Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ





Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και η ΞΑΝΘΗ έχει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αν μπορούμε να μιλάμε από τώρα για φετινές εκπλήξεις μια από αυτές με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι και ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ.
Πρώτη παρουσία στην κατηγορία με πολύ όρεξη και καλή υποδομή οργανωτικά.
Την δύναμη της ομάδας αγωνιστικά είναι το ξανατονίζω νωρίς να την κρίνουμε αν και θα ήθελα οι ομάδες της επαρχίας να καταφέρουν τους στόχους τους και να έρθει η αποκέντρωση επιτέλους στο μέτρο του δυνατού και στο μπάσκετ. Θα είναι καλό οι ομάδες της επαρχίας να έχουν δύναμη και διάρκεια σαν συμμετοχή πλειοψηφική στην κατηγορία.
Μια πρώτη γνώμη για το παιχνίδι νομίζω θα είναι ένα ακόμη καλό παιχνίδι μιας και οι δύο ομάδες παρουσιάζονται δυνατές και με στόχους ψηλούς για την χρονιά. Τουλάχιστον αυτό θέλουν οι παίκτες της πόλεις μας να είναι μια χρονιά που θα κάνουν το κάτι παραπάνω και αγωνιστικά σαν θέαμα αλλά και σαν ουσία τερματίζοντας όσο πιο ψηλά μπορούν.
Υπάρχουν οι βάσεις για κάτι τέτοιο όπως δείχνουν τα πράγματα και αυτή η διαπίστωση βγαίνει εύκολα από το τελευταίο παιχνίδι.
Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι με τόσα λάθη με τέτοια τραγικά ποσοστά ευστοχίας και έχεις από την άλλη πολύ ποιοτικό υλικό σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα δέσει το σύνολο τα ποσοστά θα είναι καλύτερα και θα μπορείς να χτυπάς παιχνίδια που τα θεωρείς τουλάχιστον τώρα χαμένα.
Φέτος νομίζω ότι θα είναι η χρονιά που θα κάνει διπλά δεν ξέρω πόσα τον αριθμό αλλά θα γίνουν στο πρώτο γύρο.
Πάνω από όλα για μένα μετράει να παίζει καλό μπάσκετ γιατί το είπα παλιά είναι νομοτέλεια στο μπάσκετ η ομάδα που παίζει καλά κερδίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου