Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΓΑΣ Γενική Συνέλευση.

ΓΑΣ Κομοτηνή
Γενική συνέλευση   στις 18-06-12 για να συζητηθούν όλα τα προβλήματα του Συλλόγου.
Σύμφωνα με το άρθρο είναι ίσως η πιο κρίσιμη Γ.Σ του συλλόγου.
Είναι δύσκολοι καιροί αλλά εδώ θα φανεί ποιοί αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να βοηθήσουν.
Καλή επιτυχία.
Διαβάστε: http://gaskomothnh.blogspot.gr/2012/06/18-06-2012.html

ΕΝΩΣΗ CAMP...

Τελείωσε το camp της Ένωσης.
Διαβάστε:http://kavalabasket.blogspot.gr/2012/06/6-basketball-camp.html

3Χ3 ΑΙΑΝΤΑΣ

Μια ακόμη διοργάνωση 3χ3 στην περιοχή μας.
Αυτή τη φορά του Αίαντα Κομοτηνής.
Διαβάστε:http://aiaskomotinis.blogspot.gr/2012/06/1-3-on-3.html

AΣΠΙΔΑ .....


Παλατάκι το "ASPIDA ARENA "
Ένα δύσκολο διήμερο για τους ανθρώπους της Ασπίδας την Παρασκευή και το Σάββατο .
3Χ3 για μικρούς φιλικά με τον ΠΑΟΚ  και ένα διεθνές φιλικό με την γνωστή ομάδα του ΖΛΑΤΟΓΚΡΑΝΤ.
Και το κερασάκι στην τουρτα η γιορτή κλεισίματος της χρονιάς με βραβεύσεις παρουσιάσεις απολογισμό χρονιάς κλπ.
Υπάρχει πολύ πλούσιο υλικό και ελάχιστο από αυτό θα αναρτηθεί.
Όλες οι υπόλοιπες θα δωθούν στους ανθρώπους της Ασπίδας και ας πράξουν ότι θέλουν.


Ένα ευχαριστώ στην καλή συνάδελφο
Α.Ν για την φωτογραφική μηχανή.



Φιλικό με τον ΠΑΟΚ

















3Χ3  Π.Σ














































































ΓΙΟΡΤΗ

 Τι γράφει?????(Αποστόλου Άλκης)
 Πρωταθλητές Β΄
 Και οι μεγάλοι βραβεύουν τους μικρούς.
 Η ΝΕΦΕΛΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΑ
Όλοι στο παρκέ.



2οι  στο Παιδικό.

 Και το καθιερωμένο ΕΕΕ ΟΠ

















Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΓΑΣ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου για 8η συνεχόμενη χρονιά η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου των ακαδημιών του ΓΑΣ Κομοτηνή. Η εκδήλωση έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, με τον Πασχάλη Αθανασίου εκπροσωπώντας την διοίκηση σαν υπεύθυνος ακαδημιών να καλωσορίζει τους αθλητές και τους γονείς τους και στη συνεχεία να κάνει έναν μικρό απολογισμό της φετινής χρονιάς, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του κύλησε πολύ πιο εύκολα από ότι ο ίδιος είχε εκτιμήσει αρχικά. Στη σύντομη ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές των ακαδημιών κ.κ. Κολετζαρίδη, Δόλωμα, Φωτεινάκη, Παυλίδου, Βελή και Μίκιτς. Στη συνέχεια καλωσόρισε τους γονείς και τους αθλητές ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Φωτεινάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς για την άψογη συνεργασία που είχαν. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη και της αβλεψίες που πάντα όταν έχεις να κάνεις με την διαπαιδαγώγηση αλλά και την οργάνωση ενός τόσο μεγάλου όγκου αθλητών αλλά και τον συντονισμό τόσων ανθρώπων, μπορεί να συμβούν. Δεν παρέλειψε να αναφέρει βέβαια την απόλυτη ικανοποίηση του για την γενικότερη οργάνωση και πορεία της ακαδημίας φέτος, κάτι που όπως τονίστηκε έρχεται σε αντιδιαστολή με την σημερινή πραγματικότητα του ανδρικού και γυναικείου τμήματος του συλλόγου.



Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν συνολικά απονομές μεταλλίων και επαίνων σε 120 αθλητές που είτε διακρίθηκαν σε κα΄ποιο από τα πολλά πρωταθλήματα που πήρε μέρος ο ΓΑΣ Κομοτηνή, είτε κέρδισαν σε διαγωνισμό που οργάνωσαν οι ακαδημίες. Τις απονομές έκαναν οι γονείς των αθλητών, αλλά και μέλη της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου, όπως ο αντιπρόεδρος κ. Ταξιλδάρης και αθλητές του γυναικείου και ανδρικού τμήματος του συλλόγου.
Παράλληλα βραβεύτηκαν οι χορηγοί του συλλόγου κ.κ. Λιάγκης, Βουτσινά, Γαλόπουλος και  Ιγνατάκης οι οποίοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο και παρέλαβαν πλακέτες με το σήμα του συλλόγου, ενώ ο υπεύθυνος ακαδημιών δεν παρέλειψε να αναφέρει και τους κ. Λεχούδη, Δουδουλακάκη, Γραμμενίδη, Γιαπρακτσή, Παπάζογλου και το ΚΤΕΛ Κομοτηνής για την βοήθεια τους στην ομάδα.
Κατόπιν το λόγο πήρε ο  Θοδωρος Σταμπουλής διατροφολόγος-κλινικός διαιτολόγος της ομάδας, ο οποίος έδωσε συμβουλές για τις διατροφικές συνήθειες αθλητών στη παιδική και εφηβική ηλικία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μετά το τέλος της ομιλίας του οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές έπαιξαν με τους κλόουν, ενώ οι μεγαλύτεροι μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τίμησαν τον μπουφέ που είχε στηθεί στον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου, ένας μπουφές που στηρίχθηκε στην εθελοντική συμμετοχή των γονέων των παιδιών των ακαδημιών, κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση δίνοντας την ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλητών-προπονητών-γονέων και των μελών της διοίκησης.
Λίγο πιο δίπλα από τον χώρο του μπουφέ οι προπονητές και οι αθλητές των μικρότερων τμημάτων της ακαδημίας είχαν αναρτήσει σε ταμπλό ζωγραφιές των μικρών αθλητών με θέμα το μπάσκετ και το ΓΑΣ Κομοτηνή, ενώ παράλληλα μπορούσαν να δουν μέσα από αναρτημένες φωτογραφίες στιγμές της φετινής περιόδου με πρωταγωνιστές τα ίδια μας τα παιδιά. 
Λίγο πριν το τέλος της όμορφης και πρωτότυπης εκδήλωσης, οι αθλητές των ακαδημιών πήραν τις καρτέλες επίδοσης τους και το πρόγραμμα της επόμενης περιόδου.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή θέλουν να ευχηθούν σε όλους τους αθλητές και γονείς του συλλόγου ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