Τιτάνων Θεοδοσιάδης γιατί θα έχει πολύ καζούρα από τους δικούς του  στην προπόνηση της Πέμπτης. Το βίντεο με το παιχνίδι ΑΣΠΙΔΑ - ΤΙΤΑΝΕΣ  έπεσε στα χέρια του προπονητή της παιδικής ομάδας των Τιτάνων.
Α' ΓΥΡΟΣ
1η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
5/5/20106:00:ΞΑΝΘΗΣ/ΔΑΚΑΣΠΙΣ 2001 ΑΠΣ ΞΑΝΘΗ -
ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
63-35
2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
8/5/20103:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ -
ΘΥΕΛΛΑ ΓΑΣ ΦΕΡΩΝ
56-43
3η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
9/5/20105:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ -
ΑΣΠΙΣ 2001 ΑΠΣ ΞΑΝΘΗ
57-60
ΟμάδαΒαθμΑγωνΝικ






ΑΣΠΙΣ 2001 ΑΠΣ ΞΑΝΘΗΣ422






ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ330






ΘΥΕΛΛΑ ΓΑΣ ΦΕΡΩΝ211









7 σχόλια:

  1. xwris diaithsia tipota dn 9a kane h ASPIDA kai stous 2 agwnes!Ston prwto xaraktiristiko hta ena 3ponto ap ta 7,5 metra pou do9hke 2ponto!Kai dn htan mono auto bebaia...stn deutero prospa9eia gia klepsimo ka9ara stn mpala kai anti gia kanoniko o diaithths edwse antia9lhtiko foul..TONIZW: dn htan mono auta!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dn katalava to symptwmatika gemato??Emeis panta gemizoume to ghpedo!Oxi mono sth giorth!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Μπορεί να έχετε κόσμο σε όλα τα παιχνίδια και μπράβο γι αυτό αλλά ήταν μια καλή σύμπτωση που μετά από το παιχνίδι είχατε την γιορτή ανόδου .
    Η ουσία είναι πως ήταν τρομερή εμπειρία για τους παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ από αυτά που είπαν . Δεν είχαν την ευκαιρία να σουτάρουν βολές ή να κάνουν προσπάθεια μέσα σε πανζουρλισμό από φωνές.
    Χωρίς να το θέλετε τους ψήσατε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θέλεις να σου στείλω τα βίντεο και από τους δύο αγώνες .
    Στο πρώτο παιχνίδι η διαφορά ήταν μεγάλη ουσιαστικά έπαιζε από τους ΤΙΤΑΝΕΣ μόνο το Νο 14
    (με λίγη δουλειά και αυτοπεποίθηση έχει πολύ μεγάλο μέλλον ο μικρός) και όσο και να βοήθησε η διαιτησία αν έτσι πιστεύεις δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουν.
    Στο δεύτερο παιχνίδι οι ΤΙΤΑΝΕΣ μπήκαν πιο διαβασμένοι στο γήπεδο . Αντίθετα οι αντίπαλοι είχαν την εντύπωση πως πάνε σε εκδρομή .Χαλαροί νόμισαν πως θα το πάρουν εύκολα. Τρομερή αστοχία από παίκτες που είναι καλοί .
    Το 13-15 -8 είναι πολύ καλοί σουτέρ αλλά στο παιχνίδι έχασαν απίθανα lay-up.
    H ανατροπή της διαφοράς 16 πόντοι δεν σου λέει τίποτα.
    Αν και σε αυτό το επίπεδο καθήσουμε να ασχοληθούμε με την διαιτησία άστα τότε.
    Δίπλα μου είχα τον προπονητή του παιδικού των ΤΙΤΑΝΩΝ και συμφωνούσε πως η διαιτησία ήταν τραγική και για τις δύο ομάδες.
    Αλλά καλύτερα μόνο στο βίντεο του Αγώνα.
    Το πρώτο παιχνίδι το έχει ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ.
    Κλείνω με την διαπίστωση πως τα επόμενα χρόνια 1-2 θα γίνονται ωραία και δυνατά παιχνίδια στο παιδικό πρωτάθλημα.
    Την καλημέρα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sumfwnw oti eprepe na xasoun oi TITANES ston prwto agwna alla me pio anatrepsimh diafora(gurw stous 10).9elw na tonisw oti oi TITANES einai mazi oute gia 1 xrono.Kapoioi malista hr9an mwlis arxhse to prwta9lhma.Dn pisteuw na einai toso atalantoi pou oi alloi na nomizoun oti erxontai ekdromh.To antia9lhtiko sta teleutaia deuterolepta ekrine to paixnidi to paidi phgaine ka9ara stn mpala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mia erwthsh.To poso einai gennhmenoi oi ths ASPIDAS???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από το τέλος πρώτα .Υπάρχει ένας 97άρης το 11
    και οι υπόλοιποι είναι 96άρηδες .Απλά είναι πιο μεγάλα κορμιά.
    Τώρα στην πρώτη ερώτηση.
    Αυτό για την "εκδρομή" δεν σημαίνει πως είναι ατάλαντοι οι παίκτε των Τιτάνων απλά έτσι όπως μαζευτήκαμε να πάμε στο γήπεδο πιο πολύ για σχολική εκδρομή μοιάζαμε παρά για ομάδα που πέρασε σε τελική φάση. 'Ηταν και η ρημάδα η μεγάλη διαφορά του πρώτου αγώνα και πηραν τα μυαλά των παιδιών αέρα.
    Αν διάβασες καλά κάπου γράφω πως βλέποντας τα παιχνίδια βλέπω πολύ μέλλον για το μπάσκετ της γειτονίας μας. Σε καμιά περίπτωση ούτε να το σκεφτείς πως είχα την σκέψη την διάθεση να μειώσω τα παιδιά. Αν υπάρχει αυτή η υποψία μέσα στα γραπτά μου ζητώ ταπεινά συγνώμη. Εξάλου έχω παιδί στην ομάδα και ξέρω πως είναι τα πράγματα. Είναι 13-14 χρονών .Να ξέρεις ότι πιστεύω πολύ πως την επόμενη χρονιά θα βλέπουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ και κάποια στιγμή αυτά τα παιδιά θα βγάζουν μάτια.
    Ξέρω πως δεν είχατε χρόνο για να δουλέψετε μαζί σε αντίθεση με τα παιδιά της ΑΣΠΙΔΑΣ που είχαν συμμετοχή και στην πρώτη φάση του παιδικού ως δεύτερη ομάδα της Ακαδημίας .
    Θέλω να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω για το παιχνίδι με την ΘΥΕΛΛΑ και την στάση μου για το επίπεδο των γονιών και θέλω την αποψή σου γιαυτό.
    Αν ο προπονητής θέλει το βίντεο την διεύθυνση του να το στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή