Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ 1η μάχη 5/5/2018

Με νίκες των γηπεδούχων ξεκίνησε η πρώτη αγωνιστική μέρα .
Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ σε ένα παιχνίδι χωρίς καμία αντίσταση ή όπως αρκετές φορές λέμε πολλά με λίγα αλλά εδώ ήταν " πάρα πολλά με πάρα πολύ λίγα" κέρδισε 82-45 την ομάδα του ΠΑΓΓΑΙΟΥ.
Φυσιολογική η εξέλιξη αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την προσπάθεια που γίνεται στον Δ.Παγγαίου στο κομμάτι του μπάσκετ.
Η τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο ήταν από τις μεγαλύτερες μέχρι τώρα επιτυχία της φιλοξενούμενης ομάδας.
Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έδειξε πως έχει την πολυτέλεια να παίξει με πολλές πεντάδες σε αυτό το παιχνίδι.
 συνέντευξη τύπου στο παιχνίδι ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΠΑΓΓΑΙΟ  ΕΔΩ

Μεγάλος νικητής της πρώτης μεταξύ τους μάχης ο ΑΣΤΕΡΑΣ με αντίπαλο τον ΑΟΣ με 89-70.
Μεγάλη και η διαφορά με μόνο τον Ασημάκη να προσπαθεί απέναντι σε ένα οργανωμένο σύνολο.
Φυσικά μετράνε μόνο οι νίκες και όχι η διαφορά πόντων σε κάθε παιχνίδι.
Κρίσιμο θα είναι το επόμενο παιχνίδι με τον γηπεδούχο τότε ΑΟΣ να πρέπει να ανατρέψει την εις βάρος του ψυχολογία και να κάνει το 1-1 .Διαφορετικά με 0-2 ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ΚΑΟΔ-ΕΘΝΙΚΟΣ. 
Και σε αυτό όπως και στα υπόλοιπα ο γηπεδούχος έκανε επίδειξη δύναμης  κερδίζοντας με  71-54. Το κρίσιμο σημείο ήταν η δύναμη και η εμπειρία στην ρακέτα που έχει ο ΚΑΟΔ. Δεύτερη ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 13/05/18 αυτό το παιχνίδι
(τα υπόλοιπα 12/05/18 -06,00μμ) .
Τέλος στο τελευταίο παιχνίδι ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 
Νικητής ο γηπεδούχος Πανσερ/κος με  61-50 . Αφήνει ανοιχτά πολλά τόσο το χαμηλό σκορ όσο και η μικρή σχετικά με τα υπόλοιπα παιχνίδια διαφορά. Στο δεύτερο παιχνίδι στην Κομοτηνή η ομάδα των φοιτητών έχει την ευκαιρία να κάνει το 1-1. Το ξύπνημα μπορεί να μην έγινε όπως πρέπει αλλά υπάρχουν σημάδια αγωνιστικής αλλαγής στην ομάδα των φοιτητών. Θα ήταν άδικο η φετινή χρονιά θα χαθεί έτσι στα γρήγορα.

Για να είμαι δίκαιος τα αποτελέσματα αντλήθηκαν από το kavalasports.