Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ένας νέος πολύ καλός φίλος από τα ΣΠΑΤΑ

Το διαδύκτιο άνοιξε πολλούς και μεγάλους δρόμους επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Έδωσε την ευκαιρία σε ανθρώπους που είναι σε απόσταση να έχουν επικοινωνία την δυαντότητα ανταλλαγής πληροφοριών κλπ κλπ .Στο δικό μας κομμάτι ένωσε την κοινότητα των φίλων του μπάσκετ και πιο πολύ έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους που ζούνε σε μικρές κοινότητες μακρυά από τα μεγάλα αστικά κέντρα να μπορούν να ανταλάξουν το πάθος τους για το μπάσκετ.
  Σε ένα από τα πολλά σερφαρίσματα στο δύκτιο έπεσα σε μια προσπάθεια ενός εραστή του μπάσκετ (Ακαδημίες κλπ) που δίνει όλη την αγάπη του και την γνώση στα μικρά παιδιά.
Είναι τέτοια η προσπάθειά του που έφτιαξε και blog για να εκμεταλευτεί και αυτή την επικοινωνιακή δυνατότητα για να φέρει πιο πολλά παιδιά στο μπάσκετ. Μέχρι και τον πρόεδρο κάνει.
Όταν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορεί θα βγαίνουν και παίκτες δεν έχει να φοβάται τίποτα το άθλημα γιατί κακά τα ψέματα τους παίκτες δεν τους βγάζουν οι Ακαδημίες των μεγάλων συλλόγων αλλά το μεράκι και η τρέλα αυτών των ανθρώπων.
Απολαύστε την επιστολή που έστειλε ο φίλος πια Άγγελος  Στέλλας.

Δημήτρη καλημερα,

Αφου εχουμε την ιδια αγαπη θα εχουμε πολλα να πουμε και να κανουμε. Εδω στα Σπάτα και γενικα στα Μεσογεια εχουμε την νοοτροπια της επαρχιας του χωριου. Στο κεντρο ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Ομως υπαρχει τεραστιο προβλημα κλειστων γυμναστηριων. Πολλα παιδια πολλες υποχρεωσεις και full προγραμμα. Εμεις εδω εχουμε δυο κλειστα γυμναστηρια, ειμαστε 4 προπονητες για 150 παιδια. Η ανδρικη ειχε μεχρι προπερσι παικτες "μισθοφορους" η προεδραρα που που ειχαν εριχνε χρημα 60 με 80000 καθε χρονο με στοχο να ανεναινει κατηγοριες. "Μπρε εχουμε πολυ κοσμο απο κατω βοηθησε τα παιδια" τιποτε αυτός. Καποια στιγμηη τελειωσαν τα χρηματα ,παρατησε την ομαδα χωρις παικτες, χωρις ταμειο και χωρις συμβουλιο.Τρεχατε τωρα να φτιαξετε ομαδα, μας ειπαν απο τον δημο. Τι να καναμε .........βαλαμε το κεφαλι στον κουβα και προσπαθησαμε να μαζεψουμε γονεις για το συμβουλιο και παει λεγοντας. Μαζι εχω και ενα προπονητη-καρντασι απο Θεσσαλονικη,πολυ καλο παιδι και τραβαμε το κουπι μαζι.
Γενικα ειμαι αισιοδοξος και μια ο ενας μια ο αλλος αλλαζουμε κουραγιο....... Θα λεμε τα νεα μας και θα ακουω συμβουλες.
ευχαριστουμε για την προσκληση αλλα το βλεπω πιο πιθανο να ερθουμε πιο καλοκαιρι μερια.Στην φαση αυτη θελουμε να ενεργοποιησουμε και αλλους γονεις ωστε εμεις να μην εχουμε και τα της διοικησης. Ολο λεω τα παραταω αλλα βλεποντας και καμαρωνοντας την προοδο των παιδιων, το ξανασκεπτομαι και λεω αντε λιγο ακομη. Τωρα αμα εχεις τοσο κοπο και βλεπεις την ευτυχια στα ματια των παιδιων τα παρατας.......... Τα ξερεις και εσυ φανταζομαι.
Με πρωτη ευκαιρια γραψε μου και τα της ομαδα σας.Διαβαζω καθημερινα  την σελιδα σου οποτε εχω μια εικονα.
Λιγα λογια για μενα τωρα. Γεννηθηκα και μεγαλωσα στον Πειραια.Επαιξα παιδικο εφηβικο και τοτε τις Ελπιδες, αν θυμασε στον Ολυμπιακο. Μετα σε αλλες ομαδες σε τοπικες κατηγοριες. ΜΙας και δεν ημουν καποιο ιδιαιτερο ταλεντο περασα την σχολη προπονητων το 1983 και απο τοτε κανω τον προπονητη-παιδαγωγο, ετσι το συναισθανομαι Δουλευω μονο με ακαδημιες και προσπαθω πρωτα να ειναι ανθρωποι και μετα παικτες. Δινω πολυ προσοχη στην συμπεριφορα και μετα στην τεχνικη. Αυτην την φιλοσοφια ειναι υποχρεωμενος να την ακολουθει οποιος προπονητης ειναι στην ομαδα. Ειμαι 10 χρονια στα Σπατα με την οικογενεια μου και διαθετω παρα πολλες ωρες στα γηπεδα μας.ΑΑΑΑΑΑΑΑ επειδη λογω χιαστου που δεν εχω, δεν παιζω πια basketball αλλα ειμαι φανατικος αθλητης της επιτραπεζιας αντισφαιρισης. Εχω βρει και μια ομαδα κοντα μου και πλακωνομαι στις προπονησεις και ξεμπουκωνω........   
Αυτα τα ολιγα για την ωρα και μακαρι να ειμαστε υγιεις και να τα λεμε.

Φιλικα Αγγελος Στελλας.

το site που έφτιαξε είναι το παρακάτω :




3 σχόλια:

  1. Καρντασι ευχαριστιες για τα καλα σου λογια.
    Πραγματι τα συναισθηματα ειναι ετσι. Το γραμμα βεβαια εχει ενα προσωπικο υφος οποτε τα λογια για μενα ηταν ...........για σενα. Δεν με ενοχλει βεβαια γιιατι ετσι εχουν τα πραγματα. Προεδρος παντως δεν ηθελα και δεν επρεπε να γινω. Μελος ενεργο ειμαι για να μπορω να περναω-με το σκεπτικο που εχουμε για το μελλον της ομαδας. Να περνουμε αποφασεις για το καλο των παιδιων μας.Θα ειμαστε σε επαφη.
    Ζηλευω την σελιδα σας και την δραση σας μακαρι να τα καταφερουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγοι είμαστε για την ακρίβεια στο site η δουλειά γίνεται από δύο άτομα .Υπάρχει όμως βοήθεια από φίλους και προπονητές και παίκτες.
    Η στην ομάδα στην Α2 είναι κάτι σαν άβατο από την μεριά της διοίκησης. Θεωρείται εχθρικό και κακόβουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ABATO...!!!!!!!!!!!!!!!

    Eντυπωσιακο........κανε το καλο και ριξτο στο ....δικτυο. Να μαθαινουν και ενημερωνονται και οι πληβιοι......Αρε ελληναρες.......

    Χαιρομαι που εχεις βοηθεια απο αυτους που αναφερεις. Ευγε σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή