Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΑΝΔΡΩΝ



ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

ΔΑΚ  ΑΡΙΩΝ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

Ήττα για τον Αρίωνα στα πλαίσια του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ εντός έδρας από την Χρυσούπολη  με σκορ 52-54 το οποίο διαμορφώθηκε τα τελευταία δευτερόλεπτα  .
30 δεύτερα και ενώ κατοχή είχε ο Αρίωνας ένα παιδαριώδες  λάθος  με το σκορ 52-53 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι για τον Αρίωνα αφού στην συνέχεια έγινε φάουλ σε παίκτη της Χρυσούπολης ο οποίος ευστόχησε στην μία βολή κάνοντας το σκόρ 52-54  .Στα 3 δεύτερα που έμειναν η προσπάθεια για τρίποντο από τον Τατάρης ήταν άστοχη.
Ένα κακό παιχνίδι με πολύ γκρίνια από παίκτες και προπονητές πολλά λάθη από τις δύο ομάδες .
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Αρίωνας είχε προηγηθεί μέχρι και 8 πόντους  αλλά η κούραση  των παλαιότερων παικτών και το τράκ των νέων της ομάδας του Χ.Παπαδόπουλου μοιραία οδήγησαν στην ήττα .
Ο παίκτης που πάλεψε μέχρι το τέλος  το παιχνίδι ήταν ο Τατάρης αλλά στις στιγμές που ήθελε βοήθεια ήταν μόνος .Το παιχνίδι το έκρινε ο παίκτης της Χρυσούπολης  ο Αμπελακίωτης  με το καταπληκτικό τρίποντο και φάουλ που κέρδισε ένα λεπτό πριν το τέλος. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία πραγματικός ηγέτης για την ομάδα του που δεν μπόρεσε να βρεί το αντίδοτό του  στο μαρκάρισμα ο Χ.Παπαδόπουλος.
            Σε ρηχά νερά κινήθηκε και η μεγάλη ελπίδα ο Θ.Αμπεριάδη δικαιολογημένα  λόγο φόρτου από τα μαθήματα. Υπάρχει όμως μέλλον για αυτή την ομάδα με τα νέα παιδιά  που ανέβηκαν από τα τμήματα του παιδικού που δείχνει την καλή δουλεία στα τμήματα υποδομών. Να σημειώσω ότι τα νέα παιδιά που αποτελούν την ανδρική ομάδα είναι αυτά που βγήκαν τρίτα στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου