Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ...ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ...


Ο Λεύκιππος Ξάνθης προχωρά σε μία πολύ σημαντική εκδήλωση, στη διοργάνωση ενός διεθνούς Basketball Camp με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, της Partizan και της Anadolu Efes. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να φέρει πιο κοντά τα παιδιά διαφορετικών περιοχών και χωρών, να μοιραστούν τις κουλτούρες τους, μπασκετικές και μη. Περίπου 100 παιδιά γεννημένα το 2002 και το 2003 θα λάβουν μέρος, στο διάστημα 3-6 Ιανουαρίου, στο κλειστό «Φίλιππος Αμοιρίδης». 












Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Β΄ και Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 10/12/2017

 Δύσκολος όμιλος  ο 2ος  σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία  αυτή της Β΄Εθνικής  με πολύ καλές ομάδες και πολλούς διεκδικητές για τις θέσεις ανόδου.  Ανατροπές και πολλές ομάδες να παλεύουν για την άνοδο. Η ΑΣΠΙΔΑ δεν μπόρεσε να κερδίσει την Καβάλα  και μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής  έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. 
Στην  Γ΄εθνική και στον 2ο  όμιλο  ο ΓΣΕ  κρατάει γερά την πρώτη θέση. Προβληματισμός για ΓΑΣ  για την κακή εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών. Τεράστια η προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ  και μακάρι να τα καταφέρει.


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ απο ST.PAN

Τελειώσαμε και με την 10η αγωνιστική και βαδίζουμε στις διακοπές των Χριστουγέννων με γοργό ρυθμό. Χωρίς εκπλήξεις και με ένα ντέρμπι που αποδείχθηκε παράσταση για ένα ρόλο.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Την πρώτη του νίκη πήρε ο ΗΡΑΚΛΗΣ με αντίπαλο το ΣΟΥΦΛΙ σε ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη .
Πολύ καθοριστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη πέτυχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ μέσα στην ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ. Κέρδισε την ΦΙΛΙΑ 66-76 και συνεχίζει το καλό του σερί κάτι που όπως όλα δείχνουν θα του επιτρέψει να καταλάβει μία θέση (3-4) στην τετράδα.
Για αυτές τις δύο θέσεις ηχηρό παρών συνεχίζει να δίνει ο ΑΙΑΝΤΑΣ που κέρδισε όπως αναμενόταν άνετα τον ΑΟΚ με  47-69 .