Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Α2 Επόμενη Αγωνιστική ΦΩΤΙΑ!!!!!


Καλή η ξεκούραση αν και θα πρέπει να βγήκε πολύ ξινή στους περισσότερους μετά τα μέτρα που πάρθηκαν .

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 με το ενδιαφέρον να στρέφεται καθαρά στην ουρά .
Η τελευταία νίκη του ΟΦΗ έχει φέρει τα πάνω κάτω και ενώ μέχρι πριν από λίγο όλοι είχαν ξεγράψει  τον τελευταίο και έδιναν τις όποιες ελπίδες σε ΕΡΜΗ ΛΑΓΚ ξαφνικά η απειλή του υποβιβασμού αγγίζει μέχρι και την ΝΗΑΡ-ΗΣΤ . Μπορεί να χρειάζεται να πάρει τα δύο  εντός παιχνίδια και να σωθεί αλλά θα τα καταφέρει?
KAOΔ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ  .
Από τα παιχνίδια που θα κρίνουν την συνέχεια των Ικάρων .Αν πετύχουν νίκη μέσα στη ΔΡΑΜΑ επί του ΚΑΟΔ  πηγαίνουν στις 12 νίκες και στους 39 βαθμούς και λογικά τελειώνουν με την παραμονή τους. Ο αντίπαλος είναι αδιάφορος και λειτουργεί υπέρ των ΙΚΑΡΩΝ.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ  .
Αδιάφορο παιχνίδι για τον γηπεδούχο . Αντίθετα η ΔΑΦΝΗ  έχει μεν ενδιαφέρον αλλά δεν καίγεται και για την νίκη με το πρόγραμμα να την ευνοεί (δύο εντός με ΚΑΟΔ-ΑΙΓΑΛΕΩ ένα εκτός με ΠΑΓΚΡΑΤΙ).
ΑΜΥΝΤΑΣ –ΟΦΗ   .
Το παιχνίδι φωτιά της αγωνιστικής . Ο ΟΦΗ πήρε τα πάνω του και θέλει να κερδίσει  . Αν το καταφέρει πιάνει τον ΑΜΥΝΤΑ στην βαθμολογία και θα έχει και το πλεονέκτημα απέναντι του .Αν χάσει τελειώνουν οι μαθηματικές ελπίδες του.
Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Αμύντα τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση βαθμολογικά.
Ακόμη όμως και σε περίπτωση ήττας όχι πάνω από 3 πόντους έχει πλεονέκτημα απέναντι στον ΕΡΜΗ ΛΑΓΚ (2 νίκες). Αυτό είναι το κακό ενδεχόμενο και γιαυτό θα πρέπει να κερδίσει τόσο αυτό το παιχνίδι αλλά και το άλλο εντός έδρας  με τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ  για να τελειώνει για φέτος .
Ο ΟΦΗ έχει 9 νίκες και τα επόμενα παιχνίδια είναι (2 εντός ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ –ΠΑΓΚΡΑΤΙ και ένα εκτός με ΚΑΟΔ) και για να φτάσει στις 13 νίκες  εκτός από τα δύο εντός πρέπει να πάρει άλλα δύο εκτός δηλαδή 4/4 ????
ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΗΡΑΚΛΗΣ   .
Μετά τη νίκη εκτός επί της ΞΑΝΘΗΣ ο πρώην του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Φραγκιά μιλούσε για το πλεονέκτημα που είχε με τον ΗΡΑΚΛΗ.
Θα κρινόταν η άνοδο από αυτό το παιχνίδι αν δεν έκανε τις κουτσουκέλες το ΠΑΓΚΡΑΤΙ. Τώρα η άνοδος έχει κριθεί και μένει η προσπάθεια για την Τρίτη θέση.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ  με ήττα μέχρι 9 πόντους σφραγίζει την άνοδο του.
ΑΙΓΑΛΕΩ –ΝΗΑΡ ΗΣΤ  .
Το ενδιαφέρον είναι για τη ΝΗΑΡ  που ψάχνει για δύο νίκες (εντός με ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ εκτός με ΡΕΘΥΜΝΟ . Αν όλα πάνε καλά τελειώνει μια πολύ άσχημη χρονιά που ξεκίνησε με πολλά όνειρα. Το ΑΙΓΑΛΕΩ πιστεύω ότι θα κερδίσει το παιχνίδι άσχετα με τα προβλήματα που έχουν οι παίκτες (όλοι είναι στην ίδια μοίρα αλλά δεν μιλάνε).
ΡΕΘΥΜΝΟ – ΕΣΠΕΡΟΣ
Άντε να τελειώνουμε για να ετοιμαζόμαστε για την Α1 είναι τα παιχνίδια για τον ΕΣΠΕΡΟ. Αδιάφορο και το ΡΕΘΥΜΝΟ  και το μόνο που  μένει να δούνε καλό θέαμα οι φίλαθλοι.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ- ΠΕΡΑΜΑ  .
Η Τρίτη θέση δίνει ελπίδες και ένα στραβοπάτημα από το ΠΑΓΚΡΑΤΙ περιμένει η αλλού πήγαινα αλλού βρέθηκα ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το ΠΕΡΑΜΑ που έχει 11 νίκες και τα επόμενα παιχνίδια είναι με αντιπάλους που παλεύουν για τα ίδια (ΠΕΡΑΜΑ-ΑΜΥΝΤΑΣ και  ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ –ΠΕΡΑΜΑ) με ένα ακόμη παιχνίδι εντός με τον πρώτο ΕΣΠΕΡΟ  .
.Συν τοις άλλοις είναι και μια μάχη μεταξύ 1ου  και 2ου σκόρερ Γκαγκαλούδης εναντίον Λιακόπουλου.
ΞΑΝΘΗ- ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ .
Γράφτηκαν πολλά και θα γραφτούν ακόμη πιο πολλά μετά το τέλος του παιχνιδιού αν καταφέρει και πάρει το διπλό ο ΕΡΜΗΣ.
Ψάχνει επειγόντως αυτή την εκτός έδρας νίκη  που σε συνδυασμός με άλλα αποτελέσματα θα ελπίζει .
Είναι η εποχή που οι αδιάφορες ομάδες καθορίζουν την τύχη των υπολοίπων και αυτό μπορεί να γίνει σκόπιμα ή όχι. Δείτε όλες τις προηγούμενες χρονιές και βγάλτε τα όποια συμπεράσματα. Την τελευταία αγωνιστική έπαιζαν ΕΡΜΗΣ –ΞΑΝΘΗ η οποία  ΞΑΝΘΗ ήταν αδιάφορη γιατί κέρδισε τον αδιάφορο ΚΑΟΔ μέσα στη ΔΡΑΜΑ και έχασε και σώθηκε ο ΕΡΜΗΣ.
Κάντε όσα σενάρια θέλετε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου