Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ο Μήτσος στην ΕΘΝΙΚΗ παίδων.

Δικαίωση στις προσπάθειες τις δικές του αλλά και των υπολοίπων της οικογενείας του είναι η παρουσία στα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής παίδων του δικού μας Μήτσου Ερμείδη. Η κλήση του στην Εθνική θα πρέπει να φούσκωσε ακόμη περισσότερο τα στήθη του Θοδωρα και της Λιάνας.
Δεν είναι λίγο  να παίρνεις τα μάτια σου να αλλάζεις πόλη και δουλειά (στημένη) μόνο και μόνο γιατί πιστεύεις στην αξία των παιδιών σου την ίδια στιγμή που γνωστοί "Γνώστες"  του αθλήματος είχαν βγάλει τα συμπεράσματά τους   για την αξία ή μη των αδελφών Ερμείδη. Δικαίωση στο έπακρο .
Τώρα πια θα μπορούμε να λέμε πως κάποτε πως  είχαμε την ευκαιρία μα γνωρίσουμε τους ΑΦΟΊ ΕΡΜΕΙΔΗ όταν ήταν μικροί  .

Ευτυχώς  έφυγαν από την πόλη  και ευτυχώς δεν έχω κοντή μνήμη.

Ο ΧΑΡΗΣ στον ΓΣΕ.

Μπορεί το καλοκαίρι να  χρειαζόμαστε χαλαρότητα και να μην υπάρχουν νέα αλλά φαίνεται ότι εκεί στον ΓΣΕ  βλέπουν με άλλο μάτι την κατάσταση.
Δεν φτάνει που είναι ήδη μια πολύ πλήρης ομάδα για τοπικό πρωτάθλημα αποφάσισαν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο. Και βάζουν φωτιά  στον Νομό Καβάλας.
Όποιος μπορεί να δώσει εξηγήσεις στην τελευταία σπουδαία μεταγραφή του ΓΣΕ που είναι ο δικός Χάρης  Βοιβοτόπουλος  ας το κάνει.
Παίκτης με εμπειρίες σε Α2  με σπουδαίες χρονιές τα τελευταία χρόνια σε ομάδες  Β΄ Εθνικής  αποφάσισε φέτος να παίξει  σε τοπικό πρωτάθλημα (ΕΚΑΣΑΜΑΘ).
Η σχέση που έχει με τον Β.Μουλάκη     φαίνεται ότι είναι άριστη αλλά φτάνει μόνο αυτό?
Φαίνεται  πάλι πως ο ΓΣΕ  θέλει με κάθε τρόπο την άνοδο και οι κινήσεις ενίσχυσης των υπολοίπων ομάδων βλέπε ΑΠΟΛΛΩΝ τον ανάγκασαν να προχωρήσει  ακόμη περισσότερο.
Παίκτες επιπέδου  σαν τον ΧΑΡΗ  είναι πολυτέλεια στην κατηγορία και ακόμη περισσότερο κίνητρο προσέλκυσης θεατών αλλά στοιχίζει ο Χάρης και ο κάθε Χάρης. Την ίδια στιγμή  που ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ παλεύει να βρει παίκτη ρακέτας  και δεν μπορεί να το καταφέρει έρχεται ο ΓΣΕ  και κάνει αυτή τη κίνηση. Βγάλτε συμπερασμα.
Μια από τα ίδια οι δύο ομάδες της ΚΑΒΑΛΑΣ στην Γ΄Εθνική που προσπαθούν να κλείσουν το ρόστερ τους και πάσχουν υπερβολικά στην ρακέτα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι σε καλύτερη κατάσταση ενώ στην ΣΑΝΤΑ  η φυγή του ΚΟΥΜΛΕΛΗ που ήρθε  σαν συνέχεια  αυτής του ΜΑΝΑΚΑ (και οι δύο  στην ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ)  συν αυτές των ΧΑΡΙΖΑΝΗ και  ΣΟΥΛΙΔΗ που αποδυνάμωσαν την ρακέτα της.
Βλέπετε μια ομάδα στο τοπικό  να κάνει κινήσεις  επιπέδου Β΄Εθνικής  και αυτές της Γ΄ κατηγορίας να προσπαθούν να μαζέψουν υλικό  .  Υπάρχει για φέτος  το εξής  Μοτό....Όλοι φέτος Γ΄ΕΘνική  υπάρχουν πολλές ομάδες................
Αναφέρθηκα στον Γ.Μανάκα που είναι πια μέλος της ομάδας στην Α2  Ενωση Καβάλας.
Είναι ένα σκαλοπάτι για τον μικρό  μια ευκαιρία να δείξει αυτό που μπορεί και πιστεύω ότι την κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί θα την αξιοποιήσει. Καλή πορεία Γιώργο.
Στον ΑΣΤΕΡΑ  που ξεκινάνε στις 18-20/8/16  την προετοιμασία  νιώθουν καλύτερα με την εξέλιξη του θέματος Αθανασιάδη.Αν όλα πάνε καλά  τότε πιστεύουν σε μια καλή παρουσία  στην κατηγορία.