Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Παμπαίδες ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΡΩΝ-ΑΣΠΙΔΑ 2001 62-58

 Πικρή νίκη για την ομάδα των Φερρών και γλυκειά ήττα για την ΑΣΠΙΔΑ 2001.



Δύο όψεις το παιχνίδι είχε μιας και βάλθηκαν να τρελάνουν τον προπονητή τους οι παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ. Μια αντιγραφή του παιχνιδιού με τους ΤΙΤΑΝΕΣ ήταν με την διαφορά πως αυτή τη φορά έχασε η Ασπίδα με   62-58 όταν μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο έχανε με 20 πόντους διαφορά.
Ανύπαρκτη κυριολεκτικά απέναντι σε μια ομάδα 3-4 παικτών . Καιταιγιστικοί οι μικροί των ΦΕΡΡΩΝ με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας και παίζοντας πιο ζωντανά έβαλαν στα καλάθια τους παίκτες της Ασπίδας για 3 δεκάλεπτα 18-8 , 10-12 , 22-14 . Αν στην Δράμα γύρισαν το παιχνίδι το έκαναν μέσα σε 2 δεκαλεπτα . Γύρισαν μια διαφορά 16 πόντων και κέρδισαν με 3 .
Εδώ λίγο έλειψε να κερδίσουν και πάλι και το έχασαν πάλι από δικά τους λάθη ενώ γύρισαν μια διαφορά 20 πόντων μέσα σε επτά λεπτά. Ουσιαστικά οι μικροί της ΑΣΠΙΔΑΣ μπήκαν στο παιχνίδι από το 33 και παίζοντας την γνωστή καλή άμυνα έφτασαν την διαφορά στο καλάθι. Αν ήταν και λίγο προσεκτικοί στις βολές θα έφευγαν νικητές στο τέλος.
Σαν ομάδα η ΘΥΕΛΛΑ έχει 3-4 καλούς παίκτες με ένα καλό σε όγκο center αλλά αυτό δεν φτάνει .Και ο λόγος είναι η έλειψη ενναλακτικών λύσεων κάτι που φάνηκε όταν η κούραση ήρθε στο 4ο δεκάλεπτο. Η πίεση στα ατού των Φερρών είχε αποτέλεσμα και είναι λογικό το πόσο θα αντέξει ένας παίκτης . Δεν μπορεί να βγάλει 40 λεπτά με πίεση η κούραση θα ΄ρθει κάποια στιγμή.
Και για να έρθω στο τίτλο ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να κρατήσουν την διαφορά και να παίξουν με άλλο αέρα στο παιχνίδι μέσα στην ΞΑΝΘΗ. Τώρα είναι δύσκολο γιατί είναι γνωστά τα ατού της και οι αντοχές της σαν ομάδα. Πάντως αξίζουν πολλά μπράβο σε προπονητή παιδιά που κατάφεραν και βγήκαν πρωταθλητές του 3ου Ομίλου και έβγαλαν έξω από τη τελική φάση παραδοσιακές δυνάμεις του ΕΒΡΟΥ.
Αρκετός κόσμος στο μικρό γήπεδο αλλά δυστυχώς θα πρέπει να μιλήσει κα΄ποιος στους γονείς για την συμπεριφορά τους. Είναι το λιγότερο απαράδεκτο να μη πω τίποτα πιο βαρύ να αποδοκιμάζουν με βρισιές τους αντίπαλους παίκτες που μάλλον ξεχνούν πως είναι παιδιά 13-14-15 ετών.Eιδικά όταν κάποια στιγμή ένας παίκτης της Ασπίδας είχε χτυπήσει από αγκωνιά ο "κύριος " φώναζε καλά του έκανες!!!!!!!!!!!!! 
Αν νομίζουν έτσι προστατεύουν τον κάθε κανακάρι τους άραγε πως θα νιώσουν όταν θα παίζουν εκτός και κα΄ποιος της ίδιας ποιότητας με αυτούς βρίζει το δικό τους παιδί. Θα στοχοποιήσω τον κύριο με την ροζ μπλούζα που μάλλον νόμιζε ότι βρισκόταν σε αρένα με λιοντάρια και όχι σε γήπεδο . Και μετά τους φταίνε οι πιτσιρικάδες που κάνουν φασαρίες στα γήπεδα. Ούστ ρε ντροπίαζεται τα παιδιά σας και την μεγάλη προσπάθεια που είναι άξια επαίνων.
Άν αυτό ενοχλήσει κάποιους δικαιωμά τους .
Σαν παιχνίδι όλα τα λεφτά ήταν το τρίτο δεκάλεπτο όπου έπεφταν κορμιά στο παρκέ. Το 50-34 στο 31,00 έγινε στο 03,33 λεπτό του 4ου δεκαλέπτου 53-49.
2,38 57-49
57-51
58-55    00,39΄΄
60-58 2/2  00,16΄΄
 δύο λάθη στη σειρά για την Ασπίδα και η Θύελλα με 2/2 βολές από φάουλ που κέρδισε έκανε στο 00,15 ΄΄  62-58 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
18-08
10-12
22-14
12-24  ΤΕΛΙΚΟ 62-58 και για το ποιός θα είναι ο πρωταθλητής ΕΚΑΣΑΜΑΘ την Κυριακή στο ΔΑΚ.
Σε περίπτωση δεύτερης νίκης της Θύελλας είναι και πρωταθλήτρια αν χάσει με πάνω από 4 πόντους πρωταθλήτρια η ομάδα της Ασπίδας.
ΔΗΛΏΣΕΙΣ  του προπονητή της Ασπίδας K.Iωαννίδη που για μια ακόμη φορά κόντεψε να φάει τα ρούχα του από την εικόνα που είχε η ομάδα του στα πρώτα 3 δεκάλεπτα.
 Όταν ένα παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά κι εσύ επιλέγεις να παίξεις, όπως ξέρεις και μπορείς, μόνο τα 8 τελευταία τότε το μόνο που μπορείς να περιμένεις από αυτό το ματς είναι η ήττα. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα το απόγευμα με την ομάδα των παμπαίδων μας στις Φέρρες που ηττήθηκε με σκορ 62-58. Οι παίκτες μας, για ακόμα ένα παιχνίδι, μπήκαν χαλαροί στον αγωνιστικό χώρο, υπέπεσαν σε σωρεία λαθών αλλά το κυριότερο είναι ότι έδειξαν μεγάλη έλλειψη πάθους και συγκέντρωσης. Αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά να αγγίξει και τους 16 πόντους, διαφορά που αν παρέμενε θα έκανε τον επαναληπτικό αγώνα πολύ δύσκολο.
ΥΓ. Καταλαβαίνω πως όταν είσαι από την περιοχή θα έχεις μια φιλική διάθεση σαν διαιτητής αλλά δεν γίνεται να μην βλέπεις τα πολύ σκληρά φάουλ που είχαν αποτέλεσμα τραυματισμούς. Δεν βοηθάει κανέναν ούτε βελτιώνει κανέναν παίκτη ίσα ίσα που κακό του κάνει.

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ
ΟμάδαΒαθμΑγωνΝικΗττες





ΑΣΠΙΣ 2001 ΑΠΣ ΞΑΝΘΗΣ5321





ΘΥΕΛΛΑ ΓΑΣ ΦΕΡΩΝ4220





ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ3303






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου