Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΑ ................

Δύο φιλικά παιχνίδια έγιναν στην Ξάνθη σήμερα Σάββατο 17-09-2011.
Πρώτο μεταξύ των παιδικών ομάδων της πόλης Αρίωνας -Ασπίδα  και το δεύτερο μεταξύ των ανδρικών ομάδων της Ασπίδας και της Χρυσούπολης.













Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Την Τετάρτη 21-09-2011 η συνάντηση

Αλλαγή στο πρόγραμμα .....
Η αυριανή συγκέντρωση για πολλούς λόγους μεταφέρεται την επόμενη Τετάρτη  21-09-2011 στις 5,00μμ στο χώρο όπου έγινε και η συνάντηση με τον Βασιλακόπουλο τον Μάιο.
Λίγο τα παιχνίδια της Εθνικής (αύριο με την Γαλλία) λίγο το ότι ήταν μικρό τελικά το διάστημα για να σταλούν οι επιστολές να γίνει ουσιαστική ενημέρωση και πήρε μετάθεση η ημέρα.
Καλό είναι γιατί υπάρχει αρκετός χρόνος προετοιμασίας όπως πολύ καλή η κίνηση από την πλευρά της Εκασαμαθ (τα καλά να λέγονται) να στείλει μαζί με το φαξ και μια επιστολή ερωτηματολόγιο  όπου μέσα από αυτό μπορούν οι ομάδες να απαντήσουν τι θέλουν για την χρονιά.
Να παραμείνει όπως είναι η κατάσταση και την επόμενη χρονιά να γίνουν δύο όμιλοι στην Α΄
Να αλλάξουν τώρα και να γίνει μία κατηγορία με δύο ομίλους οπότε τέλος η Β΄ .
Πέρα από την δυνατότητα συμμετοχής όποιες ομάδες δεν μπορούν να λάβουν μέρος μπορούν να απαντήσουν με επιστολή.
Στην ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ (άτυπη Γ.Σ) μπορούν να πάρουν τον λόγο όλες οι ομάδες που θα είναι παρών αλλά την απόφαση για τις όποιες αλλαγές θα την πάρει το Δ.Σ.
Την Τετάρτη λοιπόν το ραντεβού.


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

EΒΔΟΜΗ (ΆΠΟΨΗ)

http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_61301_1.asp
Κάνοντας το συνηθισμένο κλικ στον τίτλο θα διαβάσετε το άρθρο του Χ.Κρυσταλλίδη από την εφημερίδα     ."Εβδόμη" της Καβάλας.
Η θέση που παίρνει ο δημοσιογράφος είναι σαφέστατα υπέρ της υπάρχουσας κατάστασης .
Περνάει πολύ εύκολα τα προβλήματα που υπάρχουν και κυρίως το οικονομικό χωρίζοντας αυθαίρετα σε δύο αντίπαλες τις  ομάδες  αυτούς δηλαδή που θέλουν την αλλαγή στο υπάρχον καθεστώς και σε αυτούς που θέλουν να παραμείνει όπως είναι.
Μόνο που κάνει άθελα του λάθη  γιατί μάλλον δεν θα ξέρει πως η πλειοψηφία των ομάδων σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα στην ουσία όλες οι ακαδημίες θέλουν την αλλαγή .
Και δεν περιμένω από έναν επαγγελματία δημοσιογράφο να θέλει έγγραφα με πρωτόκολλο για να δει το αυτονόητο .Με δημοσκοπήσεις ανεβάζουν κυβερνήσεις και πιέζουν πολιτικούς ......