Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αποτελεσματα παιδικού 18-12-2011 νεώτερα σχόλια

ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ-ΑΣΠΙΔΑ          29-78
ΑΕΚ-ΑΡΙΩΝ                           74-84
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ 70-65

Κλείδωσε προφανώς η πρώτη και η δεύτερη θέση μετά την νίκη του Αρίωνα επί της ΑΕΚ .
"Για να κερδίσουμε έπρεπε να παίξουμε μπάσκετ και αυτό κάναμε".
Κουβέντα ανθρώπου του Αρίωνα.
Κέρδισε τους φόβους του πρώτα ο Αρίωνας και μετά την ΑΕΚ.
Δυνατό παιχνίδι λόγω και της σπουδαιότητας που είχε. Μετά και αυτή τη νίκη του ο Αρίωνας περνάει στην επόμενη φάση.
Τον αν θα πάρει την πρώτη ή την δεύτερη θέση θα εξαρτηθεί από τα παιχνίδια με ΗΡΑΚΛΗ εκτός και Ασπίδα 2001 εντός.
Σχολιασμός του παιχνιδιού από την μεριά της ΑΕΚ και δηλώσεις του προπονητή της Μ.Δαφτσή που τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε.

   ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ Η ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΗΤΗΘΗΚΕ 74-84.ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ( 21-27 , 41-43 , 48-56 , 74-84)
   ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ 1 ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΩΝ...ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ 2 ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ,ΣΑΦΩΣ, ΠΙΟ "ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΑΕΚ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ PRESS 1-2-1-1 TON AΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ MAN TO MAN PRESS ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ...ΚΟΛΛΗΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ "ΒOX AND 1" ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΖΗ.
   ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΠΑΛΕΨΑΝ ΔΥΝΑΤΑ , ΚΟΙΤΑΞΑΝ "ΚΑΤΑΜΑΤΑ" ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΝΙΚΗ  ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ..ΣΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 64-74 ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΠΙΕΣΑΝ , ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΠΑΛΕΣ ,ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΣΤΑ 55" ΣΕ 72-74.ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Η ΛΥΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ , ΟΠΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ (74-84)
   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΔΑΦΤΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΥΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ. (ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ , ΕΝΩ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ)

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΝΑΚΑΣ , ΤΣΙΡΩΖΗΣ , ΝΤΟΣΙΔΗΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ ΟΙ ΤΖΑΣΤΑΣ , ΣΑΒΟΥΛΙΔΗΣ , ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
 ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΙΡΩΖΗΣ 21 , ΜΑΝΑΚΑΣ 12 , ΛΑΦΤΣΗΣ 6 , ΝΤΟΣΙΔΗΣ 19 , ΜΠΟΡΜΠΙΔΗΣ 4 , ΔΑΦΤΣΗΣ 6 , ΛΕΦΗΣ 7 , ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣ , ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ , ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΓΚΙΡΙΤΣΗΣ , ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΔΗΣ.

   ΑΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ 1 ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΖΗΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΧΟΛΙΑΣΕ " ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΝ ΑΛΩΣΤΕ...ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΘΕΣΑΜΕ.ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ 1 ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ 1 ΚΑΚΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ   ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ , ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! "
.


Δυνατό παιχνίδι με δραματικό φινάλε στην Χρυσούπολη. Στα τελευταία λεπτά είχε αυτό που χρειάζεται κάθε παιχνίδι για να καθηλώνει τους θεατές του.

Εσωτερική υπόθεση  το τελευταίο παιχνίδι  μεταξύ των δύο ομάδων της Ασπίδας.
Είναι αλήθεια ότι περίμενα πιο αποφασισμένους του μικρούς του Π.Πεχλιβανίδη μετά και τα τελευταία παιχνίδια. Για την ιστορία κέρδισε η Ασπίδα 2001 με 29-78.
Απόσπασμα από το παιχνίδι αργότερα.



Στο τέταρτο όμιλο ο Εθνικός κέρδισε τον ΓΑΣ 71-70  και έβαλε φωτιά στον όμιλο δίνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στην Ολυμπιάδα που κέρδισε 53-36 εκτός την Θύελλα να διεκδικήσει την δεύτερη προνομιούχο θέση.

Σχόλια και δηλώσεις για το παιχνίδι Εθνικού-ΓΑΣ από τον προπονητή του Εθνικού Σ.Τελούδη.
Σπουδαια νικη σημερα για την ομαδα μας.Σε ενα δυσκολο παιχνιδι καταφεραμε και ανταπεξηλθαμε παρα τις δυσκολιες που ειχαμε τις 2 προηγουμενες εβδομαδες με τραυματισμους!
Στο παιχνιδι μπηκαμε δυνατα με παθος σε αμυνα και επιθεση αλλα η συνεχεια δεν ηταν η ιδια κλεινοντας το 10' 12-17 υπερ Γ.Α.Σ..Στο β 10' ο ΓΑΣ πηρε μια διαφορα 8-9ποντων αλλα με πιεση και αλλαγη της αμυνας σε ζωνη κλεισαμε ημιχρονο με -3  25-28.Στο γ 10' νωθροι,με πιεση των guard απο το ΓΑΣ πηρε και παλι "κεφαλι" 7-8ποντων.Ομως 2-3 κλεψιματα και καλες αμυνες στο τελος φεραμε το παχνιδι στα ισια 41-41.Με ψυχολογια ανεβασμενη και στην εδρα σου θα περιμενε καποιος να κανεις τα πραγματα πιο ευκολα.Κι ομως 4λεπτα πριν το τελος 11ποντους πισω!!τελευταια ευκαρια..press σε ολο το γηπεδο 2-3 "καλα" σουτ και ευστοχοι στις βολες πηραμε το ροζ φυλλο!!
Συγχαρητηρια σε ολους και ειδικα σε εκεινους που πιστεψαν οτι τα παιχνιδια "γυρνανε" και 3 και 4 φορες!!!


Και η άποψη του ΓΑΣ  μέσω του μπλογκ του Π.Φωτεινάκη :
Ήττα για το παιδικό μας τμήμα στην Αλεξανδρούπολη από τον τοπικό Εθνικό με 1 πόντο διαφορά. Η ομάδα μας κυριολεκτικά κατάφερε και έχασε αυτό το παιχνίδι αφού μόλις 4 λεπτά πριν το τέλος είχε αποκτήσει διαφορά 11 πόντων, αλλά που όμως δεν ήταν αρκετή να δώσει την νίκη. 
Μοιραίος παίκτης του αγώνα ο Μπίσας που είχε 0/2 βολές 9 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ προηγούμασταν με 1 πόντο. 
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κέρδισαν αμφισβητούμενο φάουλ και με 2/2 βολές πήραν τον αγώνα αφού στον υπολειπόμενο χρόνο δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε επίθεση.
Με την ήττα αυτή δυσκολέυουν τα πράγματα για την πρόκριση στην επόμενη φάση αφού χρειαζόμαστε μόνο νίκες από εδώ και πέρα.

Όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι Ολυμπιάδα-ΓΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου