Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Τρίτο φιλικό γι τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ και δεύτερη νίκη   σε τρία παιχνίδια.
Σήμερα η ομάδα των Παπαδόπουλου-Μουρβάκη κινήθηκε σε διαφορετικό μοτίβο μιας και είχεπερισσότερες επιλογές στην θέση ένα.
Βαζαίος και Τσίλογλου μαζί με τους Οικονόμου και Ανθή  έδωσαν περισσότερες λύσεις σε άμυνα και επίθεση και σαφώς η οργάνωση του παιχνιδιού ήταν σε καλύτερο επίπεδο από το προηγούμενο παιχνίδι.
 Λιγότερα λάθη   στο κατέβασμα και σίγουρα οι Ψάλτου και Σταμπουλής είχαν περισσότερο να παίξουν με την φυσική τους θέση. Σήμερα οι προπονητές είχαν την πολυτέλεια να δοκιμάσουν περισσότερα να δούνε το σύνολο των παικτών σε τι κατάσταση είναι.
Απέναντι μια νεανική ομάδα που έτρεχε σε όλο το γήπεδο πίεζε είχε καλές κινήσεις σούταρε πολλές φορές αλλά στην ρακέτα οι επιλογές του προπονητή της Γ.ΚΑΝΔΥΛΗ ήταν ελάχιστες. Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα η ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ έδειξε καλά σημεία κρατούσε διαφορ΄στο σκορ και μόνο στο πρώτο  μέρος του 3ου δεκαλέπτου έπαθε ένα μικρό μπλακ άουτ που έδωσε την ευκαιρία στον ΕΘΝΙΚΟ να μειώσει στους 6 πόντους. Γρήγορα βελτίωσε την εικόνα της η ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και ξαναπήρε διαφορά 10 πόντων την οποία διεύρυνε στο τέλος.
Τελικό σκορ  44-61















Κατάσκοποι από τις μακρινές ΦΕΡΡΕΣ έδωσαν το παρών για να δούνε την δυνατότητα των αυριωνών τους αντιπάλων ΕΘΝΙΚΟΥ και  ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.
Αύριο το φιλικό ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΦΕΡΡΕΣ



Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ...................

    Η καλή αγωνιστική εικόνα και βέβαια το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας σίγουρα τόνωσαν το θετικό κλίμα που υπάρχει στην ανδρική ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.
Και αυτό ήταν κάτι παραπάνω τόσο από την διάθεση παικτών προπονητών  όσο και από τις συνεχείς κινήσεις βελτίωσής που κάνει η διοίκηση της ακαδημίας.
Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τόνισε πως η ομάδα έβγαλε ένα πείσμα στα τελευταία λεπτά  είχαν  διάθεση οι παίκτες να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν και το έδειξαν.
Είμαστε σε καλό στάδιο σε κάθε επίπεδο και σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα υπάρχει συνεχής βελτίωση . Αν βρεθεί και λύση εκεί που πονάμε σίγουρα το μέλλον θα είναι καλύτερο.
                                                                                                                                                       Στην λογική βελτιωνόμαστε σε κάθε επίπεδο αγωνιστικό οργανωτικό και είμαστε δίπλα σε παίκτες και προπονητές η διοίκηση της ακαδημίας προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση βελτίωσης του αγωνιστικού επίπεδου της ομάδας.
Από σήμερα και όποτε χρειαστεί θα έχει την εθελοντική βοήθεια* ενός ανθρώπου που ξέρει καλά τον χώρο και δεν είναι άλλος από τον
 Κο Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
            Είχαμε μια μικρή κουβέντα κυρίως για το πως κρίνει το όλο εγχείρημα στο κομμάτι της οργάνωσης ΄και τόνισε : " Είναι πολύ σημαντικό  που γίνονται τέτοιες ομαδικές προσπάθειες, έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό οργανωτικό επίπεδο και μακάρι να γίνουν οδηγός για τους υπόλοιπους. Μόνο έτσι θα υπάρξει άνθηση στον χώρο"
                Είναι μικρό το χρονικό διάστημα από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την δημιουργία την στελέχωσή της με παίκτες από τον ΜΑΡΤΙΟ μέχρι τώρα είναι 5 και κάτι μήνες και οργανωτικά η δουλειά που έγινε είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο με την τάση για συνεχή βελτίωση έτσι ώστε σιγά σιγά ο καθένας να ξέρει τι πρέπει να κάνει και γιατί. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να υπάρξει ένα είδος αυτοματισμού ,  του ρόλου που θα διαδραματίζει ο  κάθε ένας. Και όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της διοίκησης από τον πρόεδρο μέχρι τα μέλη έριξαν πολύ δουλειά και συνάμα πολύ ξενύχτι όλο αυτό το διάστημα  αλλά η ανταμοιβή τους είναι η προπόνηση των μικρών η διάθεση που δείχνουν που σίγουρα τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι αύριο η ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ στις 05,00 στην ΑΛΕΞ/ΛΗ.  Ενώ ετοιμάζεται και για το τουρνουά  που έρχεται.
Ταυτόχρονα γίνεται αναζήτηση άσσου σημείο που έχει εμφανή αδυναμία η ομάδα στα δύο παιχνίδια  που έδωσε.
Είναι παρήγορο σε τέτοιους δύσκολους καιρούς να υπάρχει όρεξη και διάθεση για προσφορά από μπασκετικούς ανθρώπους και τα αποτελέσματα είναι συγκρίσιμα .
Με απλά λόγια αυτή η κίνηση πέρα από το ότι έβαλε στο προσκήνιο άλλη μία ακαδημία-ομάδα που δείχνει αξιομνημόνευτη οργάνωση δείχνει εκ των πραγμάτων και στους υπόλοιπους τι πρέπει να κάνουν .
              Σπρώχνει  τα πράγματα να γίνουν καλύτερα και γίνονται και σίγουρα κερδισμένο σε βάθος χρόνου θα είναι το μπάσκετ αρκεί τα μυαλά όλων να είναι προσγειωμένα .

