Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Τέλος και με βούλα.

Έγινε και το τυπικό και έκλεισε η συμφωνία απορόφησης της ΞΑΝΘΗΣ από τον Κόροιβο  και όλοι τώρα θα πρέπει να είμαστε μές τη τρελή χαρά γιατί η περιοχή της Αμαλιάδας θα γίνει  ή μάλλον θα προσπαθήσει για δεύτερη φορά να γίνει μπασκετομάνα μετά το ατυχές πείραμα με τον Ιωνικό.
Έτσι οι ομάδες του κέντρου δεν θα έχουν πολλά σουρτα φέρτα και για μια ακόμη φορά η αποκέντρωση του μπάσκετ θα πάρει σάρκα και οστά . 
Μπορεί να  ήθελε πολύ ο πρόεδρος να δώσει την ομάδα στην ΕΑΠ που είναι και πατρίδα του αλλά βλέπετε κράτησε τον λόγο του και μπροστά στο δέος που λέγεται Κογκαλίδης συμφώνησε να δώσει την ομάδα στην Αμαλιάδα .
Μια ερώτηση μόνο άσχετη με το παζάρι που έγινε.
Αλήθεια την επιχορήγηση την παίρνουν οι ομάδες οι Α.Σ για την συντήρηση των ακαδημιών τους ??

Ποιός μπορεί να απαντήσει σ' αυτό.Περιμένω κάποια σοβαρή ενημέρωση γιατί έχει ψωμί το πράμα τις δύσκολες εποχές που περνάμε. Όχι τίποτα άλλο γιατί χορτάσαμε από τζάμπα μάγκες και ενημερωτές ............

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Υπάρχει Θέμα..............

Μπορεί ομάδα στην Α2 να μην έχουμε αλλά ενδιαφέρον για το τι γίνεται έχουμε μπόλικο.
Βλέπετε  η σχέση που απέκτησα με παίκτες παράγοντες προπονητές δεν είναι στο επίπεδο μιας απλής κουβέντας αλλά πολλές φορές  το έχει ξεπεράσει.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Έδωσαν τα χέρια Κόροιβος - Ξάνθη.

Από το site ilia sport

ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αμετάκλητα στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ θα αγωνιστεί φέτος ο Κόροιβος,
καθώς σήμερα το απόγευμα υπεγράφησαν τα συμφωνητικά απορρόφησης της Ξάνθης.

Εκπρόσωποι των δυο συλλόγων μετά από διαπραγματεύσεις δυο μηνών, που πέρασαν από πολλά στάδια, υπέγραψαν σήμερα τη συμφωνία δίνοντας τέλος στο σίριαλ του καλοκαιριού.
Αμέσως μετά τις υπογραφές μίλησε στην ΕΡΑ Πύργου ο μάνατζερ του Κοροίβου Σάκης Κάτζος, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες κυρίως τις δυο τελευταίες εβδομάδες όταν προσπάθησαν και άλλοι σύλλογοι -με κυριότερο την ΕΑ Πατρών- να απορροφήσουν την Ξάνθη. "Ο Νίκος Νικολόπουλος ήταν δύσκολος διαπραγματευτής αλλά έδειξε ότι έχει "μπέσα" και σέβεται το λόγο του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κάτζος για τον πρόεδρο της Ξάνθης.
Αύριο ο φάκελος της απορρόφησης θα κατατεθεί στην ΕΟΚ και την Δευτέρα θα δοθεί και το "πράσινο φως" από την Ομοσπονδία για την συμμετοχή του Κοροίβου στην Α2 Εθνική. "Το θέμα είναι τυπικό καθώς καθημερινά είμαστε σε επαφή με το νομικό τμήμα της ΕΟΚ" τόνισε ο κ. Κάτζος λέγοντας ότι μόνο σήμερα υπήρξε 5 φορές επικοινωνία με τους νομικούς της Ομοσπονδίας.
Την Πέμπτη οι παράγονες του Κοροίβου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναλύσουν το σκεπτικό τους για το μεγάλο εγχείρημα της Α2 Εθνικής, αλλά και θα αναφερθούν στις διαπραγματεύσεις που έγιναν.
Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας, θα γίνουν οι πρώτες μεταγραφές. Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου.
Μπάμπης Πλάγος

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Τουρνουά Χαλκιδικής.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήρθε η ώρα του τουρνουά  Golden Sunner  στην κατασκήνωση Happy Days.
Ξεκινάει από αύριο Τρίτη 17-08 .
Αρκετές είναι και φέτος οι ακαδημίες που παίρνουν μέρος σε ένα τουρνουά που γίνεται εδώ και τρία χρόνια και κοντεύει να γίνει ένας από τους δυνατούς θεσμούς του καλοκαιριού για τις ομάδες της Β.Ελλάδος μέχρι και την Θεσσαλία . Είναι κοντινές οι αποστάσεις λόγω Εγνατίας λίγο οι τιμές και η επιτυχία είναι δεδομένη.
Για τους αθλητές που θα πάρουν μέρος από την ΞΑΝΘΗ  στο επίσημο σάιτ της ΑΣΠΙΔΑΣ υπάρχει ανακόινωση .

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (13/08/2010)