Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Α΄ Ανδρών 1η αγωνιστική.!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκινάει το πρωτάθλημα ............
Ο χρόνος θα δείξει  ...


Α΄ όμιλος 

1η Αγωνιστική                                                                                                                                         
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
05/11/201119:00ΣΕΡΡΩΝ/ΔΑΚΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  - ΡΟΥΠΕΛ
05/11/201118:00ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

Ο πρώτος όμιλος έχει μόνο πέντε ομάδες όταν θα μπορούσαν να είναι 6 με την προσθήκη του Αστέρα
Η πέμπτη ομάδα που έχει ρεπό είναι και το φαβορί Αγ.Βαρβάρα.
Έχω εικόνα από το φαβορί και δικαιολογημένα έχει τον τίτλο .Της λείπουν απλά παιχνίδια.Με την τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και τις λίγες ομάδες που υπάρχουν στον όμιλο θα είναι πιο εύκολο για τα όποια φαβορί να πιάσουν θέση για την επόμενη φάση. Από πέντε ομάδες οι τρεις θα περάσουν στην επόμενη φάση.
Στο πρώτο παιχνίδι η νεανική ομάδα του Πανσερ/κου που μετράει απώλειες των Γεωργιανού και Χατζή  αντιμετωπίζει το Ρούπελ.Και αυτό με την σειρά έχασε δύο καλούς παίκτες Κατσικά-Ιακωβείδη.
Μια μικρή κουβέντα για την νέα χρονιά με τον προπονητή του Ρούπελ Κ.Σίσκο.

xanthibasket: Υπάρχουν πολλές αλλαγές τόσο στο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος όσο και στο ρόστερ της ομάδας σου με τις αποχωρήσεις των Κατσικά-Ιακωβείδη.

K.Σ. Είναι κάτι νέο και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί. Το πρώτο κακό είναι πως οι ομάδες του ομίλου είναι πέντε άρα θα γίνουν 4 και 4 παιχνίδια στην πρώτη φάση, όποια ομάδα δεν περάσει στην επόμενη φάση θα παίξει πολύ λίγα παιχνίδια.
Έφυγαν καλοί παίκτες αλλά προσπαθήσαμε να κινηθού
με έγκαιρα και να συμπληρώσουμε τα κενά.
Ήρθαν 4 νέα παιδιά .Τοπαλάκης Στέλιος.-Σίμου Λάζαρος -Παρχαρίδης Σάββας-Χίντζος Γιάννης από την παιδική μας ομάδα.

Έχουν αλλάξει οι στόχοι ??
K.Σ.Έχουμε καλό υλικό υπάρχει μια μεγάλη σοβαρότητα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και πολύ καλό ηθικό.Ειδικά φέτος πέρα από το καλό αγωνιστικά υλικό και το επίπεδο των παικτών σε όλους τους τομείς είναι εξαιρετικό.  Σκοπός μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πιστεύουμε όλοι ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά .

xanthibasket:Για το πρώτο παιχνίδι μια πρόβλεψη?

K.Σ . Το ποιος είναι ο αντίπαλος δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Νέα παιδιά με μεγάλη όρεξη που τρέχουν πιέζουν και δημιουργούν πολλά προβλήματα. Φύγαν κάποιοι παίκτες αλλά το νέο αίμα που μπήκε από την παιδική ομάδα Χορτομάρης -Ρίζος -Καραμπέκης αναπληρώνει τα κενά.
Παίξαμε μαζί τους σε φιλικά ξέρουν τα δυνατά του και αδύνατα σημεία και θα προσπαθήσουν να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα. Είναι πρώτο παιχνίδι και το πως θα συμπεριφερθεί η ομάδα είναι ένα στοίχημα.


Στο άλλο παιχνίδι ο νεοφώτιστος υποδέχεται τον κυπελλούχο.
Εικόνα από τις Κρηνίδες δεν έχω.
Από την άλλη η Χρυσούπολη ακόμη και χωρίς τον Ν.Αμπελακιώτη δείχνει δυνατή.
Φαίνεται ότι υπάρχει σχολή καλών σουτέρ στην Χρυσούπολη.


Β΄ Όμιλος
1η Αγωνιστική                                                                                                                                       
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
05/11/201118:00ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  - ΦΙΛΙΑ 
05/11/201118:00ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ/ΔΑΚΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΕ  -ΑΡΙΩΝ
05/11/201118:00ΦΕΡΩΝΘΥΕΛΛΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ


Έξι ομάδες στον όμιλο. Μία από την Ξάνθη (Αρίωνας) μιά από Κομοτηνή( ΑΕΚ) και τις υπόλοιπες από τον Ν.Έβρου.

Στο πρώτο παιχνίδι η δεύτερη της προηγούμενης χρονιάς Ολυμπιάδα υποδέχεται την νεοφώτιστη Φιλία. Αποδυναμωμένη η γηπεδούχος σύμφωνα με τον Μ.Ξανθίδη.

Βενιτουράκης
Μ.Ξ. Φέτος είμαστε πιο λάιτ . Έφυγε ο Στέλιος Τελούδης  ο Βενιτουράκης που ήταν καθοριστικοί για την πολή καλή περσινή πορεία .Ήρθαν εξι νέα παιδιά και προσπαθούμε να δέσουμε τους νέους με τον βασικό κορμό .Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και φέτος καλό μπάσκετ και ειδικά τώρα που περιορίστηκαν οι μεγάλες μετακινήσεις ίσως να παρουσιαζόμαστε πλήρεις στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Εάν αυτό μπορούσαμε να το κάνουμε πράξη την χρονιά που πέρασε ίσως να βρισκόμασταν σε άλλη κατηγορία.

Για τον αντίπαλο την Φιλία πρώτα πρώτα να ευχαριστήσω τους ανθ΄ρωπους της για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο προσωπό μου εκπροσοπωντας τους σε συνεδριάσεις της ΕκασαΜαΘ .
Υπάρχει πολύ όρεξη ακόμη καλύτερη οργάνωση σε όλους του τομείς και το αποτέλεσμα αν γίνει σύγκριση  με γεωγραφικά κριτήρια είναι σπουδαίο.Έχω την εντύπωση με τα όσα γίνονται στην γύρω από την ΟΡΕΣΤΙΆΔΑ περιοχή ότι στο σύντομο μέλλον θα αποκτήσει τον τίτλο της περιφερειακής μητρόπολης του μπάσκετ. Η καλή δουλειά η συνέπεια ανταμοίβεται. Τώρα αν σκεφτείται ότι έτσι βγάζω υποχρέωση σκεφτείται λίγο ποιά ομάδα είχε σκεφτεί το τι θα συμβεί στο μέλλον ποιά κάθησε και προσπάθησε να βρει λύσεις , ποιά έδωσε μέσω μελέτης προτάσεις στην Ένωση για την λύση των σημερινών προβλημάτων.
Σε καμιά περίπτωση οι ανθρωποί της δεν είχαν την λογική :"Βλέπουμε και κάνουμε".
Σκοπός τους είναι να δίνουν  ευκαιρίες στα δικά τους παιδιά αλλά και σε όσους αγαπούν το μπάσκετ να παίζουν. Δεν σκέφτονται το αποτέλεσμα για το αποτέλεσμα.


Α.Σ.
Μια από τις καλές ακαδημίες της περιοχής με πολύ καλή παρουσία σε παίδες παμπαίδες είναι και η Θύελλα .Είχε μια πολύ καλή πορεία στην Α΄ Ανδρών με τελικούς κυπέλλου (κάτοχος 1 φορά).
Η μεγάλη αδυναμία είναι η δυσκολία αναπλήρωσης απωλειών. Έτσι όταν έρθει η ώρα των σπουδών χάνονται τα παιδιά και η αναπλήρωση με ιδία μέσα είναι δύσκολη.Είχε δύο μεγάλες απώλειες Καραπαναγιώτη κλπ που θα τους βρει σαν αντιπαλους στο πρώτο παιχνίδι.
Πάντως οι άνθρωποι των Φερρών αγαπούν το μπάσκετ και σε κάθε παιχνίδι δημιοργούν καυτή έδρα.Για μια ακόμη χρονιά στο τιμόνι ο Α.Σαριανίδης παρόλες τις φήμες που τον ήθελαν να σταματάει.
Παίζει με το μεγάλο φαβορί εντός και αυτό ίσως αποτελεί κάποιο ατού.
Ο Εθνικός σύμφωνα με άποψη των ανθρώπων του έχει την μεγάλη ευκαιρία να κάνει την διαφορά.
Καμπακίδης
Μαρουλάκης-Τελούδης
Η επιστροφή του Σ.Τελούδη η απόκτηση του Καραπαναγιώτη είναι μια δικαιολογία για να είναι αισιόδοξοι. Αλλά το πρώτο αποτέλεσμα παιχνίδι κυπέλλου με την Ολυμπιάδα ήταν ΄΄εκπληξη.
Χρειάζεται αρκετή δουλειά για να δέσει το μίγμα.Υπάρχει πολύ καλό υλικό έχει όλα όσα χρειάζονται για το κάτι παραπάνω.







