Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

KYΠΕΛΛΟ ΑΣΠΙΔΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 65-44

Περίμενα πιο ανταγωνιστική την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ μετά την νίκη της ανδρικής με τον ΑΡΙΩΝΑ αλλά
 και την νίκη της εφηβικής της ομάδας επί της αντίστοιχης της ΑΣΠΙΔΑΣ. Ίσως αυτός να είναι και  ο λόγος ύπαρξης τριών προπονητών στον πάγκο της ΑΣΠΙΔΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντίθετα  η εικόνα του παιχνιδιού δικαιώνει και το τελικό αποτέλεσμα.
Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η γηπεδούχος ομάδα δεν επέτρεψε στην αντίπαλο να την αμφισβητήσει. Από το πρώτο δεκάλεπτο μπήκε δυνατά δημιούργησε διαφορά την οποία  μεγάλωσε περισσότερο στο τέλος .
Και αυτό  παίζοντας πολλές φορές μόνο με τους μικρούς. Οι οποίοι μικροί έδειξαν το ταλέντο τους.
Δίκαιη η νίκη  της Ασπίδας και σήμερα  θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι όσοι ασχολούνται με το Ξανθίωτικο μπάσκετ . Η υποδομή που δημιούργησε αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον.
Χωρίς να αδικήσω τους  " μεγάλους " της νικήτριας ομάδας  που έδωσαν τον ρυθμό και την νίκη θα πρέπει να σταθώ σε δύο μικρούς που έδειξαν άριστη εικόνα.
Οι Τσίλογλου και Κουρτίδης ήταν καταπληκτικοί.
Από την άλλη επισήμανα και δύο απουσίες για την ομάδα χωρίς να γνωρίζω το πως και το γιατί.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ανταγωνιστική. Ήταν κακή στις επιλογές της κακή στην άμυνα . Δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η πραγματική της εικόνα παρά μόνο ότι βρέθηκαν σε κακή μέρα. Επόμενος αντίπαλος της ΑΣΠΙΔΑΣ  η ΦΙΛΙΑ  και όποιος περάσει  πάει για τα χιαστί παιχνίδια .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
20-7  10-11, 22-15  13-11

ΑΣΠΙΔΑ (Iωαννίδης Κ.): Κουρτίδης 7, Τσίλογλου 8 (2), Τσιώγκας 20(4), Ζώτος 1, Μαλάκης 4, Καραμπίνης 17(3), Παπαδάκης 5, Δάτσης 2, Ελευθερίου 1

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ξανθίδης Μ.): Χατέλος Σ., Κελεπεκίδης, Γιαβρίδης 20(5), Αγγέλου, Αλεξούδης 4, Μπάτσικας 5 (1), Μπεσλεμές, Μπατμάς 5, Βαλασίδης 4, Δελχανίδης 2, Φυδανίδης 4

Μπαίνοντας  στο επίσημο σαιτ της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ  θα διαβάσετε ότι γίνεται λόγος για κακή διαιτησία .
Διαβάστε  ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. Επειδή ήμουν στο γήπεδο είδα στον πάγκο τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, τον βοηθό του και τον προπονητή της εφηβικής. Αν κατάλαβα καλά σήμερα οι μισοί παίκτες ήταν από το ανδρικό και οι άλλοι μισοί από το εφηβικό. Άρα ποιοί έπρεπε να είναι στον πάγκο??? Δεν κατάλαβα το ειρωνικό σου σχόλιο.......για ακόμη μία φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταματα να κλαιγεσαι ρε μαλακα....ολα σου φταινε παλιοκομπλεξικε...νικας κλαιγεσαι...χανεις κλαιγεσαι....σκασε επιτελους

      Διαγραφή
  2. Από συνέντευξη ενός από τους καλύτερους προπονητές των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας:
    -Τι θα θέλατε να αλλάξετε γενικότερα στο χώρο;
    «Εάν είχα τη δυνατότητα, θα προσπαθούσα να πείσω τις διοικήσεις των ομάδων και γενικότερα όλους τους μπασκετικούς παράγοντες, να επενδύσουν περισσότερο στα τμήματα υποδομής, γιατί εκεί είναι η ουσία. Εγώ εάν ήμουν παράγοντας, θα προσπαθούσα οι καλύτεροι προπονητές να στελεχώνουν τα μικρότερα τμήματα και όχι τις πρώτες ομάδες ».

    Επομένως οι 3 προπονητές στον πάγκο(που είμαστε και οι ίδιοι που υπάρχουν και στα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας αλλά έχεις καιρό να μας τιμήσεις με την παρουσία σου καλέ μου φίλε! χαχα ) δεν ήταν για το φόβο του να χαθεί το ματς αλλά από σεβασμό προς τα παιδιά της ακαδημίας μας μερικά από τα οποία ντεμπούταραν σε υποχρεώσεις του αντρικού τμήματος.

