Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΞΑΝΘΗ-ΚΑΟΔ ---77-75

ΜΑΘΗΜΑ =ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ 21 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ


Θα ξεκινήσω ανάποδα με τις δηλώσεις που έκαναν οι παράγοντες του ΚΑΟΔ εμφανώς δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά πιο πολύ από την κάκιστη συμπεριφορά των «φιλάθλων».
«Δεν περιμέναμε τέτοια συμπεριφορά από τους Ξανθιώτες να μας βρίζουν λες και έχουν να κάνουν με εχθρούς ξεχνώντας πως ο λόγος που παίζει και φέτος στην κατηγορία η ΞΑΝΘΗ οφείλεται στον ΚΑΟΔ.»
Πολύ γρήγορα δικαιώθηκα για μια ακόμη φορά δυστυχώς όμως στα κακώς κείμενα .
Είχα γράψει πως είναι ένα περίεργο παιχνίδι καθόλου εύκολο μιας και προηγήθηκαν πολλά στην ΞΑΝΘΗ. Όταν ζητούσα φιλάθλους και όχι οπαδούς στο γήπεδο πέσανε κάποιοι να με φάνε . Πριν το τρένο σφυρίξει τρεις φορές ο ταχυδρόμος την έκανε την χαζομάρα του και πάλι.
Ένα παιχνίδι που έμοιαζε εύκολο για την Ξάνθη του Ν.Λεμονίδη μιας και προηγήθηκε και 21 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφεραν και το γύρισαν σε ντέρμπυ οι πιτσιρικάδες του ΚΑΟΔ.
Γιατί σε αυτό το διάστημα δηλαδή στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου αλλού πήγαινε και αλλού πατούσε η ΞΑΝΘΗ . Δεν ξέρω εάν είναι σωστό να κρίνω τον προπονητή από το πρώτο κιόλας παιχνίδι αλλά δυστυχώς στο πιο κρίσιμο σημείο που σε όλα τα παιχνίδια το είχε η ΞΑΝΘΗ και προσπαθούσε να διορθώσει ο πρώην προπονητή την διάρκεια δηλαδή στο παιχνίδι δυστυχώς κατάφερε αντί να δείξει σημάδια βελτίωσης να καταφέρει και να δώσει την ευκαιρία στους μικρούς του ΚΑΟΔ μιας και είχε πολλά προβλήματα να μπει στο παιχνίδι και να το χάσει κυριολεκτικά στο τελευταίο 01.06 δευτερόλεπτο από λάθος σφυρίγματα των διαιτητών. Αν αύριο διαβάσετε για δίκαιη νίκη της Ξάνθης και πως είναι αδικημένη από τους διαιτητές τότε μάλλον σε άλλο παιχνίδι ήμουν εγώ. Και καλύτερα να σταματήσετε να διαβάζεται αυτό το άρθρο.
01.06 πριν το τέλος το σκορ είναι 77-74 γίνεται καθαρό αντιαθλητικό φάουλ σε παίκτη του ΚΑΟΔ οι διαιτητές δίνουν μόνο δύο βολές εντάξει κάνανε τα στραβά μάτια και καλά έκαναν έπαιξαν έδρα για λίγο βάζει την πρώτη βολή ο παίκτης του ΚΑΟΔ και η οδηγία είναι να αστοχήσει για να διεκδικήσουν το ρεμπάουντ κάτι που το καταφέρνουν και στην προσπάθεια να σημειώσει καλάθι ο παίκτης του γίνεται εμφανέστατο φάουλ που δεν δίνουν οι διαιτητές και εκεί τελείωσε το παιχνίδι μέσα σε εντάσεις φωνές και διάφορα άλλα χαρούμενα.
Όχι δεν βγάζω χολή για τα όσα έγιναν αλλά μια απορία για αυτή την θεαματική αλλαγή στο τρόπο παιχνιδιού έγιναν όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα?????
Προχωρώ στα τελευταία πιο κρίσιμα δεύτερα .
2.33 πριν το τέλος το σκορ 72-64 air-ball του Κουκουράβα
2.04 βολές από τον ΚΑΟΔ 72-66
1.50 καλάθι Αναγνωστόπουλος 74-66
1.30 κλέψιμο του Στεφανίδη
1,14 φάουλ που κάνει ο Μασλαρινός και τάιμ άουτ
βολές ΚΑΟΔ 74-67
35,5 74-69
30.0 βολές IVAN 75-69
22.00 βολές ΚΑΟΔ 75-71
16.00 βολές IVAN 76-71
07.04 καλάθι και φάουλ ο Κιτσούλης 76-74
05.04 ½ βολές του Παναγιωτόπουλου 77-74
01.06 ½ βολές ΚΑΟΔ 77-75 με τα όσα έγιναν στην συνέχεια και το τέλος 77-75
Θα πρέπει να προβληματίσει αυτή η πολύ κακή εικόνα του 4ου δεκαλέπτου με μια Ξάνθη να προσπαθεί χωρίς πλάνο άστοχη ασύνδετη και έδωσε τελικά το δικαίωμα σε έναν κάκιστο από την άλλη ΚΑΟΔ γιατί και η δική του εικόνα δεν τιμά την ιστορία του αλλά παρόλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν το παιχνίδι και τα υπόλοιπα είναι πια ιστορία.
Για μια ακόμη φορά οι διαιτητές ήταν από κακοί έως άσχετοι σε βαθμό που κόντεψαν να τινάξουν ένα ήσυχο παιχνίδι στον αέρα γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν σφύριζε τα δύο τελευταία φάουλ δεν θα τελείωνε ποτέ !
Σαν συμπέρασμα ενώ τα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαν χαρακτηριστεί ως διαφήμιση του μπάσκετ το σημερινό άλλον τίτλο θα πρέπει να διεκδικήσει με την κακή εικόνα που έδειξε η ΞΑΝΘΗ και εάν δεν μπορεί να καθαρίσει τέτοια παιχνίδια τότε μάλλον θα έχει μεγάλο πρόβλημα στην συνέχεια και δεν θέλω να σκέφτομαι το σενάριο το περσινό. Ο νοών νοήτω.


Διαιτητές: Καλδίρης - Μαγκλογιάννης - Τζαφλέρης.
Τα δεκάλεπτα
17-10, 45-32, 62-52, 77-75.

ΞΑΝΘΗ (Λεμονίδης)
Παναγιωτόπουλος 11 (2), Χρήστου 14, Ιωακειμίδης 2, Κουκουράβας 6 (2), Στεφανίδης 4, Γιέλενιτς 9 (1), Αναγνωστόπουλος 19, Νησιώτης 2, Μασλαρινός 10 (1).
ΚΑΟΔ (Τακιανός)
Κυριακόπουλος 6, Καρτέλο 5, Καραβασάνης 3 (1), Ματενίδης 10, Τσακιρίδης 14 (1), Ζούπιτς 2, Χούμας 5, Κιτσούλης 12 (1), Εξουζίδης, Μπαλάφας 18.

Τα αποτελέσματα:
Ξάνθη - ΚΑΟΔ 77-75
Ρέθυμνο - Αρκαδικός 87-81
Ολυμπιάδα Π. - ΟΦΗ 81-74
Πέραμα - Δάφνη 73-69
Ίκαρος/Έσπερος - Ίκαροι Σερρών 82-66
Ερμής Λαγκαδά - Ηρακλής 63-66
Νήαρ Ηστ - Αμύντας 82-68
Αιγάλεω - Παγκράτι 67-73

Xanthi basket.

16 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε φίλε, σιγά μην προσκυνούσαμε και τον ΚΑΟΔ. Εμείς πρώτοι τον σώσαμε πριν 4 χρόνια. Από τη στιγμή που οι παίχτες τους ήταν προκλητικοί, καλά κάναμε και τους βρίζαμε. Πήγες είδες την Καβάλα με τον γάυρο, πρόλαβες να δεις το τελευταίο 10λεπτο του Ξάνθη-ΚΑΟΔ και χωρίς να έχεις εικόνα του ματς μας κατηγορείς κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόλαβα όλο το δεύτερο ημίχρονο και όχι το τελευταίο δεκάλεπτο.
    Ποιός μίλησε για προσκύνημα?
    Δεν είμαι γαύρος Παόκη είμαι αλλά να πας να δεις και συ μπας και αλλάξεις γνώμη.
    Η κριτική στην ομάδα και η αναφορά σε επεισόδια την λαμβάνεις σαν κατηγορία?
    Είσαι εκπρόσωπος της ομάδας ? ή απλώς φίλαθλος.
    Αν σ'αρέσει αυτό το θέαμα δικαίωμά σου αλλά και δικό μου να μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο να βλέπω αγώνα και όχι τσαμπουκάδες ψευτονταήδες .
    Την επόμενη φορά να καταβείτε με ρόπαλα να συντρίψεται τους εχθρούς της πόλης της ομάδας κλπ.
    Ερώτηση? Τόσο πολύ σ'αρεσε η όλη εικόνα της ομάδας και δεν κάνεις καμμιά αναφορά εσύ που έχεις καλύτερη εικόνα από το παιχνίδι.
    xanthibasket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα νταηλίκια των αστυνομίκων ποτέ δεν γράφεις τίποτα. Σταμάτα αυτόν τον πόλεμο προς τους φιλάθλους οι οποίοι ουσιαστικά έσωσαν πέρσι την ομάδα απο τον υποβιβασμό-διάλυση στην Β'. Αποφάσισε, προτιμάς μία έδρα-εκκλησία όπου όλοι θα φεύγουν με το 2πλο (όπως γίνονταν πέρσι μέχρι τον Δεκέμβρη) Η΄ένα... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...γήπεδο απόρθρητη έδρα όπου όλοι θα χάνουν, αφού ασκείται η απαραίτητη ΗΧΗΤΙΚΗ βία στους αντιπάλους. Ούτε εχθρός της ομάδας να ήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε άμα είσαι και ΠΑΟΚη άντε στην Θεσσαλονίκη και άσε τους Ξανθιώτες ήσυχους...

    Άχρηστε γενίτσαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπαογκι??? Τότε να πας στη Θεσσαλονίκη, γεννίτσαρε, τσάτσε του Ζαγοράκη κ του Βρύζα, που παριστάνεις κ τον ξανθιώτη, θα μιλήσουν κ οι πρεζάκηδες μπαουγκτζηδες, που όλα τα μαστούρια της μπουγατσούπολης μαζεύονται στην 4, χαχαχα, αν δεν ήταν οι "τσαμπουκάδες" "ψευτονταήδες", όπως τους αποκαλείς φίλε της ομάδας της πρέζας, τώρα θα παίζαμε Β Εθνική... Έξω όσοι ντρέπονται για την καταγωγή τους κ το παίζουν αθηνοθεσσαλονικείς από τον ξανθιώτικο αθλητισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιτσιρικάδες είστε μαλακίες λέτε αλλά σας καταλαβαίνω γιατί έτσι πρέπει να είναι οι νέοι να βράζει το αίμα τους και να βγαίνει έξω η μαλακία τους γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να πήξει στον εγκέφαλο.
    Παλικάρια κουβέντα για την ξαφνική αλλαγή προπονητή νύχτα έφαγε ο κολητός σας τον Σουλιώτη αλλά εσείς τίποτα κουβέντα μήπως είστε λέω παιδιά του προέδρου?
    Ραντεβού στο γήπεδο να τα πούμε από κοντά .
    Να σας δείξω και τα σημάδια από τα βελόνια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα, όντως αστείο άρθρο... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν απάντησες τ έδτα προτιμάς, εκκλησία ή απόρθρητη; Σίγουρα θα είσαι στο γήπεδο στο επόμενο εντός έδρας ματς; Γιατί τότε παίζει και ο ΠΑΟΚ σου. ΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο αφορά αυτά που λες, ότι είμαστε παιδιά του προέδρου... Μόλις τώρα φανέρωσες το προσωπικό σου μίσος προς τον Κο Νικολόπουλο, που το εκφράζεις θέλοντας το κακό της ομάδας. Μάλλον λυπήθηκες πέρσι που δεν πέσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για ρώτα τον περσινό αρχηγό τον Λ.Σεφερίδη για να μάθεις εαν ήθελα ή θέλω να πέσει η ομάδα.
    Το ξαναλέω γουστάρω την όλη κατάσταση πρώτον γιατί κάθεστε και διαβάζεται αυτά που γράφω άρα έχετε μια δόση μαζοχισμού .
    Και να το ξέρετε στο τέλος θα σας γυρίσω τα μυαλά και θα δείτε που θα συμφωνήσετε σε πολλά μαζί μου.
    Και το πιο καλό !!!
    Τι λέτε για μια συνέντευξη ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από ποιον θα πάρεις συνέντευξη ρε φίλε? Πλάκα με κάνεις? Από τους ανεξάρτητους φιλάθλους? Μήπως νομίζεις ότι αν πατήσεις στον σύνδεσμο των xanthifans μετά τη δήλωση περι φιλο-μπαογκισμου θα περάσεις καλά? Τι να σε πω ρε φίλε. Θα με πεις ανωνυμία και τέτοιες μαλακίες και θα έχεις και δίκιο γιατί δεν σε ξέρω να σε μιλήσω προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχεις την ευκαιρία να με μάθεις και να μιλήσουμε για ότι νομίζεις ότι κάνω λάθος και κακό στην ομάδα.
    Βρε μάγκες με ενοχλεί που δεν βλέπετε για ποιό λόγο υπάρχει αυτό το site την προσπάθεια που γίνεται και αντιθέτως κάθεστε και λέτε μαλακίες εαν είμαι Πάοκ και άλλα χαζά.
    Τέλος με αυτή την κατάσταση δεν θα αναφερθώ ξανά.
    Πληροφοριακά είμαι 1,93 110 κιλά και κάτοχος ζώνης σε πολεμικές τέχνες.Υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις (βατράχια) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ που ήμουν ΠΒ, 1,80 και 90 κιλά, μπορώ να μιλήσω ή δεν επιτρέπεται λόγω όπλου και ύψους; Είσαι για πολλές καμπάνες!
    Γιατί, ρε βατράχι, δεν γυρνάς στην λίμνη σου να ησυχάσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και από χιούμορ σκίζεται συν τοις άλλοις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την δοτική την πέτυχες. Το "σκίζεται", όμως..., το έσκισες! Όπως το έγραψες, αποτελεί επιτομή της ελληνικής γλώσσης και γραμματείας!
    Παρεπιπτόντως, μπορεί για βατράχι να έκανες, αλλά με 1,93 είσαι κοντός για 5άρι και με 110 κιλά είσαι χοντρός για 3άρι. Οπότε, δεν κάνεις για το άθλημα. Άφησέ το στην ησυχία του...
    Τώρα, αν κάποιοι είναι "παιδιά" του Νικολόπουλου, δεν νομίζω να έχει σημασία. Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος έχει κάνει προσπάθεια και έχει βάλει πολλά από την τσέπη του. Εσύ πήρες κανένα διαρκείας τα τελευταία χρόνια για να βοηθήσεις την ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή