Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΟ ΣΟΥΦΛΙ ΑΣΠΙΔΑ 62-78

Σπουδαία  νίκη πρόκριση  για τον θεσμό του κυπέλλου πέτυχε η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ  με αντίπαλο το ΣΟΥΦΛΙ. 62-78   το τελικό αποτέλεσμα  με το πρώτο ημίχρονο να είναι μπροστά  η γηπεδούχος ομάδα   ΣΟΥΦΛΙ  με  39-34.
Στο δεύτερο μέρος η  ΑΣΠΙΔΑ   ανέβασε ταχύτητα  και πήρε μια σημαντική νίκη πρόκριση για την επόμενη φάση με αντίπαλο  την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.
Δεν ξέρω εάν είναι παρακινδυνευμένο αλλά με το υλικό που έχει η Ασπίδα  πέρα από τους έφηβους έχοντας   πέντε παίκτες κάτω των είκοσι που παίζουν στην μεγάλη ομάδα   προβάλει ως μεγάλο φαβορί.

9 σχόλια:

  1. Οχι ρε φίλε...δεν γινεται χωρις τον Καραμπέκη!! Τα λεγα εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποφασίστε ρε παιδιά, την μια πέφτει κατηγορία, την άλλη φαβορί στο κύπελλο. Έλεος πια μήπως να σταματήσετε να ασχολείστε. Άντε πιάστε καμιά ομάδα σε γειτονικές πόλεις καλύτερα, που τα ξέρετε τα πράγματα και από μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον τα έχεις κάνει σαλάτα στο μυαλό σου και σίγουρα θεωρείς πως τα σχόλια του τύπου "Εγώ τα έλεγα ...." ανήκουν σε μένα.
    Όταν διαβάζεις θα πρέπει να δίνεις λίγη παραπάνω βαρύτητα στις λέξεις για να βγάζεις και το νόημα.
    Ο Καραμπέκης δεν μπορεί να αγωνισθεί στον θεσμό του κυπέλλου λόγω ηλικίας άρα μπορεί και χωρίς αυτόν.
    Στον θεσμό του κυπέλλου δεν αγωνίζεται η ανδρική ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ άρα άσχετο με την πορεία στην Γ΄ Εθνική .
    Στο κύπελλο έχουν δικαίωμα συμετοχής και οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής με το εφηβικό και παίκτες κάτω των 20 .
    Έτσι λοιπόν η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ αν δεις καλύτερα το υλικό της είναι για μένα πρώτο φαβορί για να περάσει στα τελικά.
    Με παίκτες όπως ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΣΩΓΚΑΣ που παίζουν ήδη καιρό στην ΓΈθνική και στην ανδρική με τους ΔΑΤΣΗ επίσης τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ επίσης τον ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ μαζί με τους καλούς έφηβους έχει εκ των πραγμάτων σπουδαία ομάδα.
    Τι λοιπόν δεν κατάλαβες .......Διάβασε την τελευταία παράγραφο καλά.............
    Τέλος αφήνω σε εσένα που έχεις το προνόμοιο να ξέρεις καλύτερα τα εντός της ομάδας κάτι που δείχνει πως είσαι μεγαλοπαράγοντας μεγαλοπατέρας και ότι άλλο μπορεί . Θα ασχοληθώ λοιπόν με τις άλλες ομάδες που ξέρω καλύτερα τα εντός τους......!!!!!!!!!!
    Μεγάλη πίκρα βγάζεις φίλε μου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ 1-2 (ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ) "ΦΙΛΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΝΙΩΣΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΚΗ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ, ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΟΥΝ, ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμή παράκληση σταματήστε να ασχολείστε με την Ασπίδα, έχει δικό της φίλαθλο κοινό, που αποδεικνύει κάθε Κυριακή στο Εύμοιρο πόσο στηρίζει την φετινή προσπάθεια. Κάντε καμιά άλλη μίζερη ασχολία, όπως αρμόζει σε μίζερους και κακεντρεχείς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί τόσος πανικός από τους αναγνώστες για την ασπίδα;Δεν αρέσει το μοντέλο με τους λίγους έμπειρους και τους πολλούς πιτσιρικάδες;Υπάρχει μεγαλύτερη υγεία από το να υπάρχει μια ομάδα με τόσους νέους ανθρώπους;Ποιούς χαλάει το ότι παιδιά που παίζουν εφηβικό και παιδικό παίρνουν την ευκαιρία να προπονούνται μαζί με Κουτσογιάννη και Στεφανίδη και να ακολουθούν τις αποστολές;Εδώ σε άλλες ομάδες παιρνάνε παίκτες που είναι μεγάλα ταλέντα και καταλήγουν εκτός αποστολής για να είναι στη θέση του ο οποιοσδήποτε φούφουτος 30αρης.Ποιός γονιός δεν θέλει να ξέρει ότι η ομάδα ασχολείται με τον γιό του και δεν τον έχει απλά για να μαζεύει μπάλες;Σχετικά με τον Καραμπέκη προφανώς η ομάδα άμα ήθελε να τον κρατήσει θα το έκανε...Το γιατί δεν το έκανε η ίδια η ομάδα το ξέρει καλύτερα...Αφήστε τον προπονητή και τα παιδιά να δουλέψουν και θα φανούν στο τέλος τα αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπιασες από την καλή το νόημα. Τόσο καιρό αυτά γράφω αυτά υποστηρίζω. Οι ομάδες της περιφέρειας πρέπει να έχουν αυτό το μοντέλο ανάπτυξης . Πολλοί νέοι δίπλα σε έμπειρους παλιούς που θα βοηθήσουν .
      Αυτό έγινε πράξη φέτος στην ΑΣΠΙΔΑ το βλέπω εδώ και δύο χρόνια αν δεν κάνω λάθος στους ΙΚΑΡΟΥΣ .
      Η κριτική είναι για τις προηγούμενες χρονιές . Σχεδόν στο σύνολο τους οι ομάδες που είχαν υλικό δικό τους δεν έδωσαν καμιά ευκαιρία στους νέους. Προτίμησαν να πάρουν παίκτες ίσως μεγάλης αξίας που τους χρυσοπλήρωσαν παρά να δώσουν ευκαιρίες στα δικά τους παιδιά . Και να πω ότι δεν υπήρχαν παιδιά ικανά ??? Πάρα πολλά αλλά δεν πήραν τις ευκαιρίες τους.
      Και το πιο χειρότερο για μένα είναι πως στις τόσες κουβέντες δηλώσεις όλες μα όλες και το τονίζω αυτό οι ομάδες -προπονητές άλλα έλεγαν. Στην πορεία άλλαξε το τροπαριο.......
      Μακάρι αυτό το μοντέλο να γίνει πράξη .
      Για τα αποτελέσματα τώρα . Εδώ είναι η παγίδα πιστεύω. όλοι περιμένουμε στην γωνία για να κρίνουμε σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Λες και έχει μεγαλύτερη αξία μια νίκη με σαράντα λεπτά ζώνη από το να δώσεις τις ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά και σε αυτά που αξίζουν περισσότερο. Κάτι παθαίνουμε όλοι με τα αποτελέσματα και χάνουμε την ουσία.