Δεν ξέρω εάν κάποιοι θα το πάρουν ως λιβάνισμα το άρθρο. 
Απλά να θυμίσω στα 9-10  χρόνια  που πέρασαν έγιναν πολλές μα πολλές παρουσιάσεις και προβολές προσπαθειών στο μέτρο του δυνατού όχι μόνο στην πόλη αλλά στην ευρύτερη περιφέρεια. Σκοπός ήταν και είναι κάθε καλή προσπάθεια να βρίσκει χώρο και ανταμοιβή  χωρίς ωραιοποιήσεις . Τουλάχιστον στον τομέα αυτό έχω να προβάλω λόγο και έργο και θα πρέπει όλοι μα όλοι να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και κάθε νέα κίνηση άσχετα εάν πιστεύουμε ότι μπορεί να πειράξει κεκτημένα με θετικό τρόπο. Ο  ανταγωνισμός σε σπρώχνει . Εάν θέλεις μπορείς να μείνεις εκεί που είσαι και να περιμένεις σαν σταματημένο  ρολόι να δείξει δύο μόνο φορές στις 24 ΄΄ωρες την σωστή ή διαλέγεις τον δύσκολο δρόμο να τρέξεις να προλάβεις να μπεις μπροστά κλπ κλπ. Και χαίρομαι γιατί βλέπω πως αυτό το δρόμο ακολουθούν .

* Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Χ"Νικολάου με τον συμβουλευτικό ρόλο τους τόσο στις μικρές ηλικίες όσο και στα αγωνιστικά τμήματα . Η συσσωρευμένη εμπειρία του είναι πολύτιμη  . Δεν αρκεί να είσαι καλός προπονητής κυρίως στις μικρές ηλικίες το πιό σημαντικό είναι να είσαι και παιδαγωγός . Εκεί είναι που υπάρχει ένα έλλειμμα στις ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΚΑΡΟΙ 3χ3





3x3 metron basketball by ΙΚΑΡΟΙ
Tο Σαββάτο  24 Σεπτεμβρίου, στις 09:00 στην Βιομηχανική περιοχή Σερρών (Λευκώνας – Εγκαταστάσεις Metron) οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ και η εταιρία  Metron συνδιοργανώνουν Τουρνουά 3Χ3.
Το Τουρνουά έχει κοινωνικό χαρακτήρα, αφού σκοπός του είναι να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σερρών (προαιρετικά όποιος συμμετέχει στο Τουρνουά θα προσφέρει 1 ευρώ).
Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας, που είναι γεννημένα από το 2005 έως και το 2010 (μαθητές Δημοτικού), παιδιά των υπαλλήλων της Εταιρίας Metron,  καθώς και ενήλικες (γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας και υπάλληλοι της Εταιρίας Metron).

Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά του Τουρνουά, ενώ στους νικητές θα δοθούν μετάλλια και δώρα

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ...........


-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ-ΚΟΥΜΠΑΝΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-
ΠΑΛΑΚΗΣ-ΛΙΒΗΣΙΑΝΟΣ--.ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ
Σας λένε τίποτα τα ονόματα γιατί κάποτε ήταν συμπαίκτες όλοι. Τώρα η πρώτη σειρά αγωνίζεται στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ και η δεύτερη στην ΑΕΚ.



 Την ευκαιρία  να δούνε  ένα δυνατό φιλικό μεταξύ της ΑΕΚ  και της νέας ομάδας του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥείχαν την ευκαιρία οι φίλαθλοι της Κομοτηνής  σήμερα  14/09/2016.
Διαφορετικές κατηγορίες  διαφορετικοί στόχοι  και σίγουρα διαφορετικό υλικό .
Με πολλές προσθήκες στην ΑΕΚ  που την καθιστούν μια εντελώς διαφορετική ομάδα από τη προηγούμενη χρονιά  με υλικό που μπορεί να σταθεί σε κάθε παιχνίδι με πάρα πολλές επιλογές σε κάθε θέση μόνο που ήταν εμφανές πως χρειάζεται αρκετή δουλειά για να δέσει το υλικό αυτό και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Φέτος μπορεί να παρατάξει μέχρι και 4εις ψηλούς σε αντίθεση με πέρσι που έκανε τη δουλειά ο Γ.Κουτσοβασίλης . Έχει περιφέρεια και μπορεί να πιέσει  σε όλο το γήπεδο χωρίς  πρόβλημα  γιατί το υλικό στον πάγκο μπορεί να σταθεί στο ύψος του. Μένει μόνο όπως έγραψα να δέσει το υλικό να φτιάξει  το γλυκό και σίγουρα  τα αποτελέσματα θα είναι θετικότατα.
Από την άλλη μια νέα ομάδα που έκανε μόλις το δεύτερό της φιλικό και σίγουρα έδειξε πολλά θετικά αλλά και που πονάει.
Και πονάει πολύ  στον άσσο. 
Μα πολύ......  και αν βρεθεί λύση  τότε σίγουρα η πορεία της ομάδας θα είναι πολύ καλή.  Και μόνο η παρουσία του Μίλαν Ψάλτου  που ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα. Η φοβερή  ενέργεια που βγάζει ο Κουμπάνης να θυμίζει τον αεικίνητο Μαικ της πρώτης χρονιάς   που πάλευε σε κάθε φάση και ο σύνθετος ρόλος του Σταμπουλή έδειξαν πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον  .Έχει επιλογές στην ρακέτα καλές κινήσεις  έδειξε στοιχεία ομαδικού πνεύματος  τολμάει το  ελεύθερο σουτ  μπορεί στα δύσκολα να συμμαζέψει  τις απώλειες και γενικά έδειξε μια σαφέστατη βελτίωση  από το πρώτο παιχνίδι με τον ΑΣΤΕΡΑ.Και  τα υπόλοιπα παιδιά έδειξαν πως η δουλειά της προετοιμασίας θα φαίνεται όλο και περισσότερο  στα φιλικά παιχνίδι που έρχονται και στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Για την ιστορία κέρδισε το Λευκό αλογάκι.





























 
 

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ -ΑΣΠΙΔΑ

Εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ  με αντίπαλο τον Ολυμπιακό  Βόλου  στις 18/9/16. 
Δυνατό ξεκίνημα  για την ΑΣΠΙΔΑ  που φέτος πιστεύει με τις κατάλληλες κινήσεις που έκανε να παραμείνει στην κατηγορία.
 Η αποχώρηση της αρχηγού επιτάχυνε τις διαδικασίες αναπλήρωσης 


Την ίδια στιγμή  η Νίκη Βόλου  αποφάσισε να μην πάρει μέρος  στο πρωτάθλημα  της Α2 Γυναικών και την θέση της παίρνει η ομάδα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ .

Ανακοίνωση του ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Στην Α2 εθνική κατηγορία οι γυναίκες του Πιερικού Αρχέλαου!

Η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου εξασφάλισε την άνοδό της στην Α2
εθνική κατηγορία γυναικών.

Ο Πιερικός Αρχέλαος είχε τερματίσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος
ΕΚΑΣΚΕΜ και είχε στεφθεί πρωταθλήτρια ομάδα κεντρικής
Μακεδονίας.Συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου όπου σημείωσε καταπληκτική
παρουσία που οφείλονταν στην προσπάθεια των κοριτσιών,που αν και
ηλικιακά μικρότερες από τις αντιπάλους υπερέβαλαν εαυτόν,και στη
μεθοδικότητα της προπονήτριας,Τασούλας Τσιρογιάννη.

Ωστόσο δεν κατόρθωσε να φθάσει τότε στην πρόκριση,γεγονός που επετεύχθη
τώρα χάρη στην απόφαση της Νίκης Βόλου να μη μετέχει στο πρωτάθλημα της
εν λόγω κατηγορίας.

Φυσικά η αιφνίδια απόφαση της ομάδας του Βόλου χαροποίησε τους ιθύνοντες
του Πιερικού Αρχέλαου καθώς θα είναι το δεύτερο τμήμα του συλλόγου που
μετέχει στις εθνικές κατηγορίες(το ανδρικό τμήμα αγωνίζεται στη β΄
εθνική κατηγορία).Υπάρχουν βέβαια αντικειμενικές δυσκολίες λόγω της
στενότητας χρόνου αλλά η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει ότι
χρειαστεί ώστε η γυναικεία ομάδα να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία σε όλη
τη διάρκεια της χρονιάς.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ ΦΙΛΙΚΑ 09-11/09/2016

Την η  ΑΣΠΙΔΑ  Κυριακή  αντιμετώπισε  την ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ την οποία κέρδισε  σχετικά εύκολα  (με απουσίες η ΑΣΠΙΔΑ) με  66-54.
Το πιο σημαντικό  παιχνίδι ήταν με την  ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ  για τους παρακάτω  λόγους.
Πρώτα μερικές εξηγήσεις. Μάλλον αύριο  θα είναι γνωστό  εάν η ΕΝΩΣΗ  θα παίξει  στην Α2   ή στην Α1. Στην δεύτερη περίπτωση  αλλάζει όλο το πλάνο  γιατί θα πρέπει να βρεθούν ελεύθεροι παίκτες  και η λύση φυσικά είναι η προσθήκη 4-5  αμερικάνων .
Στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστεί συμπλήρωμα  με ένα 4ρο πεντάρι και θα πορευθεί  ανάλογα.
Και το ανάλογα σύνφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα σημαίνει θα παλέψει με νύχια και με δόντια  για την παραονή της στην Α2.
Από την μια έχουμε μια ομάδα που δεν ξέρει που θα πατήσει τελικά και από την άλλη μια ομάδα την ΑΣΠΙΔΑ  που ξέρει από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής τι θέλει να κάνει στην ΒΈθνική κατηγορία.  Είναι πια σαφές ότι η ομάδα της  ΑΣΠΙΔΑΣ  αν μη τι άλλο θέλει να  είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το μεταξύ τους παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ντέρμπι κορυφής  στην Β΄Εθνική. Η ΑΣΠΙΔΑ  δείχνει δυνατή  και έτοιμη για τα δύσκολα και από την άλλη η ΕΝΩΣΗ  σε καμία περίπτωση δεν δείχνει να είναι η ομάδα που θα μπορεί να σταθεί  εύκολα στην Α2.
Πιο  ομαδα η ΑΣΠΙΔΑ  θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι (έχασε στην παράταση με 84-88)  στα τλευταία 2,7  δεύτερα  όταν το σκορ ήταν 80-81  με τις δύο βολές του Γ.ΑΣΗΜΑΚΗ.
Ευστόχησε στην  δεύτερη και οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση.
Πάντως  ο ΑΣΗΜΑΚΗΣ  ήταν αυτός που έδωσε  άλλο αέρα στην ομάδα  με τους πολλαπλούς ρόλους  που είχε.
Παίκτης πολυεργαλείο  ξέρει που πατά και τι χρειάζεται να κάνει ανα πάσα στιγμή στο παρκέ. Πρόσφερε θέαμα και ουσία στο παιχνίδι της ΑΣΠΙΔΑΣ. Μαζί του πολύτιμα εργαλεία φάνηκαν πως είναι οι ΤΣΙΑΒΕΣ  και ΜΑΝΔΑΛΑΚΗΣ. από τις νέες προσθήκες στον κορμό της ομάδας.  Απουσίαζε ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ  ενώ ο αρχηγός  όσο περνάει ο καιρός δείχνει πως η πείρα του είναι πολύτιμη για την ομάδα. Μεγάλη συμμετοχή  πήρε ο ΔΟΥΚΑΣ ΓΡΟΥΔΟΣ  που έδωσε  ταχύτητα  στην ομάδα  .
Φαίνεται ότι η μεγάλη πορεία μετά τον τραυματισμό του έλαβε τέλος και σίγουρα θα είναι εργαλείο για τον προπονητή του.
 Σαν ομάδα  στηρίχθηκε περισσότερο στις νέες προσθήκες και είναι γεγονός  έδειξε έτσι άλλο πρόσωπο. Ήταν  μια ομάδα  που μπορεί να σταθεί στα δύσκολα να ανατρέπει σκορ  να έχει επιλογές  ανα πάσα στιγμή  και προπάντω άφησε  καλές εντυπώσεις για τα δύσκολα που ακολουθούν.
Το βάρος  λόγω απουσιών (Κουτσογιάννης )  δόθηκε  εκτός ρακέτας  επιθετικά .
Και με πολλαπλές καλύψεις στην αντιμετώπιση  των ψηλών της ΕΝΩΣΗΣ στην άμυνα.  Είχε ταχύτητα ρυθμό  πλην ελαχίστων χρονικών περιόδων και μία από αυτές ήταν στο τρίτο δεκάλεπτο όταν είδε τη διαφορά των εννέα πόντων να χάνεται   και με ένα 12-0  να βρίσκεται πίσω τρεις πόντους. Εκεί λιετούργησε υπέροχα  σαν σύνολο βρήκε λύσεις  και έβαλε τα δύσκολα και πάλι στην ΕΝΩΣΗ.  Να σημειώσω ότι το λογικό που περιμένεις από ένα φιλικό μεταξύ ομάδων διαφορετικής  κατηγορίας είναι η πρώτη  να παίζει πιο εγκεφαλικά  και η δεύτερη  στην περίπτωση η ΑΣΠ[ΙΔΑ  (μικρότερη κατηγορία)  να έχει δευτε΄ρεύοντα  ρόλο να προσπαθεί να πιέζει  για να είναι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό δεν το είδαμε αντίθετα τον πρώτο ρόλο τον είχε η ΑΣΠΙΔΑ   και μόνο με δικά της αγωνιστικά λάθη επέτρεπε  στην ΕΝΩΣΗ  να είναι στο παιχνίδι.
Για την ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ  όλα είναι στο αέρα και το μόνο σίγουρο ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της.  Έχει πλούσιο υλικό  παίκτες νέους σε ηλικία με όρεξη  αλλά ακόμη μοιάζει ασύνδετη  . Δεν έβλεπες  στο παιχνίδι της  αρμονία  και αυτό γιατί υπήρχε σαφέσταση έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των παικτών. Το δέσιμο μεταξύ τους να μάθει ό ένας τα χνώτα του άλλου μάλλον έχει δρόμο  ακόμη.
Το τόνισε πολλές φορές και ο προπονητής της όταν αναγκ΄στηκε πολλές φορές να βάλει τις φωνές  για  να το τονίσει. Τις στιγμές  που δινόταν λύση  στο πρόβλημα αυτό η ομάδα έπαιρνε μπροστά  και έπαιζε  διαφορετικά έδινε λύσεις επιθετικές και κυρίως είχε καλή άμυνα  που είναι η μεγάλη αδυναμία της.
Σαν συμπέρασμα  θα έλεγα ότι είχαμε δύο ομάδες ανταγωνιστικές  που όμως μόνο μία ήξερα εκ των συνθηκών τι ήθελε μέσα στο γήπεδο.

Ας περιμένουμε για μια ακόμη φορά  να δωθεί λύση  στο ποιοί και που θα παίξουν στα πρωταθλήματα που ξεκινούν  με την ευχή  η ομάδα της γειτονικής πόλης  να παίξει εκεί που θέλει με ότι συνεπάγεται αυτό. Θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τα νέα παιδιά (ΜΑΝΑΚΑΣ )  να πάρουν γεύση από μεγάλα σαλόνια  και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.  Ο Γ.ΝΑΝΑΚΑΣ  πήρε χρόνο σημείωσε 9  πόντους  αλλά  είναι ξεκάθαρο πως ο ρόλος που του έχει ανατεθεί  είναι δύσκολος . Ταιριάζει περισσότερο η θέση 3  στον Γ.Μ  παρά  αυτή που προσπαθεί να του δώσει ο προπονητής του.  Δεν έπαιξε ο Σ.Κουμλέλης  λόγω τραυματισμού.

Καλή πορεί σε όλους.