Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ.ΣΟΥΛΙΩΤΗ

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Ο Γρηγόρης Σουλιώτης είναι ένας από τους ανερχόμενους προπονητές της φουρνιάς του και ένα από τα καλύτερα παιδιά εκτός αγωνιστικών χώρων. Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχθεί την ανωτερότητα του Αρκαδικού, δηλώνοντας μάλιστα ότι η ομάδα της Τρίπολης θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς, ενώ αντικρίζοντας το γεμάτο κλειστό γυμναστήριο δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στους φιλάθλους του Αρκαδικού, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι γιορτή για ολόκληρη την πόλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού προπονητή μετά τη λήξη του αγώνα είχαν ως εξής: «Το παιχνίδι ήταν παράσταση ενός ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, βγάλαμε τον Αρκαδικό από το παιχνίδι του και αν ήμασταν προσεκτικότεροι θα πηγαίναμε στα αποδυτήρια με μεγαλύτερη διαφορά.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσαμε τα γνωστά μας αμυντικά προβλήματα, για πολλοστή φορά φέτος και ο Αρκαδικός είχε εύκολο έργο στην επίθεση με αποτέλεσμα κάθε καλάθι που δεχόμασταν να πληγώνει την ψυχολογία μας και το ταμπλό να γράψει το τελικό σκορ που έγραψε.
Ο Αρκαδικός και στα τρία παιχνίδια που τον έχω παρακολουθήσει είναι μία νεανική ομάδα, έχει ενθουσιασμό στο παιχνίδι του και προσπαθεί να παίξει καλό μπάσκετ. Με δεδομένο τις προσθήκες που έγιναν την τελευταία στιγμή, πιστεύω πώς θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς.
Είναι χαρά να παίζεις σε τέτοια γήπεδα, με γεμάτο από κόσμο, που εκδηλωνόταν κόσμια, υποστήριζε την ομάδα του και νομίζω πώς το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε μία γιορτή για ολόκληρη την πόλη.
Η Ξάνθη φτιάχτηκε το καλοκαίρι για να κάνει το βήμα παραπάνω. Είναι επτά χρονιές στην Α2 κατηγορία και παλεύει, άλλες πιο εύκολα, άλλες πιο δύσκολα για την παραμονή της. Στόχος μας να κάνουμε μία ομάδα πιο ανταγωνιστική. Μέχρι στιγμής δεν το έχουμε καταφέρει αυτό, αλλά πρέπει να το πετύχουμε όσο γίνεται νωρίτερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου