Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Φωτιά στην κορυφή της Α2

Φωτιά στην κορυφή έβαλε η νίκη με μεγάλη διαφορά του Έσπερου κόντρα στον Ηρακλή.
Η αποχώρηση του ΓΑΛΑΝΟΥ από την διοίκηση είναι η αιτία κύρια και μετά η αγωνιστική προσπάθεια του Έσπερου. Εδώ και καιρό γίνεται αναφορά για τα προβλήματα τα οικονομικά της κατηγορίας. Τον χορό άνοιξε ο ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ. και την σκυτάλη πήρε ο Ηρακλής .
Η άποψη πως πρέπει να παίξουν οι παίκτες για τον εαυτό τους πρώτα και μετά για την ομάδα δεν με βρίσκει σύμφωνω επαγγελματίες είναι αυτή είναι η κύρια οικονομική τους πρόσοδο και όταν βλέπουν  αυτές τις καταστάσεις λογικό είναι να σέρνονται. Όλα τα άλλα τα ηθικοπλαστικά είναι μια καλή ευκαιρία για να γλυτώσουν όλα τα λαμόγια από τις ευθύνες τους. Πρέπει να μπει τέλος στην κατάσταση αυτή επιτέλους εξυγίανση του χώρου(νιώθω ηθικά δικαιωμένος με τις εξελίξεις αλλά να ξέρετε τα χειρότερα είναι μπροστά).
Στήθηκαν κυριολεκτικά οι παίκτες του Ηρακλή και έκαναν άνω κάτω την κατηγορία και αν συνεχίσουν έτσι θα πάρει το διπλό ο ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ και άντε μετά να εξηγήσεις πως δεν υπάρχει αλλίωση στο πρωτάθλημα.
Η πλειοψηφία των ομάδων έχουν τρομερά προβλήματα αν δεν γίνουν άμμεσες κινήσεις  τα κανόνια θα σκάνε στην σειρά με θύμα πάλι τους παίκτες. ΠΑΝΟΡΑΜΑ  ΜΕΝΤ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΛΥΜΠΙΑ στην Α1 όπως και τα ΤΡΙΚΑΛΑ μεγάλο άνοιγμα η ΚΑΒΑΛΑ και κανείς δεν μιλάει λες και θα έρθει ο απομηχανής θεός (πολιτεία) να σώσει την κατάσταση.
Η δεν καταλαβαίνουν ή κάτι άλλο συμβαίνει .
     Στα δικά μας τα αγωνιστικά πάλι.
Φωτιά στην κορυφή έβαλε η ήττα του Ηρακλή και τώρα ΠΑΓΚΡΑΤΙ , ΚΑΟΔ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι της ανόδου.
Το Παγκράτι παίζει με το Αιγάλεω που έχει κουνήσει μαντήλι και άλλοι δύο βαθμοί στο σακούλι και αν χάσει ένα ακόμη παιχνίδι ο Ηρακλής η διαφορά πάει στον ένα βαθμό.
Αυτό το πλεονέκτημα θα το έχει και η Ολυμπιάδα που παίζει  με τον  ΟΦΗ  μπορεί να κερδίσει εύκολα. 
Δεν θα είναι εύκολο για τον ΚΑΟΔ με αντίπαλο την ανεβασμένη ΞΑΝΘΗ.
Αλλά και στο τέλος της βαθμολογίας θα γίνει μύλος. Το Αιγάλεω  είναι τελευταίο ακολουθεί ο ΟΦΗ , κοντά είναι οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ και μια ανάσα ο ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ και δίπλα τους η ΝΗΑΡ ΗΣΤ που πάει από το κακό στο χειρότερο.
Όλοι έχουν δύσκολα παιχνίδια και μόνο η ΝΗΑΡ ΗΣΤ μπορεί να ελπίζει σε νίκη βάση δυναμικότητας αντιπάλου . Εκεί που θα γίνει μύλος είναι το παιχνίδι ΕΡΜΗ-ΗΡΑΚΛΗ το κατά πόσο θα παίξουν οι παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ μετά τις όποιες διαβεβαιώσεις πάρουν .
Αν λέω δεν γίνει αυτό και οι παίκτες του απλά κατέβουν στο γήπεδο και πάρει το διπλό ο ΕΡΜΗΣ δεν θα πρέπει να φωνάξουν οι άλλοι που παλεύουν να σωθούν . Ποιά θα είναι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος???????????????
ΜΥΛΟΣ η κατάσταση και έχουμε να δούμε πολλά. 
   Το Παγκράτι κέρδισε  και έμεινε κοντά στην κορυφή και ίσως οι εξελίξεις είναι υπέρ του.
Διέσυρε την ΔΑΦΝΗ η Ολυμπιάδα με 17 πόντους διαφορά και έριξε ακόμη πιο χαμηλά την ΔΑΦΝΗ στον πίνακα . 
Ο ΚΑΟΔ κέρδισε τον τελευταίο και περιμένει το επόμενο παιχνίδι με την ΞΑΝΘΗ παιχνίδι κρίσιμο που αν καταφέρει και το πάρει μένει στην κορυφή και όλα είναι ανοιχτά.
Στο κρητικό ντέρμπυ μια ακόμη ήττα για τον ΟΦΗ που δεν βλέπει αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη.
Το Πέραμα ανεβαίνει ανεβαίνει ενώ οι ΙΚΑΡΟΙ κατεβαίνουν κατρακυλόντας δίχως εμπόδιο.
      Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είχε αποτέλεσμα ??Όχι απλά ο ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ έπαιζε με την ΝΗΑΡ ΗΣΤ  που δικαιολογεί συνεχώς τον τίτλο της πιο αψυχολόγητης ομάδας.
 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΣΠΕΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ              89-61
ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΑΜΥΝΤΑΣ         93-86
ΑΙΓΑΛΕΩ -ΚΑΟΔ                    59-64
ΑΓΟΡ -ΟΦΗ                              59-58
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ -ΔΑΦΝΗ           89-72
ΠΕΡΑΜΑ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ  75-55
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ     74-70