    Υ.Γ δεκτό το σχόλιο σου στο προηγούμενο άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟυ είδες την ειρωνία στο σχόλιο. Δεν ξέρω πως σκέφτεσαι απλά να σου πω ότι στην παρέα που ήμουν και βλέπαμε το παιχνίδι κάναμε σχόλια με καλή διάθεση και πολύ δόση χιούμορ. Αν ρωτήσεις θα μάθεις περισσότερα. Αν ήμουν ειρωνικός απέναντι στους τρεις δεν θα πήγαινα στον πάγκο να τους χαιρετήσω όπως έκανα το ίδιο και με τον πάγκο της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ . Φυσικά το ίδιο έκανα και με τους δύο παίκτες τους Ξανθιωτες της φιλοξενούμενης ομάδας Βαλλασίδη και Τσιφλίκογλου. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν κακό για την εικόνα μου ως Ξανθιώτης.
    Γίωργο ξέρεις καλύτερα ποια θέση είχα και συνεχίζω να έχω για τις υποδομές και ξέρεις τι γκρίνια είχα και την δημοσίευα όταν γινόταν το ανάποδο. Τα ακούσατε πολλές φορές στο παρελθόν . Τώρα που βλέπω πως έχει αλλάξει ριζικά η φιλοσοφία της ομάδας μόνο ικανοποίηση μπορώ να νίωσω. Όταν βλέπω να παίζουν ο Μάριος ο Τάσος και ο Βαλάντης το βλέπεις και εσύ από τα σχόλια μου νιώθω δικαιωμένος . Μπράβο και συνεχίστε έτσι.
    Ποιοί είναι προπονητές και σε ποιό τμήμα το γνωρίζω αλλά για να γίνει τζερτζελές γράφτηκς ότι γρφτηκε χωρίς ειρωνία και άλλα που μου προσάπτουν. Συνεχίστε εσείς την καλή δουλειά και δεν χρειάζετε να απαντάτε σε κάθε σχόλιο μου.Να ξέρετε ότι η επιβράβευση θα έρθει άσχετα με το τι γράφει ο καθένας .
    Είναι αλήθεια ότι έχω καιρό να πατήσω στο γήπεδο και ο λόγος γνωστός. Δεν πορεί κανένας να είναι παρών σε δύο διαφορετικούς χώρους (Μόνο στην κβαντική φυσική γίνεται αυτό ).Κατάφεραν όμως και ήρθα στο παιχνίδι παρόλο που είχα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Ξέρεις ότι γουστάρω τις παιδικές και εφηβικές ομάδες και πως θέλω να βλέπω μικρούς να παίζουν στις μεγάλες ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ18 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:27 μ.μ.

    Δεν συνηθίζω να γράφω αλλά πραγματικά πιστεύω οτι η αναφορά στους προπονητές έγινε με διάθεση αστεισμού και πειράγματος που αρέσει στο Δημήτρη.Εμείς στην Ασπίδα είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και στον πάγκο πάντα κάθονται τουλάχιστον δύο προπονητές.Σε όλα τα τμήματα.Ειδικά την Τετάρτη είχαμε 6 αθλητές της ανδρικής, 5 της εφηβικής και 1 της παιδικής ομάδας.Μάλιστα για πρώτη φορά έπαιζαν μαζί και δεν είχαν κάνει καμία κοινή προπόνηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ασχολούνται συνέχεια με την Ασπίδα.Αν είναι λόγω ζήλιας το δέχομαι.Εμείς μέχρι τώρα είμαστε 1η στο παιδικό ,1η στο εφηβικό ,2η στο ανδρικό της Γ΄εθνικής, στους 8 του κυπέλλου, 1η στις κορασίδες 1η στις νεάνιδες και με έναν αθλητή στην προεθνική παμπαίδων.Τι άλλο να κάνουμε.Αφήστε την Ασπίδα όλοι εσείς που κατα καιρούς γράφεται ανώνυμα και κοιτάξτε την ομάδα σας.Εμείς όλα αυτά τα έχουμε πετύχει με πολύ δουλειά και το ξέρουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτχυώς Δημητρη βάζεις τα πράγματα στην θέση τους. Ούτε καλαμπούρι δεν σηκώνουν πια.

      Διαγραφή
  5. Ποσους παικτες εβγαλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ18 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:04 μ.μ.

      Αφού ενδιαφέρεσαι να μάθεις πάρε στο 6932231441 να το συζητήσουμε.Όποτε Θέλεις.

      Διαγραφή