Κοίτα πως τα φέρνει η τύχη. 
Πρώτο παιχνίδι την προηγούμενη χρονιά για τον Αρίωνα εκτός με την ΑΕΚ.
Κονδελίδης
Νίκησε και εκείνη η νίκη ήταν ουσιαστικά η σωτηρία του. Παίκτης κλειδί ο Κονδελίδης που όμως για πολλούς και διάφορους λόγους δεν συνέχισε στην ομάδα.
Η ΑΕΚ έμεινε στην κατηγορία γιατί δεν έπεσε καμιά ομάδα μας από την Γ΄Εθνική.
Όσο και να είχε προσπαθήσει ο Ν.Παπαδοπουλος δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι.Την θέση του πήρε ο coach Βουτσάς.



Και στην  άλλη μεριά υπάρχει  αλλαγή σκυτάλης .
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος παρέδωσε στον νέο Βαγγέλη Αρβανιτίδη την θέση του προπονητή.
Πολύ όρεξη από τον "ανηψιό"  Β.Α που προσπαθεί να δέσει μια εντελώς νέα ομάδα. Υπάρχουν πολλές καλές προσθήκες αλλά θέλει πολύ δουλειά για να δέσει το σύνολο. Στα φιλικά που έχει δώσει η ομάδα φάνηκε αυτό. Υπάρχει όρεξη και αρκετός χρόνος για να αποδόσει η προσπαθειά του να κάνει το διαφορετικό η ομάδα .

Ρώτησα κατά την προετοιμασία τον Β.Α για το μέλλον της ομάδας .

Β.Α. Θέλουμε πολύ δουλειά .Υπάρχει πολύ καλό υλικό και αν καταφέρουμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα  η πορεία μας θα είναι εξαιρετική φτάνει να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι παίκτες. 
Στον περσινό κορμό ήρθαν και τα νέα παιδιά από την παιδική ομάδα που αποτελεούν και την εφηβική. Αν βάλουμε και τις πολύ ποιοτικές προσθήκες όπως αυτή του Μαρουλάκη έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε αισιόδοξοι.

Αυτές είναι οι παρουσίες αλλά υπάρχει και μια σημαντική απουσία.


Η  Ηράκλεια του Σπύρου Ιωαννίδη δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα όπως φυσικά και η πρωταθλήτρια ομάδα του ΟΡΦΕΑ .

 








5 σχόλια:

  1. Μια διευκρίνιση, οι δήλωσεις του Βουτσά αφορούν την εφηβική ομάδα, μάλλον έγινε κάποια παρανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΚΑΜΠΑΚΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος στα ονόματα και στην φωτό. Είναι ο Ξανθός από την Θύελλα. Οι φωτό είναι από το all-star και τα μπέρδεψα αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια σηγνώμη για τα όποια λάθη.Δηλώσεις για την εφηβική ομάδα της ΑΕΚ μπήκαν στην Ανδρική. Φωτό μπερδεύθηκαν Ο Καμπακίδης έγινε παίκτης του Εθνικού. Αρχή είναι λίγο τάξη πρέπει να μπει στο αρχείο και θα στρώσω αγαπητοί.
    Πάντως ευχαριστώ για τις διορθώσεις σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή