Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΦΙΛΑΘΛΟΣ ή ΟΠΑΔΟΣ

Πολύς ντόρος με αφορμή το παιχνίδι της Ξάνθης και του ΟΦΗ και για το κατά πόσο πρέπει να γίνεται αναφορά στους xanthifans. Σε σχόλιο που έκανα με τον χαρακτηρισμό βαρβαρότητα πολλοί φίλοι και μέλη των xanthi fans εξέφρασαν την δυσφορία τους για τον χαρακτηρισμό .Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη η συμβολή τους στην περσινή προσπάθεια για την παραμονή μάλιστα από την ημέρα που πάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο έδωσαν ώθηση στους παίκτες και κέρδισαν όλα τα παιχνίδια.
Στο παιχνίδι με τον ΚΑΟ.ΔΡΑΜΑΣ κέρδισαν την παράσταση με τις φωνές τους και την όλη εν γένει παρουσία τους. Μπράβο έστω και ετεροχρονισμένα.
Αλλά ας δούμε και την άλλη πλευρά και είναι αυτή που λέει ότι στα γήπεδα πρέπει να μπορούν να πηγαίνουν οικογένειες και να απολαμβάνουν τα παιχνίδι χωρίς τον φόβο επεισοδίων . Το καλό είναι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επεισόδια από τους xanthifans και ούτε πιστεύω πως θα κάνουν στο μέλλον. Αλλά ρε παιδιά σας παίρνει και σας η μπάλα και σας τσουβαλιάζω όλους όταν ακούω για οργανωμένους συνδέσμους αυτήν την κατάρα του Ελληνικού αθλητισμού τον οπαδικό στρατό που κάθε πρόεδρος θέλει να έχει σαν μέσο πίεσης. Πρέπει όμως να ζητήσω συγνώμη από τα παιδιά του club για το τσουβάλιασμα στο κάτω κάτω δεν είναι όλοι ίδιοι αλλά και αυτοί θα πρέπει να αποδείξουν και την φετινή χρονιά πως σκοπός τους είναι να βοηθάνε και να εμψυχώνουν την ομάδα δίχως ακρότητες γιατί αλλιώς δεν θα έρθει ό κόσμος στο γήπεδο και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της φετινής χρονιάς.
Είναι γιορτή το μπάσκετ και προπαντός παιχνίδι όχι πόλεμος. Φωνές και διαμαρτυρίες μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να τις εκδηλώσει αλλά παραμονεύει ο κίνδυνος εκτροπής. Ξεχάσαμε τα αίσχη στα παιχνίδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ .
Όλα αυτά τα παρατράγουδα είναι συνέπεια της οπαδικής νοοτροπίας κάποιων λίγων ευτυχώς αλλά είναι αυτοί που κάνουν την ζημιά. Γιατί να χαλάμε την γιορτή.
Δ.Χ xanthibasket

Υ.Γ Το βίντεο είναι από τα παιχνίδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ή μάλλον από τα αίσχη τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου