Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Τέρμα η ξεκούραση ............


Tέρμα το διάλειμμα καλή η ξεκούραση αλλά έχουμε αγώνα το Σάββατο.




Πλούσια αγωνιστική δράση με το βάρος του ενδιαφέροντος κατά κύριο λόγο στις τελευταίες θέσεις. ΠΕΡΑΜΑ -ΙΚΑΡΟΙ -ΝΗΑΡ-ΗΣΤ ΕΡΜΗΣ παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά. Πολλά θα κριθούν από αυτή την αγωνιστική.
Πάμε στα παιχνίδια .

ΝΗΑΡ-ΗΣΤ –ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ.
Είναι από τα παιχνίδια που δεν χάνονται για την Νηαρ – Ηστ αν δεν θέλει να μπλέξει σε μπελάδες .Ένας ο βαθμός διαφοράς από τον ΟΦΗ και τον ΕΡΜΗ ΛΑΓΚ με τον δεύτερο να παίζει εντός με τον ΚΑΟΔ και σε περίπτωση νίκης του ισοβαθμεί με την ΝΗΑΡ αν κάνει την στραβή. Δεν έχει λοιπόν περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη απέναντι στον ΑΡΚΑΔΙΚΟ.
.ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΦΗ .
Λίγα λόγια για το παιχνίδι που μόνο με θαύμα μπορεί να το πάρει  ομάδα της Κρήτης.
Το πήραν απόφαση όλοι στον  ΗΡΑΚΛΗ πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να παραμείνουν για μια ακόμη χρονιά στην Α2.
.ΕΣΠΕΡΟΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ.
Ο πρώτος αντίπαλος με ένα επίδοξο διεκδικητή που περιμένει πιθανό στραβοπάτημα του Ηρακλή. Σαν παιχνίδι φαντάζομαι ότι θα είναι από τα πιο δυνατά της αγωνιστικής μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων αλλά και μεταξύ δύο από τους καλύτερους προπονητές της Α2.
Στα σημεία νικητής ο ΕΣΠΕΡΟΣ.
.ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ-ΔΑΦΝΗ .
Άσσος δαγκωτός το παιχνίδι.  Καλύτερη η ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ τουλάχιστον στα τελευταία παιχνίδια και θέλει να ξεκαθαρίσει με την παραμονή . Και δεν φαίνεται να έχει δυσκολίες για να το πετύχει απέναντι σε μια ΔΑΦΝΗ που ψάχνει αγωνιστικό πρόσωπο.
.ΠΕΡΑΜΑ –ΑΙΓΑΛΕΩ .
Κερδίζει το ΠΕΡΑΜΑ και μάλλον καθαρίζει την παραμονή. Δεν είναι όμως εύκολος ο αντίπαλος που χτυπάει όλα τα παιχνίδια και παίζει με τα νεύρα των αντιπάλων.
Και αυτό πιστεύω θα έχει να παρουσιάσει πολύ καλό θέαμα.
. ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ-ΚΑΟΔ .
Στην περίπτωση που κερδίσει ο ΕΡΜΗΣ  και χάσουν ΠΕΡΑΜΑ ,ΝΗΑΡ-ΗΣΤ, ΙΚΑΡΟΙ θα έχουν όλοι από 27 βαθμούς και θα γίνει το έλα να δεις στα παιχνίδια που ακολουθούν.
Είναι στο χέρι του ΕΡΜΗ ΛΑΓΚ να παραμείνει  ζωντανός και να κάνει την υπόθεση παραμονή  θρίλερ.  Την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός με ΠΑΓΚΡΑΤΙ και μάλλον θα παρακαλάει για πιθανή ήττα του από τον ΕΣΠΕΡΟ έτσι ώστε να μην έχει κίνητρο.Η Νηαρ –Ηστ παίζει εκτός  με  τον ΚΑΟΔ και  το ΠΕΡΑΜΑ εκτός με ΞΑΝΘΗ.  Μόνο οι ΙΚΑΡΟΙ έχουν εύκολο πρόγραμμα  για την επόμενη αγωνιστική μετά την ΔΑΦΝΗ παίζουν εντός με τον ΟΦΗ. Έχει φτάσει στην κορύφωση το «θείο δράμα» για την παραμονή.
Ο αντίπαλος  του ΕΡΜΗ  ΚΑΟΔ είναι αδιάφορος  και το μόνο κίνητρο που υπάρχει είναι των καλών εμφανίσεων από τους παίκτες για να βάλουν βάσεις για μεταγραφές παραμονές κλπ στην νέα χρονιά.
. ΑΓΟΡ-ΑΜΥΝΤΑΣ .
Ο γηπεδούχος είναι αδιάφορος και ο ΑΜΥΝΤΑΣ έχει διαφορά 2 βαθμών ασφαλείας.
Και πάλι όμως κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος.Ο ΑΓΟΡ δεν θα θέλει μια ακόμη εντός ήττα και έχει με το μέρος του τις πιθανότητες .Ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα από δύο ομάδες που τρέχουν πολύ αλλά έχουν χαμηλό ποσοστό ευστοχίας.

.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΞΑΝΘΗ .

Μήπως έχουμε επανάληψη του πρώτου παιχνιδιού μεταξύ  Γκαγκαλούδη –ΞΑΝΘΗ ???
Εκείνη  η ήττα ήταν μαχαιριά για την συνέχεια της ΞΑΝΘΗΣ.
Έκανε πολύ κακό στην ψυχολογία των παικτών και θα σκέφτονται πολύ το παιχνίδι  σαν μια ευκαιρία ανταπόδοσης. Παίζουν οι δύο καλύτερες επιθετικά ομάδες  με Μ.Ο πόντων περίπου τους 75-76 . Άκρως επιθετικές αλλά έχουν και τις δύο χειρότερες άμυνες. Αυτό είναι κακό για προπονητές οπαδούς αλλά πολύ καλό για του φίλους του μπάσκετ.
Καμιά από τις δύο δεν έχει στόχο ανόδου παραμονής κλπ. Ευκαιρία για καλό παιχνίδι με μόνη επιφύλαξη το κενό αγωνιστικό διάστημα. Αυτά τα παιχνίδια έπρεπε να είχε σε ζωντανή μετάδοση η τηλεόραση μπας και  ανέβει το ενδιαφέρον για την κατηγορία που από κατηγορία παραγωγής φυτωρίου –παικτών για την Α1 κατάντησε ο φτωχός συγγενής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου