Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ?


Μπορεί να μπήκε με το αριστερό στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος η ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ αλλά δεν είναι και όλα μαύρα.
Πρώτα πρώτα ίσως είναι ένα αν όχι το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής.
Το επιβεβαιώνουν οι περισσότεροι εφημερίδες site.
Μια επίσκεψη στο site της ΔΑΦΝΗΣ μπορεί να σας πείσει . Ανοιχτό παιχνίδι μεγάλο σκορ και με ένα Βασιλόπουλο να βγάζει μάτια και από την ΞΑΝΘΗ ο Παναγιωτόπουλος πρώτος σκόρερ. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα .
Στην καθιερωμένη μικρή κουβέντα με παίκτες και προπονητή όλοι δήλωσαν ανικανοποίητοι για το τελικό αποτέλεσμα. Λογικό ακούγεται όταν το λένε οι παίκτες και ο προπονητής αλλά στην ερώτηση πως η ομάδα φέτος έχει αποβάλει το κόμπλεξ και την ηττοπάθεια όταν αγωνίζεται εκτός έδρας και συνάμα έκανε ένα καλό παιχνίδι η απάντηση ήταν «ασφαλώς και ήταν ένα πολύ καλό θέαμα για τους θεατές και ο λόγος ήταν οι χαλαρές άμυνες και από τις δύο ομάδες.
Άραγε εμείς σαν φίλοι και όχι οπαδοί τι θέλουμε τελικά?
Σφιχτές άμυνες χαμηλά σκορ και πάνω απ’όλα την νίκη ή ένα καλό παιχνίδι με πολύ θέαμα μεγάλο σκορ.
Ποιο σκορ είναι καλύτερο 55-54 ή μήπως θα είναι καλύτερα το σκορ να χτυπάει κατοστάρες με θεαματικές φάσεις καρφώματα και πολλά high lights και έρχεται η νίκη σε δεύτερη μοίρα.
Προτιμώ το δεύτερο και πιστεύω πολλοί θέλουν αυτό ακριβώς να βλέπουν στο παρκέ. Δεν είναι τυχαίο που το ΝΒΑ είναι μακράν το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου