Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

xanthibasket και όχι μόνο






Μπορεί να είμαστε το xanthibasket με κύριο αντικείμενο το μπάσκετ της πόλης αλλά τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες.
Μια καλή ευκαιρία για μπάσκετ ήταν το παιχνίδι της Καβάλας με τον ΠΑΟ στο κλειστό της Καλαμίτσας (ένα μπαόκη βλέπει τους βάζελους) ένα παιχνίδι που δεν θα μείνει στην ιστορία τουλάχιστον για τον ΠΑΟ για την ποιότητα του αλλά για την ομάδα της Καβάλας θα μείνει γιατί φαίνεται να είναι αδικημένη από την τακτική των απανταχού κορακιών.
Ένας πολύ κακός ΠΑΟ που δεν είχε αρχή και τέλος με μόνο παίκτη που προσπάθησε και κατ'ουσίαν αυτός πήρε το παιχνίδι τον Β.Σπανούλη. Πολύ μεγάλος παίκτης κρύο αίμα παίκτης που θα βγάλει τα κάστανα όταν όλη η ομάδα σέρνεται.
Θέλω όμως να το πάω αλλού και να δώσω κάτι σαν απάντηση στους φίλους που στέλνουν τα σχόλια τους και πολύ εύστοχα γράφει κάποιος, πως με την απόδοσή της η ΞΑΝΘΗ έκανε τον Γκαγκαλούδη να μοιάζει JORDAN. Λοιπόν το θέμα της ημέρας μιας και ο Γκακαλούδης ήταν πρώην παίκτης της Καβάλας οι 37 πόντοι που πέτυχε .Άντε να τους εξηγήσεις τι έγινε και να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Ρεζίλι των σκυλιών αγαπητοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου