Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

Ένας ακόμη διαγωνισμός τελείωσε και ειλικρινά δεν έχουν καμιά σημασία τα αποτελέσματα αυτή την φορά . Είναι αυτονόητο πως πάντα θα υπάρχουν ταλέντα
«όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουνε ρηγάδες» λέει το λαϊκό άσμα και δεν έχει άδικο αλλά το νόημα της ψηφοφορίας είναι άλλο . Να ενεργοποιήσει όλους τους ενδιαφερόμενους στο αυτονόητο αφού υπάρχουν και θα υπάρχουν ταλέντα δεν θα πρέπει να γίνεται προσπάθεια ανάδειξης εξέλιξης ?
Και για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει συμμετοχή συνολική προσπάθεια να πάρουμε το άθλημα στον βαθμό που ανήκει στο καθένα τις ευθύνες μας να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που τρέχουν να τους διορθώνουμε στα λάθη τους να είμαστε δίπλα τους και στα παιδιά μας για να μπορέσουμε να χαιρόμαστε τις όποιες επιτυχίες του παρόντος και του μέλλοντος.
Πολλά είναι τα προβλήματα και όσοι είναι και αναγνώστες της εφημερίδας «ΘΡΑΚΗ» θα θυμούνται στις συνεντεύξεις τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικονομικά κτιριακά κλπ κλπ. Σίγουρα πολλές φορές και οι υπεύθυνοι προπονητές παράγοντες ξεφεύγουν και πέφτουν σε λάθη που πιστεύω δεν είναι εσκεμμένα αλλά όταν υπάρχει κριτική και προπαντός συμμετοχή και αυτοί γίνονται καλύτεροι και παίρνουν δυνάμεις και ενέργεια για να συνεχίσουν
Για την ιστορία 50% πιστεύεται στην ύπαρξη ταλέντων και 50% απόλυτη ισορροπία πως ταλέντα υπάρχουν και με την κατάλληλη δουλειά θα βγεί στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου