Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

A2 ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10η - 19/12/2009


Δυσκολεύουν οι καταστάσεις όσο και οι ευκαιρίες για μια καλύτερη από την προηγούμενη πορεία , για την ΞΑΝΘΗ. Η εντός έδρας ήττα από την Ολυμπιάδα περορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα όνειρα και πλέον το πιο ουσιαστικό είναι να βρεθεί η καλή αγωνιστική διάθεση να αλλάξει το κακό κλίμα να προλάβουν τα φαινόμενα ηττοπάθειας. Για μια ακόμη φορά τονίζω πως έχει πολλές δυνατότητες η ομάδα και το έδειξε στα πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια που έχασε στο νήμα την νίκη. Δεν είναι τυχαίο πως έτυχε της αναγνώρισης από τους αντιπάλους που μιλούσαν για παιχνίδια διαφήμησης του μπάσκετ. Αυτή τη χαμένη διάθεση και αγωνιστικότητα πρέπει να ξαναβρούν οι παίκτες για να αποφύγουν τα χειρότερα. Και δεν αφορά μόνο τους παίκτες αλλά και αυτούς του λίγους που πηγαίνουν στο γήπεδο που τουλάχιστον αξίζουν να βλέπου την ομάδα τους να παίζει καλά και να προσπαθεί.
Η μόνη ομάδα που δείχνει να έχει το πάνω χέρι στο θέμα πρόκριση είναι ο Ηρακλής ενώ στο παιχνίδι φαίνεται ότι εκτός των Αρκαδικού ΑΓΟΡ μπαίνει και η Ολυμπιάδα .
Είναι νωρίς για να γίνουν προβλέψεις μιας και η χρονιά δείχνει να έχει ανατροπές όχι γιατί ανέβηκε η συνολική ποιότητα του μπάσκετ που παίζεται αλλά μάλλον γιατί πέραν του Ηρακλή για την ώρα δεν υπάρχει δεύτερο δυνατό φαβορί.
Καλή επιτυχία στην ΞΑΝΘΗ και μακάρι να διαψεύσει τους πά,ντες φέρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα.
Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΚΑΟΔ
ΗΡΑΚΛΗΣ- ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡ.- ΟΦΗ
ΔΑΦΝΗ- ΑΜΥΝΤΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ- ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ- ΑΙΓΑΛΕΩ
ΠΕΡΑΜΑ/ΕΡΜΗΣ- ΞΑΝΘΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.- ΡΕΘΥΜΝΟ

Δυνατές αναμετρήσεις έχει το μενού με πρώτη ανάμεσα σε Ηρακλή και Αρκαδικό που θα δείξει κατά πόσο ο Αρκαδικός έχει την συνέπεια για σταθερή και ανοδική πορεία ,με τον Ηρακλή να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.
Δυνατό και το τελευταίο Ολυμπιάδα -ΑΓΟΡ και εδώ θα ξεκαθαρίσουν πολλά χωρίς φαβορί η αναμέτρηση με την ζυγαριά να γέρνει στην πρώτη.
xanthibasket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου