Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

24η βαθμολογία & 25η πρόγραμμα


Η 24η αγωνιστική σχεδόν περατώθηκε και η 25η έρχεται. Ένας μικρός χαμός συμβαίνει και υπάρχουν διευθύνσεις και ονόματα. Περιμένετε λίγο ακόμα, και με το πρωτάθλημα να φτάνει προς το τέλος, θα ακολουθήσει ανασκόπηση του δεύτερου γύρου(όπως έγινε και στον Α')  και θα έχει πολύ ζουμί.


Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 76-49

Κάπως βαρύ τουλάχιστον για δύο δεκάλεπτα έπεσε το πασχαλινό αρνί στους παίκτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.
Άλλαξε εικόνα στα επόμενα δύο και πήρε μια εύκολη νίκη με 76-49.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ που σε καμία περίπτωση δεν έχει το υλικό του αντιπάλου (ρακέτα) κατάφερε  και έβαλε δύσκολα στον πρωτοπόρο του ομίλου.
Ισοπαλία στο πρώτο δεκάλεπτο 13-13  μπροστά στο δεύτερο 29-32 (16-19).Στο τρίτο δεκάλεπτο φάνηκε η αδυναμία που έχει στους ψηλούς και βρέθηκε από το συν 3  στο μείον9 στην λήξη του τρίτου δεκαλέπτου 51-42. Παρότι είχε χάσει την διαφορά και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν σημαίνει ότι δεν πάλεψε. Τα τρίποντα που σημείωσε τον κράτησαν εν μέρει ζωντανό κάτι που δεν κατάφερε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Σε αυτό το δεκάλεπτο ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έπαιξε όπως ξέρει και καθάρισε το παιχνίδι. Προβλημάτισε ο γηπεδούχος με τα πολλά λάθη τις βιαστικές επιλογές στην επίθεση.Είπαμε μετά από διακοπή πάντα υπάρχει θέμα .Για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ μένουν δύο τυπικά παιχνίδια με ΑΙΑΝΤΑ εκτός και ΘΥΕΛΛΑ εντός και μετά θα περιμένει τον αντίπαλό του για την τετράδα. Για τον ΕΘΝΙΚΟ όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι εντός με ΦΙΛΙΑ και να περιμένει ήττα του ΑΙΑΝΤΑ από τον σημερινό του αντίπαλο ΛΕΥΚΙΠΠΟ και η τετράδα είναι δική του.








Πανελλήνιο Εφήβων 1ος σκόρερ ο Απαζίδης.

Μπράβο στον Απαζίδη που κατάφερε να βγει πρώτο σκόρερ με την ομάδα του ΓΣΕ στο πανελλήνιο εφήβων. Ο ΓΣΕ τερμάτισε 5ος .Στην καλύτερη πεντάδα μαζί με τον Απαζίδη βρέθηκε ο Βαλάντης Κουρτίδης και ο Χ,Σαρδαμάνης .Τρία παιδιά από την περιοχή μας σημαίνει πολλά. Ας δούμε επιτέλους την αξιοποίηση αυτών των ταλέντων και όσων ερχονται στην συνέχεια.
διαβάστε περισσότερα. ΕΔΩ
Πηγή.http://kavala-sports.gr