Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Τελευταία παράσταση.

Κλείνει  η χρονιά με το ειδικό βάρος να πέφτει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.


Το ποιός θα πέσει η καλύτερα τα σενάρια που υπάρχουν μπορείτε να τα διαβάσετε στα διάφορα site που δίνουν πλήρη εικόνα.
Το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει ποιόςθα είναι ο τρίτος για παραμονή θα γίνει στον Λαγκαδά μεταξύ ΕΡΜΗ και ΕΡΜΗ.
Το άλλο σημαντικό παιχνίδι μεταξύ Αμύντα και Έσπερου θα λήξει όπως πρέπει να λήξει και μετά θέλω να δω αντιδράσεις από αυτούς που μιλάνε για αξιοπιστία στο πρωτάθλημα.
Πάντα γινόταν ένα ανατολίτικο παζάρι τέτοιες εποχές για το ποιός θα πέσει και πάντα όποιος πρόσφερε τα πιο πολλά έσωζε την παρτίδα. Γιατί δηλαδή να αλλάξει τώρα . Πόσο μάλλον τώρα που οι οικονομικές κωλοσφύξεις από τα μεγάλα μπάτζετ είναι πολλές.
Είναι ένας καλός τρόπος για να πληρωθούν μέσω πλάγιας οδού ακριβά συμβόλαια.
Και μη μου πείτε ότι δεν το ξέρετε !!!!!!!
 (αντί για φωτογραφία σχετική με το μπάσκετ 
ένα γκράφιτι από τον τοίχο του ΔΑΚ)

Στις Σέρρες ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι όπου με νίκη των ΙΚΑΡΩΝ παραμένουν στην κατηγορία ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα. Η ΞΑΝΘΗ  είναι παντελώς αδιάφορη θα πάιξει για να παίξει θα κοντράρει το παιχνίδι  αλλά δεν θα ματώσει για την νίκη σίγουρα.
Και για να τελειώνω με τα κρίσιμα παιχνίδια πιστεύω πως θα νικήσουν οι ΣΕΡΡΕΣ ο ΑΜΥΝΤΑΣ οπότε καθαρίζουν και η σφαγή θα γίνει στον Λαγκαδά όπου όλα είναι ανοιχτά.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ-ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Στην αρχαιότητα ο ΕΡΜΗΣ ήταν ο θεός της δολοπλοκίας του τζόγου . Στο σήμερα δύο ομάδες που έχουν το ονομά του το έφερε η τύχη να δίνουν αγώνα ζωής και θανάτου . Ένα μικρό πλεονέκτημα έχει ο φιλοξενούμενος  των πέντε πόντων διαφορά στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.
Τα έφερε έτσι η τύχη ενώ μερικές αγωνιστικές πριν κανένας δεν υπολόγιζε τον Λαγκαδά με τις νίκες !!!!! που έκανε μπήκε στο παιχνίδι της παραμονής και κρατά την δική του τύχη και άλλων ομάδων στα χέρια του.Σίγουρα θα χαρούν πολλοί εάν χάσει (μια βόλτα στα σχόλια των site ) αλλά στον ΕΡΜΗ δεν είναι μόνο ο πρόεδρος και λοιπά παίζουν και παίκτες που δίνουν αγώνα επιβίωσης για την επαγγελματική τους καριέρα και σε καμιά περίπτωση δεν θα θέλουνε να δούνε να χάνονται όλα σε ένα παιχνίδι.
           Είχα την ευκαιρία στο παιχνίδι με την ΞΑΝΘΗ να βλέπω τις εκφράσεις των προσώπων των παικτών και των ανθρώπων του ΕΡΜΗ όταν ήταν μπροστά η ΞΑΝΘΗ 1-2 λεπτά πριν το τέλος.
Η καταστροφή ζωγραφισμένη στα  πρόσωπά τους . Και πόσο άλλαξε η διαθεσή τους στο τέλος .
Δείτε τι έκαναν οι παίκτες του ΑΙΓΑΛΕΩ παρόλο που ήξεραν την τύχη τους πολύ καιρό πριν. Έπαιξαν προσπάθησαν και κέρδισαν παιχνίδια . Κέρδισαν την αξιοπρεπειά τους σε ένα χώρο που έχει χάσει τον αυτοσεβασμό του .
Ναι θα είναι αδικία να πέσει το ΠΕΡΑΜΑ αλλά αν δεν έκανε την πατάτα με τον ΑΜΥΝΤΑ δεν θα είχε πρόβλημα.
Αδικία και για τον Αμύντα αλλά η τελευταία ήττα από τον Αρκαδικό !!!!(ναι!! κακή διαιτησία)  έχασε ένα παιχνίδι δικό του εντός έδρας απέναντι σε έναν αδιάφορο αντίπαλο (αν είχαν κόντρα οι δύο ομάδες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο).
Φαίνεται πως λίγο πολύ την τύχη τους την κανόνισαν αυτοί . 
        Περίμεναν πως θα είναι ο τρίτος της παρέας ο Λαγκαδάς αλλά δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα και τώρα τρέχουν . Στην ίδια ζυγαριά και οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ που χάλασαν ότι έφτιαξαν μετά τον πρώτο γύρο. Δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ΑΙΓΑΛΕΩ και τώρα καίγονται για την νίκη με την ΞΑΝΘΗ.
Μήπως δεν φταίνε πάντα οι άλλοι που στήνουν τα παιχνίδια ??
Αν κέρδιζαν αυτά τα παιχνίδια που μπορούσαν τώρα δεν θα μιλούσαμε για θρίλερ τελευταία αγωνιστική για τον τάδε λαμόγιο πρόεδρο της δείνα ομάδας που έστησε μέσω αποκριών σε δύο πόλεις παιχνίδια κλπ.
Συμφωνώ με πολλά που λέει ο Σορώτος αλλά θα πρέπει να δεις τις αδυναμίες που έχει η ομάδα του και να συγκεντρωθεί στο καθοριστικό παιχνίδι με τον ΕΣΠΕΡΟ .
Αν κάνει το καθήκον του ο πρωτοπόρος δεν έχει ελπίδα ο ΑΜΥΝΤΑΣ  και θα περιμένει νίκη του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για να σωθεί. Αλλά επειδή στον ΕΣΠΕΡΟ  τα πανηγύρια και οι χαρές δεν λένε να σταματήσουν λίγο έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι. Τους καίει το που θα έχουν έδρα για την Α1 τι συμβόλαια θα κλείσουν τι εύρω θα μαζέψουν τέτοια δύσκολη εποχή. Οπότε θα κάνει μια ηρωική νίκη ο ΑΜΥΝΤΑΣ και θα κλείσουν πολλά στόματα.

 Τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον .






 ΥΓ . Οι τοίχοι ανήκουν στην τέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου