Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Εξηγήσεις.....

Όπως είναι φυσικό  η συνέντευξη του Δ.Μιχελη ταρακούνησε πολύ.
Πολλά τηλέφωνα  για εξηγήσεις και απαντήσεις μόνο που δεν έχουν καμιά αξία γιατί έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιευθούν.
Σκοπός της συνέντευξης και κάθε συνέντευξης είναι να προκαλέσει και να ακολουθήσουν κάτι σαν μικρό φόρουμ απαντήσεις σχόλια και ότι άλλα θέλει προκύψει.
Μόνο που όλα θα πρέπει να έχουν γραπτή μορφή (ηλεκτρονική) και όχι σχόλια και απόψεις από τηλεφώνου.
Στο κάτω κάτω τα γραπτά μένουν και ο διάλογος βοηθάει να πάει ένα βήμα μπροστά κάθε πρόταση καλή ή κακή.
Γι αυτό θα παρακαλούσα τους αγαπητούς αναγνώστες να κάνουν τον κόπο να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις ή σχόλια ακόμη και ανώνυμα αν και καλύτερα είναι η επωνυμία .

Να ξεκαθαρίσω πως ότι έχει να κάνει με τα εσωτερικά της διαιτησίας αν πρέπει να είναι ένας σύλλογος αν είναι έτσι ή αλλιώς απλά έχω πολύ βαθιά μεσάνυχτα  και δεν μπορώ να πάρω θέση.

Θέση σε άλλα ζητήματα που βγαίνουν από την συνέντευξη έχω πάρει και την γνωρίζουν όλοι.
Έτσι στο ότι δεν γίνεται τίποτα στα διοικητικά της ένωσης εδώ και πολλά χρόνια όχι απλά συμφωνώ αλλά και επαυξάνω πως πρέπει να περάσουμε σε κάτι άλλο .
Και αυτό το κάτι προσδιορίζεται από αλλαγή τακτικής ,νοοτροπίας και αυτό δεν είναι εφικτό τότε καλώς να έρθει και η αλλαγή προσώπων.

Πως γίνεται να διαφωνήσω μετά τα όσα έγιναν πριν και μετά το 1ο All-star  .
Tο κυνήγι των διαιτητών .
Ακόμη και στα διάφορα πρωταθλήματα που τόσο μεγάλη επιτυχία είχαν!!!!!! με αποκορύφωμα το τουρνουά παμπαίδων 
. Και τέλος στην οικτρή και πονηρή κατάσταση που έφεραν τις τρεις ομάδες της Β΄ κατηγορίας για το τι τύχη θα έχουν ..............

Αν για κάτι είμαι υπερήφανος για το xanthibasket  είναι πως αυτά τα δύο χρόνια προσπάθησα και έβγαλα απόψεις από πολλούς που για κάποιο λόγο ήταν κρυμμένες καλά και λέγονταν μόνο σε παρέες και στα καφενεία.

Κάθε επιστολή από οποιονδήποτε και κυρίως από τα πρόσωπα που θίγονται ονομαστικά φυσικά θα δημοσιευθεί άμεσα.

Για κερασάκι το βίντεο από τον διαγωνισμό καρφωμάτων.

http://youtu.be/gIwcPJm7IjQ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Μιχελής Δ. συνέντευξη στο xanthibasket.

Αυτή η συνέντευξη θα συζητηθεί πιστεύω όσο καμιά άλλη. 
Πέρα από το ποιός είναι ο φιλοξενούμενος πέρα από το ίδιο το μεγεθός της οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ανοίγουν έναν μεγάλο κύκλο .Αυτός είναι και οσκοπός της κάθε συνέντευξης που προσπαθούσα  να πάρω.
Να μην είναι μια αθώα κουβέντα μια κουβέντα που να προσέχει να μην θίγει καταστάσεις αλλά αντίθετα να προκαλούν οι ερωτήσεις οι απαντήσεις. 
Δημήτρης Μιχέλης: ¨ Πρέπει να αξιοποιηθεί η νέα γενιά των διαιτητών της Θράκης¨Το ποιός είναι ο Δημήτρης Μιχέλης δεν χρειάζεται  συστάσεις. Είναι χρόνια στον χώρο της διαιτησίας και έχει την δική του άποψη κάτι που λείπει πολύ στον χώρο.Περνάει
από τις κουβέντες καφενείου στην δημοσιοποίηση αλλά και στην πράξη εκεί που μπορεί.

                                                                                                                                    Φωτό από το blog του Β.Στοάκη

Τουρνουά Happy-Days

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι είναι το μπάσκετ !!!!!!!!!!
Και αυτό με αποδείξεις είτε παίζουν παιδιά είτε μεγάλοι αν και τελευταία τα παιχνίδια με μικρούς -ες είναι πιο συναρπαστικά.
15 Αυγούστου η τελευταία ημέρα που έδωσα το παρών στο τουρνουά και εδώ να στείλω τις ευχές σε ουκ ολίγους Παναγιώτηδες Μάριους Μαρίες.
Χρόνια πολλα στον Παναγιώτη Πεχλιβανίδη (Προπονητής Ασπίδας) στον Μάριο Σαπουνά -Παναγιώτη Ερμείδη (παίκτες Ασπίδας) Μαρία Ζιώγα με το φονικό σουτ και στην κα Μαρία Σαββουλίδου .

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

HAPPY DAYS του Αυγούστου !!!!!

Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού λίγο πριν την έναρξη των προετοιμασιών των ομάδων  για την νέα αγωνιστική χρονιά το τουρνουά που γίνεται αυτή την εποχή στην κατασκήνωση Happy Days είναι το κερασάκι  στην τούρτα.
Είναι η τρίτη χρονιά που παρακολουθώ το παραπάνω τουρνουά (κάποιες λίγες έως ελάχιστες ημέρες) αλλά  η μεγάλη παρουσία από ομάδες από την ευρεία και πέρα περιοχή έδινε την εντύπωση ενός πολύ επιτυχυμένου τουρνουά.
Είναι και ο χώρος διεξαγωγής τέτοιος που δεν θυμίζει σε καμιά περίπτωση στρατόπεδο.
Χαρά θεού για παίκτες και προπονητές .....