      Διαγραφή
  7. Ελλάς το μεγαλείο σου. Ειδήμονες και παραειδήμονες, διατηρούν σάιτ, φέρουν βαρύγδουπες δηλώσεις και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την προσωπική τους μετριότητα και ανυπαρξία. Είναι τελικά το χείριστο γνώρισμα των νεοελλήνων. Και αναρωτιέμαι εγώ, που δεν έχω καμιά σχέση με το μπάσκετ και τον αθλητισμό στα ενδότερα του: γιατί όλοι εσείς οι φωστήρες και οι παντογνώστες, που τα βλέπετε τα πράγματα καλύτερα με βαθύτερη γνώση και εμπειρία δεν προτείνετε τον εαυτούλη σας σε κάποια ομάδα για να γίνεται πρόεδροι, προπονητές, παίκτες και ότι άλλο θεωρείτε τον εαυτό σας κατάλληλο. Γιατί μια ζωή κρύβεστε μέσα από κριτικές, σκοτεινές συνωμοσίες και δήθεν πονηρά παιχνίδια και μόνο κριτικάρετε χωρίς να αναλαμβάνετε ποτέ ευθύνη? Πολύ απλά γιατί ο "λίγος άνθρωπος" μόνο αυτό μπορεί να κάνει και μόνο έτσι να επιβιώσει, κρύβοντας την δική του ανικανότητα και ανυπαρξία. Τελικά η μεγαλύτερη κατάρα αυτού του τόπου είναι η νοοτροπία και η έλλειψη στοιχειώδους παιδείας του νεοέλληνα. Ας μην κοπιάσει να απαντήσει κανείς γιατί δεν πρόκειται να διαβάσω τις απαντήσεις. Από προτροπή ενός φίλους μπήκα στο σάιτ και έφριξα με αυτά που διάβασα, όπως καταλαβαίνετε δεν θα σπαταλήσω άλλο πολύτιμο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο από το ύφος βλέπω ότι έχω να κάνω με ελιτ της σκέψης κλασικό σύνδρομο των ΑΡΙΣΤΩΝ που θεωρούσαν τον εαυτό τους ως μόνο αρμόδιο να κρίνει και να κρίνεται αφήνοντας όλους του υπόλοιπους απλά να υπάρχουν και εκετελούν εντολές .
      Οι ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΎΝΔΡΟΜΟ ΤΗς ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΗς δεξιας αλλά και της ελιτίστικης αριστεράς δεν μπορεί να διανοηθεί πως μπορεί ο κάθε ένας Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ να εκφράζεται να λέει σε απλά Νεοελληνικά την μαλακία του τον πόνο του.
      Θεωρούν ότι είναι σύμπτωμα της κακής Δημοκρατίας να υπάρχει έλευθερο έκφρασης πόσο μάλλον όταν αυτό είναι γι αυτούς χαμηλού επιπέδου.
      Οι Δημοκρατίες προχώρησαν γιατί οι πολλοί είχαν δικάιωμα ελεύθερης έκφρασης λόγου . Αυτό γίνεται τόσα χρόνια και εδώ και χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει χώρος έκφρασης για όλους άσχετα εάν αυτό πολλές φορές γίνεται μπουμερανγκ σε μένα.
      Πάντα θα υπάρχει ελεύθερο βήμα γιατί πιστεύω ακόμη και στην χειρότερη άποψη με μπόλικη κακετρέχεια μπορεί να βγει κάτι.
      Διαφορετικά θα πρέπι να αφήσουμε στους ειδικούς τα πάντα και να τα περιμένουμε έτοιμα.
      Ένα απλό παράδειγμα με τα χάλια που υπάρχουν στην οικονομία.
      Ειδικοί οικονομολόγοι δεν είναι αυτοί που εκφέρουν και προτείνουν ??? Το αποτέλεσμα είναι το σημερινό παγκόσμιο χάλι με τις τεράστιες ανισότητες.
      Πέρα από το δικα'ιωμα ελεύθερης έκφρασης υπάρχει και του εκλέγειν εκλέγεσθε και σε πληροφορώ πως η ΕΛΙΤ δεν αφήνει καθόλου μα καθόλου να μπει στα στεγανά πέρα από αυτούς κάποοιος άλλος.
      Άντε πάνε εσύ να γίνεις πρόεδρος σε ομάδα που έχει πολλά παιδιά. Τι φαντάζεσαι ότι θα σου πουν ???Βρε καλώς τον . Είναι τόσο κλειστό κύκλωμαπου δεν αφήνει κανένα να μπει.
      Σκέψου τώρα αναλογικά τι γίνεται στις ενωσεις την ομοσπονδία.
      Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να ασχοληθούν αλλά πάντα οι δικλείδες ασφαλείας για τους λίγους είναι τέτοιες που δεν αφήνουν περιθώρια.
      Να πάνε στους διάφορους πολιτιστικούς σύλλογους όπου διαχειρίζονται μαύρα χρήματα και πολλά μάλιστα.
      Υπάρχουν πληροφορίες πως στις εκλογές γίνεται ο μικρός χαμός από παραπολιτικά παιχνίδια. Που σε συλλόγους.
      Εν συντομία το πρόβλημα δεν είναι η με κάθε τρόπο έκφραση σκέψεων μίζερες κακές η μη αλλά η αδυναμία των πολλών να έχουν ουσιαστικό ΛΟΓΟ σε αποφάσεις.
      Αν διαβάσεις λίγο ΝΙΤΣΕ μπορεί κάλιστα να παρασυρθείς όπως ο Χιτλερ και να θεωρήσεις ότι ο λίγος άνθρωπος δεν πρέπει να έχει τουλάχιστον άποψη .
      Όπως είπε η πρώην απαράδεκτη βουλευτής του Ποταμιου Λυμπερακη πως οι φτωχοί δεν πρέπει να έχουν άποψη γιατί η ίδια η φτώχια τους είναι από μόνη της αρνητικό για να μπορούν να έχουν καθαρή σκέψη.
      Τέλος τόσα χρόνια ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ασχολούνται στον κάθε χώρο δες τα αποτελέσματα. Γιατί μπορεί να υπάρχει πληθώρα σκέψεων αλλά τις αποφάσεις ποιος τις παίρνει ????? Μάλλον οι λίγοι και ποιά τα αποτελέσματα ????
      Άνοιξες μεγάλο θέμα

      Διαγραφή