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΚΑΔΙΚΟ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΜΗΣ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΑΦΝΗ-ΠΕΡΑΜΑ
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ-ΕΣΠΕΡΟΣ
ΚΑΟΔ-ΞΑΝΘΗ






















































2 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβα...τι εννοεις οτι δεν υπαρχει ουσιαστικο ενδιαφέρον? οτι οι παραγοντες δεν νοιαζονται για το αθλημα? για τους παικτες? για το πως θα ζησουν? εεεεεεεεεελααααααααααα δεν το πιστευω οτι παιρνουν τετοια πραγματα απο το μυαλο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις, οπως παντα, για να υπαρχουν οι αλλοι.

    Νομιζω οτι σε ολα τα επειπεδα καποια στιγμη, αν τα φερει ετσι δε ο χρονος και γινει ταυτοχρονα, να πουν ολα τα "κοροιδα"..........τα παραταμε ΤΩΡΑ.........Να διαλυσει το συμπαν, να "χρεωκοπησουμε" να παμε στον πατο, σαν τα οικονομικα του κρατους, μπας και ανεβουμε σε σωστες βασεις...........

    Με τις υγειες μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ετυμολογία = ΠΑΡΑΣ+ΓΟΝΑΤΟ όπερ σημαίνει το χρήμα που η διακίνησή του γινόταν στο πόδι για λόγους καθαρά φορολογικούς(αποφυγή χαρατσιού επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας)λόγους.
    Σήμερα δεν γίνονται άπαπα τέτοια πράματα και όλοι όσοι είναι μέσα στα "πράματα' είναι ηθικότατοι.
    Λαμόγιο = "Λάμια" μυθικό τέρας που ζούσε σε σπηλιά πηγάδια κλπ και έτρωγε όσους δεν γούσταρε + το γιος = παιδί που τρώει καλά.
    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή