Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ



Ζούμε στην ωραιότερη πόλη αν όχι του κόσμου αλλά σίγουρα της ΕΛΛΑΔΑΣ έχουμε την καλύτερη οργάνωση και ποιότητα ζωής από όλους τους άλλους κατοίκους αυτής της χώρας .
Θα πρέπει και εμείς με την σειρά μας να διαφυλάξουμε αυτή την μοναδικότητα που τόσο απλόχερα μας χάρισε ο καλός θεούλης.
Είμαστε όμως και ακόμη πιο τυχεροί όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ γιατί έχουμε την μοναδική ευκαιρία να βλέπουμε πολύ καλό μπάσκετ αλλά το σημαντικό είναι πως αυτή η ομάδα έχει την καλύτερη οργάνωση που είχε ποτέ ομάδα.
Είναι κάτι σαν φάρος για τις άλλες ομάδες για το πώς πρέπει να κινούνται στον τομέα της προβολής του.
Είναι τόσο προχωρημένες οι μέθοδοι που εφαρμόζονται που είναι αδύνατον να τις ακολουθήσουν οι άλλες ομάδες.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο όλα γίνονται με προγραμματισμό κατόπιν ωρίμου σκέψεως με μοναδικό γνώμονα την μεγαλύτερη επιτυχία και προβολή του.
Με την λήξη του πρωταθλήματος αρχίζει η προετοιμασία για το νέο όπως γίνεται με το Πατρινό καρναβάλι που με την λήξη του αρχίζει η ετοιμασία για το επόμενο ,τέτοια οργάνωση μιλάμε.
Το πιο σημαντικό είναι όμως η ατελείωτη οικονομική αρωγή των παραγόντων που διαθέτουν ανεξάντλητους πόρους οικονομικούς .
Μεγάλη βοήθεια δίνει όμως και ο υπόλοιπος κόσμος απλοί φίλοι της ομάδας αλλά και επιφανείς παράγοντες του τόπου που με τόση φειδώ διαθέτουν τα πολύτιμα ευρώ τους σε εποχές κρίσεις.
Είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην διάθεση των διαρκείας που σε χρόνο dt δεν έμεινε ούτε ένα .
Και πώς να μείνει όταν προηγήθηκε τόσο καλή παρουσίαση και προβολή με ταυτόχρονη παρουσία των παικτών σε μια πανηγυρική εκδήλωση με την παρουσία όλων των τοπικών ΜΜΕ και παραγόντων της πόλης.
Ομάδα χωρίς φιλάθλους γίνεται ? δεν γίνεται και εδώ είναι που κερδίζουμε κατά κράτος όλους τους άλλους.
Σαν φίλαθλοι είμαστε οι καλύτεροι ομορφότεροι ψηλότεροι δυνατότεροι σχεδόν τέλειοι με λίγα λόγια.
Σαν συνέπεια όλων αυτών δεν μπορεί κανένας να εκφράζεται αρνητικά για τους φιλάθλους της πόλης και της ομάδας.
Είναι τέτοιο το επίπεδο και η παιδεία τους που ο χαρακτηρισμός εκκλησία ταιριάζει απόλυτα .
Και πώς να μην είναι όταν είναι ναός του μπάσκετ το «Φ.Α» και μόνο τέτοια συμπεριφορά αξίζει σε ναό.
Γιατί λοιπόν κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα στους παράγοντες κάνοντας κακόπιστη και επικίνδυνη για την ομάδα κριτική.
Αφού μοναδικός σκοπός τους είναι η προβολή τους για να μπορέσουν κάποια στιγμή να γίνουν και αυτοί ρυθμιστές του χώρου.
Αφού κατάφεραν και φίμωσαν όλα τα άλλα ανεξάρτητα ΜΜΕ και τα πολλά blog και site με δόλιους τρόπους (πολιτική και οικονομική πίεση ) τώρα κυρίαρχοι του παιχνιδιού επιβάλουν τις δικές τους φασιστικές απόψεις προσβάλλοντας φιλάθλους και παράγοντες της ομάδας .
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε αυτούς τους ακατονόμαστους να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους φτάνει πια .
Σταματήστε να μπαίνετε στο site γιατί έτσι αποκτά μεγαλύτερη δύναμη πιο πολλές διαφημίσεις πιο πολλά χρήματα και γίνεται κυρίαρχος στο παιχνίδι.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ HEAVY – METAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου